Nie wiem co mam robić. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nie wiem co mam robić.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Nie wiem co mam robić.

No to tak..miałam chłopaka ,którego kochałam ale zachowywałam się jak głupie dziecko i on mnie rzucił jak wróciłam z wakacji.Od razu po rzuceniu mnie znalazł sobie inną.Podczas naszego związku faktycznie źle go traktowałam ale go za to przeprosiłam.On mnie już nie chcę..a ja uświadomiłam sobie za późno ,że bardzo go kocham i chcę z nim naprawdę być.Prosiłam by do mnie wrócił bo wiem ,że choć trochę mnie kocha..ale został z tamtą a ona kazała mi się odwalić.To moje zachowanie wynikało z tego ,że przestałam normalnie jeść.Wcześniej miałam motywacje był nią on.Bez niego mam dość..nie mam już siły.Chcę go odzyskać.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co mam robić.

Na czym polegało to Twoje zachowanie, określane "jak głupie dziecko"? Więcej szczegółów...
Nic nie jest przesądzone, ale być może coś w Twoim zachowaniu faktycznie było ...nieodpowiednie i w efekcie tak się stało? Napisz więcej - więcej porad otrzymasz...

3

Zawsze osoba porzucona czuje się winna, że jej zachowania spowodowały odejście partnera. Bardzo często nie widzi się błędów drugiej strony. Nie będę ci pisać co masz robić bo sama szukam odpowiedzi na to pytanie. Też zostałam zostawiona i tak samo czuje się winna rozpadu tego wszystkiego.

4

chodzi o to ,że go olewałam .. zbyt często.. i on gdy wróciłam z wakacji niby był normalny a potem mnie rzucił okazało się ,że ma inną..
to moje zachowanie polegało właśnie na nie zwracanie uwagi na niego ale pomiędzy nami było różnie ..potem ktoś się pojawił "kolega" ,który nagadał mu różnych głupot o mnie że niby jestem jakaś puszczalska..proszę was ile ja mam lat?;x eh no i to cholernie boli ,że tak wszystko się posypało ja go kocham ,on niby ze mną czasem pogada ,a potem się wykręca ..i idzie do niej.;x

5 Ostatnio edytowany przez Damnpretty (2012-08-23 22:48:51)

Smutne...
Nikogo nie zmusisz do tego żeby znów był z Tobą, Trzeba coś stracić by coś docenić, może On w innej odnalazł to czego brakowało mu w Tobie, a może po prostu jest z inną żeby o Tobie zapomnieć ? Może spotkaj się z nim pogadaj wyjaśnij, powiedz jak Ci jest ciężko, nic innego chyba nie zostaje smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nie wiem co mam robić.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024