Czy olać spotkania faceta z koleżankami czy nie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy olać spotkania faceta z koleżankami czy nie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy olać spotkania faceta z koleżankami czy nie

Witam Was,

mam ostatnio mały problem na głowie. Chodzi mianowicie o spotkania mojego chłopaka(jesteśmy ze sobą ponad 2 lata) z koleżankami. Nie jestem jakąś straszna zazdrośnicą. Bardzo często chodzi sam na imprezy ponieważ jego niektórzy znajomi nie bardzo mi pasują. Potem wstawia do internetu zdjęcia z imprez gdzie tuli się do innych lasek. Oczywiście są one "zajęte" więc według niego nie mam prawa się o to czepiać.. Ostatnio z wielkimi wątpliwościami po raz pierwszy przeszukałam jego telefon( żebym nie wyszła na nie wiadomo jaką od razu zaznaczę że on bardzo często sprawdza mój telefon od tak po prostu...). No i dowiedziałam się że tydzień temu widział się z jakąś znajoma na piwie, w tym tygodniu idzie z inną(co gorsza to starsza siostra jego byłej przez którą mieliśmy sporo problemów na początku związku). Wszystko było by fajnie gdyby nie to że chodzi z nimi na spotkania nic mi o tym nie mówiąc... A w dodatku zobaczyłam że dni w których spotyka się z koleżankami są tłumaczone jako "przespany dzień" bo wrócił z pracy i był bardzo zmęczony więc poszedł spać. Nie wiem co o tym myśleć za bardzo... Kiedy ja mam się spotkać z jakimś znajomym to od razu wypytuje mnie gdzie idę, z kim i jak długo zamierzam tam być.. Trochę inaczej wyobrażałam sobie związek. Że całkiem miło było by wiedzieć że gdzieś wychodzi i normalnie mi o tym mówić a nie ściemniać że spał cały dzień i nie słyszał mojego telefonu...
powiedzcie mi co o tym myśleć bo już mam powoli wielki bałagan w głowie sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy olać spotkania faceta z koleżankami czy nie

Zwykły kłamca i tyle...

"Potem wstawia do internetu zdjęcia z imprez gdzie tuli się do innych lasek. Oczywiście są one "zajęte" więc według niego nie mam prawa się o to czepiać.. " - zajęte ? - jak nie potrafi Ciebie poinformować, że ma chęć spotkać się z koleżanką na piwo, tylko udaję, że jest wielce zmęczony. To już masz odpowiedź. Ja bym takiego olała, lub poważnie porozmawiała o związku. Bo bycie w związku to szczerość - to podstawa.
Zresztą, jak facet się nie zmieni, a Ty nadal będziesz chciała z nim być, to w końcu zwariujesz.

3

kicia88 napisał/a:

Zwykły kłamca i tyle...w końcu zwariujesz.

Niestety, ale podpisuję się pod tą opinią. Facet lubi się bawić za plecami autorki, a jednocześnie skrupulatnie sam ją kontroluje. Dziewczyno, nie wiem, czy rozmowa coś tu da? Zacznij grać w jego grę. Tylko rób to ostentacyjnie. A jak będzie miał jakieś pretensje - cóż, sam tak postępuje, więc w czym problem...? Taka zabawa daleko pewnie Was nie zaprowadzi, ale pograsz mu na nosie... Wątpię, aby się zreflektował i zaczął się z Tobą liczyć jak z partnerką. Nawet jeśli - i tak już mu nie zaufasz....
I tak wcześniej czy później Wasz związek się rozsypie... Przykro mi.

4

Kurcze szczerze mówiąc jakoś do mnie nie dochodzi że może być coś więcej między nim a tymi koleżankami.. no ale chyba faktycznie fakty mówią same za siebie... na początku myślałam że boi mi się powiedzieć o tych spotkaniach że może zrobię mu awanturę.. ale faktycznie nie na tym chyba polega związek sad dziękuje wam za odpowiedzi, może faktycznie spróbuję pograć mu na nosie i zobaczę jak będzie na to reagował..

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy olać spotkania faceta z koleżankami czy nie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024