Niespodziewane orgazmy kobiet w miejscach publicznych i nie tylko.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Niespodziewane orgazmy kobiet w miejscach publicznych i nie tylko..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Niespodziewane orgazmy kobiet w miejscach publicznych i nie tylko..

Awionetka, rollercoaster, motocykl.. drogie panie, zdarzyło się a jak tak to gdzie? smile Oczywiście napad nieplanowanej przyjemności bez udziału faceta :]

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niespodziewane orgazmy kobiet w miejscach publicznych i nie tylko..

Pytasz o masturbację w miejscach publicznych skoro bez udziału faceta czy jak?

3

TakiSobieKtośZwyczajny napisał/a:

Awionetka, rollercoaster, motocykl.. drogie panie, zdarzyło się a jak tak to gdzie? smile Oczywiście napad nieplanowanej przyjemności bez udziału faceta :]

niespodziewany orgazm na motocyklu??? w czasie jazdy to mozę być niebezpieczne smile

4

Czy autor tematu mógłby mi odpowiedzieć na wcześniejsze pytanie?

5

Miejsce po rekultywacji , na kominach ;d

6

Chryste, moja wyobraźnia jeszcze nigdy tak mocno nie pracowała smile

szanties napisał/a:

7 Ostatnio edytowany przez szanties (2012-08-23 21:29:18)

gosia_91 napisał/a:

szanties napisał/a:

haha to nie było planowane wink Byłam na spacerze na łące , kTóra kiedyś była wysypiskiem śmieci ;D a jak wiadomo w takich miejscach są takie małe kominki wiec siedziałam sobie na jednym i ocierałam się big_smile aż wiadomo co ;D

8

hahaha smile no no!

szanties napisał/a:
gosia_91 napisał/a:

szanties napisał/a:

haha to nie było planowane wink Byłam na spacerze na łące , kTóra kiedyś była wysypiskiem śmieci ;D a jak wiadomo w takich miejscach są takie małe kominki wiec siedziałam sobie na jednym i ocierałam się big_smile aż wiadomo co ;D

9

Szanties to nieźle XD

Ja kiedyś, chyba z 2 lata temu, jak jechałam autobusem do Wrocławia do mojego chłopaka miałam mega chcicę.... Wieczorny autobus, pełno ludzi - cud, że udało mi się zdobyć miejsce siedzące - stwierdziłam, ze muszę dać ujście chcicy, więc położyłam kurtkę na nogi (była wtedy zima) i zaczęłam na legalu się przy jakimś facecie masturbować (do tej pory nie wiem jak ja to zrobiłam, ze nikt się nie zorientował i Bogu dzięki w sumie smile

Ogólnie było fajnie i ciekawie - lubię adrenalinę, bo to bardziej mnie nakręca

10

Eeee, ja to zrozumiałam,  że TakiSobieKtośZwyczajny pyta o takie niespodziewajki znienacka, kiedy to nas zaskakuje a nie takie świadome akcje.

11

tez lubie adrenaline i mialam podobnie w pociagu i w przebieralni na basenie poprostu musialam

12

Chciałam odświerzyć, może ktoraś z Was ma coś ciekawego do dodania.

Ostatnio mi się cos takiego w autobusie przytrafiło. Siedzialam z tyłu, założyłam noge na nogę i juz chcialam inaczej usiaść bo czułam jak ciasne dzinsy strasznie mi się wcinają w "przedziałek" gdy poczulam, że robi mi sie dobrze i zaraz potem miałam regularny odlot.
Po chwili odwazyłam sie popatrzec po ludzich czy przypadkiem nie zwróciłam na siebie czyjejś uwagi, ale na szczęście autobus był pustawy.

13

bea_1516 napisał/a:

Ostatnio mi się cos takiego w autobusie przytrafiło. Siedzialam z tyłu, założyłam noge na nogę i juz chcialam inaczej usiaść bo czułam jak ciasne dzinsy strasznie mi się wcinają w "przedziałek" gdy poczulam, że robi mi sie dobrze i zaraz potem miałam regularny odlot.

To my (w sensie faceci) tyle się staramy, gimnastykujemy, całe noce zawalamy by dogodzić, a tu wystarczy cholera usiąść czasem tongue

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Niespodziewane orgazmy kobiet w miejscach publicznych i nie tylko..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024