Witam netkobietki ![]()
Jestem mamą rocznego chłopca. Pomimo tego, że mam męża czuję się okropnie samotna. Mąż całe dnie w pracy a ja z maluszkiem w domu. Mieszkam w obcym mieście więc nie mam tu znajomych.
Szukam koleżanki, z czasem może przyjaciółki. Kogoś z kim będę mogla o wszystkim porozmawiać. Zwierzyć się ze swoich radości jak i smutków. Chętnie poznam kogoś kto ma dziecko w podobnym wieku ale niekoniecznie
w końcu chcę pogadać o wszystkim a nie tylko o dzieciach ![]()
Szukam wirtualnej znajomości. Mam nadzieję że ktoś chętny się znajdzie. Napewno odpowiem na wszystkie maile.
Zapraszam i pozdrawiam ![]()
Witaj,ja również szukam wirtualnej przyjazni i wierzę że jest to możliwe.Chciałabym mieć kogoś komu mogłabym się zwierzyć,pośmiać się a czasem nawet popłakać.Jestem mamą 2 córek w wieku 4 i 6 lat,jeśli chciałabyś ze mną popisać i bardziej się poznać odezwij się.Pozdrawiam
Hej dziewczyny!
Ja podobnie jak Wy szukam osoby, z którą mogłabym porozmawiać o wszystkim, pośmiać się, choć przyznam się, że po cichu marzę by spotkać się z taką osobą nie tylko w wirtualnym świecie, ale i w rzeczywistości. Ja osobiście mam 5.5 letnią córeczkę.
Calineczka dzieci to również wspaniały temat do rozmów i do uśmiechu (czasem jak córka coś powie, to nie wiem czy śmiać się w głos, czy spróbować poważnie odpowiedzieć
)
Aha i ja jestem z dolnośląskiego a Wy?
Artika dzieci to temat rzeka
mój maluch jeszcze nie mówi ale powoli próbuje coś tam po swojemu
ja mieszkam pod Warszawą, ale pochodzę ze śląska
Calineczka, a ile ma miesięcy??
Bo moja do 13 miesiąca życia ani za bardzo sama nie chodziła (spryciara musiała trzymać przynajmniej jeden palec mojej ręki i wtedy spacerowała ile wlezie), a do 2 roku nie mówiła za wiele, tylko takie pojedyncze mama baba, ale dopiero po przejściu tej magicznej bariery jak jej odpuściło to w przeciągu tygodnia zrobiła skok i zaczęła prawie że biegać, a później mówiła nawet podczas snu.
Widocznie nie przyszedł na niego jeszcze czas ![]()
Niestety ta ruchomość niesie ze sobą konsekwencje, łącznie z wypadkami typu upadek na chodnik (niby nic, ale otarcia wyglądają często mocno brzydko). Więc oczy dookoła głowy, nie zawsze niestety pomagają...
Nie dawno roczek skończył.Jeszcze nie chodzi, ale już potrafi chwilke stać na nogach. Ja znam dzieci które do 2 lat potrafiły tylko 3 słowa wypowiedzieć więc puki co się nie martwię
a Twoja ile lat ma?
Calineczka tak jak pisałam wcześniej córeczka ma 5.5 roku, chodzi do przedszkola, w przyszłym roku pójdzie do zerówki, a teraz jest przeszczęśliwa bo chodzi na dodatkowe zajęcia taneczne.