Mam takie pytanie do dziewczyn.
Chcę przygotować kolację dla żony w domu. Mam przygotowane menu, muzykę, wystrój, kupiłem również żonie seksowną bieliznę (czarna przezroczysta koronkowa bluzeczka, plus czarne stringi). I teraz pytanie: jak ja mam się ubrać, jak chciałybyście aby wyglądał Wasz facet podczas takiej kolacji.
Dzięki za ew. pomoc.
A po co Ci ubranie:D? Będzie tylko przeszkadzało
.
Tak na poważnie,a z jakiej okazji ma być ta kolacja?
A po co Ci ubranie:D? Będzie tylko przeszkadzało
.
Tak bez okazji, poprostu.
Jaga Baba07 napisał/a:A po co Ci ubranie:D? Będzie tylko przeszkadzało
.
Tak bez okazji, poprostu.
Facet - marzenie. To tacy jeszcze istnieja?!
+ ubierz sie schludnie, ale nie jakos przesadnie elegancko. Nie wiem jaki masz styl na codzien. Ja bym powiedziala jeansy i koszula.
Chodzi mi bardziej o coś sexy, bo jeśli moja małżonka będzie w bieliźnie, jak wyżej napisałem, to ja nie mogę siedzieć w dżinsach i koszuli bo będzie to wyglądało troche komicznie.
Hmm,no to mam propozycję. Przygotuj kolację w samym fartuchu. To będzie jedyne Twoje ubranie.
Swojego faceta lubię w bokserkach. Jest wtedy dla mnie sexy.
No to ona wroci z pracy, zobaczy cieple jedzenie i jeszcze bedziesz ja gnal do pokoju zeby sie przebrala w bielizne? I tak bedziecie jesc? Nie zmarzniecie
? Myslalam ze obiad normalnie, bielizna na deser.
W takim razie zgadzam sie z poprzedniczka. Bokserki + fartuch.
Dzięki bardzo za podpowiedzi.
Mam takie pytanie do dziewczyn.
Chcę przygotować kolację dla żony w domu. Mam przygotowane menu, muzykę, wystrój, kupiłem również żonie seksowną bieliznę (czarna przezroczysta koronkowa bluzeczka, plus czarne stringi). I teraz pytanie: jak ja mam się ubrać, jak chciałybyście aby wyglądał Wasz facet podczas takiej kolacji.
Dzięki za ew. pomoc.
Zaczelam sobie przypominac, jak to jest u mnie i wlasnie zdalam sobie sprawe, ze moj facet w takich sytuacjach zaklada ciuchy, ktore ja lubie. W ktorych mu np. powiedzialam, ze super wyglada. Poza tym swiece!!! A prezent daj przy deserze. Tylko cos lekkiego przygotuj, bo z doswiadczenia wiem, ze spac mi sie chcialo, jak raz mi upiekl obledna zapiekanke i zjadlam za duzo ![]()
10 2012-08-28 10:27:12 Ostatnio edytowany przez sam22 (2012-08-28 10:28:33)
A jak bielizna będzie za mała, albo za duża? To nic, że się rozmiar zgadza... Może lepiej kolację zrobić bez tego prezentu, bo jeszcze żona uzna, że będzie to musiała założyć, a może nie pasować, i wtedy będzie obciach. Poradzicie sobie, ale po co ten zgrzyt... Już jej lepiej daj rano na poduszkę wychodząc do pracy -- założy jak będzie chciała, albo założy i zdejmie gdy źle leżeć będzie. Musisz jej zostawić wolność w tej sprawie. Taka presja może być dla niej nieprzyjemna, ale oczywiście zależy to od twojej kobiety.
A jak bielizna będzie za mała, albo za duża? To nic, że się rozmiar zgadza... Może lepiej kolację zrobić bez tego prezentu, bo jeszcze żona uzna, że będzie to musiała założyć, a może nie pasować, i wtedy będzie obciach. Poradzicie sobie, ale po co ten zgrzyt... Już jej lepiej daj rano na poduszkę wychodząc do pracy -- założy jak będzie chciała, albo założy i zdejmie gdy źle leżeć będzie. Musisz jej zostawić wolność w tej sprawie. Taka presja może być dla niej nieprzyjemna, ale oczywiście zależy to od twojej kobiety.
Zgadzam sie. Poza tym prezent prezentem ale chba nie chcialabym zeby moj partner traktowal mnie jak lalke Barbi, ktora sobie ubierze w to, co sam dla niej wybral bo mu sie taka podoba. Kolacja ok, bielizna - raczej przy innej okazji.
a ja proponuję same dżinsy , jeśli masz fajną klatę to będzie sexy ![]()
a poza tym nie powinenes nas tu pytać ale wygladać tak jak twojej żonie sie podoba.
Przyslij zdjecie to Ci powiem w czym bedziesz wygladał sexi ![]()
kupiłem również żonie seksowną bieliznę (czarna przezroczysta koronkowa bluzeczka, plus czarne stringi). I teraz pytanie: jak ja mam się ubrać, jak chciałybyście aby wyglądał Wasz facet podczas takiej kolacji.
Dzięki za ew. pomoc.
Nie... no jak żonie każesz zakładać stringi to sam również powinienieś w nich wystąpic (oczywiście w wersji męskiej:)
ten wątek jest śmieszny ! Żonaty facet pyta innych kobiet jak ma sie ubrać by sie żonie podobać! ![]()
he a dla mnie tamat super:)Mój to mnie nigdy na kolacje nie zabrał a co dopiero kolacja w domu i to bez okazji.
Sama nie wiem co lepsze ale raczej daj jej prezent zapakowany badz rano.A ty się ubierz tak jak ona lubi:) ja mam takie zeczy u swojego w których jak go widze wymiekam
Ależ to fajna sprawa!
Żonkę poproś, by tę bieliznę założyła przed pokazaniem jej stołu, a gdy już założy, to Ty w bokserkach i krawacie
ja zaprowadź na kolację.
Obowiązkowo szampan, truskawki i ozdobne swiece.
Już WAM zazdroszczę
)
Dzięki bardzo jeszcze raz za wskazówki i dobre słowa.
Na pewno coś wybiorę i sprawię małżonce radość.
Pozdrawiam
Samotny żeglarz
Najlepszym wyjściem jest ubrać się tak jak ona lubi Ci oglądać, z pewnością wiesz w czym Cię lubi, kiedy uważa że wyglądasz dla niej seksownie. Jeśli jednak nie pamiętasz, do same dżinsy będą okej, albo dżinsy i koszula. ![]()
pozdrawiam
Tylko pamiętaj że dżinsy muszą być opięte na tyłku ![]()