krótka znajomość, nagła zmiana nastawienia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » krótka znajomość, nagła zmiana nastawienia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: krótka znajomość, nagła zmiana nastawienia

Właśnie przytrafiła mi się ciekawa rzecz - spotykaliśmy się z pewną kobietą dosłownie kilka razy - bardzo szybko wszystko szło do przodu i robiło się bardzo przyjemnie. Na tyle, że moje początkowe nastawienie "nie mam ochoty myśleć o niczym poważniejszym" aż chyba uległo pewnej zmianie i zacząłem myśleć nad pewnymi aspektami znajomości i osób nad którymi nie myśli się przy czysto przelotnej znajomości. Niestety idealnie w tym momencie po bardzo przyjemnym weekendzie nagle nastała cisza ze strony kobiety.

Jako, że wcześniej kontaktowaliśmy się zdalnie w trakcie tygodnia "pogadać", spróbowałem dwukrotnie, bez skutku, aż po dodatkowym dniu przerwy dostałem w końcu wiadomość - 'przepraszam, myślałam, to chyba nie to'.

Pierwszy raz takie doświadczenie (wiem, człowiek cały czas się uczy). Ale chyba można jeszcze spróbować na luzie się spotkać? Uważam, że nie ma jak na żywo ;-) Jakieś doświadczenia i rady w takiej sytuacji?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: krótka znajomość, nagła zmiana nastawienia

Myślę że powinieneś dać spokój, jeżeli bedzie chciała sama się odezwie.
Nic na siłę

3

Nikogo do niczego nie da się zmusić, daj czas, poczekaj.
Jak będzie chciała, zrozumie to sama przyjdzie : )

4

Nic na siłe:-)Bo jeżeli faktycznie myśli tak jak napisała,raczej uważa tą znajomość za skończoną

5

Popieram koleżanki wyżej.Jeżeli kobieta mówi,że to nie to,to rzeczywiście nie ma ochoty na kontynuację.Myślę,że jeżeli będziesz nalegał na spotkanie to efekt będzie odwrotny od zamierzonego czyli zniechęcisz ją do siebie jeszcze bardziej.

6

Miałem kiedyś dokładnie taką samą sytuację wink.
Mnie to tym bardziej zdziwiło, gdyż kobieta ta mocno się przede mną otworzyła.
Ja jednak uszanowałem decyzję i się w ogóle już nie odzywałem, kontaktu też nie mamy.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » krótka znajomość, nagła zmiana nastawienia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024