Moja mama ma problem, dostała dzisiaj pismo od komornika o zajęciu części pensji, ale nie podał przyczyny? Czy ma do tego prawo? Bardzo proszę o pomoc.
Musiał podać sygnaturę akt. Można pójść do jego biura i zapytać o co chodzi.
Czy mozna wskazac komornikowi mieszkanie ktore maz wzial niedawno na kredyt?
Można
Mam pytanie czy w tym kraju jest ktoś natyle kumaty który pomoże mi z komornikiem.Za trzy tygodnie moje własnościowe mieszkanie zostanie wystawione na sprzedaż.Zadłużyłam je w spółdzielni mieszkaniowej w trakcie rozwodu niedostawałam alimentów i niedawałam sobie rady finansowo.Teraz stanełam na nogi i jakoś radze zaczełam spłacać ale nie w takim tempie jakie narzuciła mi spółdzielnia aż wkońcu dostałam nakaz sprzedarzy zostało mi 10000 tysięcy do spłacenia,a mieszkanie wyceniono na 98 tysięcy.Mój mąż też widnieje na zadłużeniu,ale obecnie pobierają mu z wypłaty za alimenty do funduszu bo podobno to ma pierwszeństwo.Mi z dzieckiem każą sprzedać mieszkanie które ciężko spłacałam przez 10 lat.Niewiem czy poprostu się poddać czy jest jakaś nadzieja bo na kredyt niemam co liczyć przez byłego męża jak ktoś może poradzić co robić.prosze pomóżcie
wynajmij pokoje
nela79
Nie można tutaj wklejać linków, więc przesłałam Tobie link mailem.
Masz tam wszystko, czego potrzebujesz. ![]()