Stara baba a problemy jak u nastolatki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Stara baba a problemy jak u nastolatki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez NieznosnaLekkoscBytu (2012-08-10 22:16:46)

Temat: Stara baba a problemy jak u nastolatki

Cześć, na początku chciałabym zaznaczyć, ze czuje się jakbym zachowywała się niczym niedoświadczona nastolatka.

parę dni temu w przypływie emocji i za namową znajomych napisałam mu, ze mi się podoba (to prawda, ale nigdy nie byłam na tyle smiala, by komukolwiek przedstawić to w tak 'otwarty' sposob). Bardzo nalegał, aby dowiedzieć się kto tak siedzi w mojej głowie więc chyba trochę z przekory, trochę pod wpływem emocji napisałam że on. Oznajmił, że nie wiem co powiedzieć, a bardzo rzadko mu się to zdarza. ( oboje próbujemy poukładać sobie swoje życie) i od tej pory cisza.

Jeszcze niedawno miałam wrażenie ze coś między nami może być. Sam dawał mi sygnały, czułam to. Teraz sama nie wiem.

Uważacie, że powinnam się wytlumaczyć z tego smsa? Wycofać się z tego co napisalam? Czy to zostawić? Okej, nie wyznałam mu miłości ani się nie oświadczyłam, niemniej czuje się dziwnie tym bardziej, ze za jakiś czas znow będziemy przebywać ze sobą w zasadzie codziennie. Mam wrażenie, że przez to nasze kontakty już nie będą takie jak wczesniej, a zawsze bardzo mi na nich zależało.

Jak myslisz?

M.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Stara baba a problemy jak u nastolatki

Wycofywanie się z tego, co już powiedziałaś byłoby bez sensu. najlepiej olej sprawę i zobacz jak będzie się zachowywać przy bezpośrednim kontakcie.

3

Tez tak uwazam. Nic nie cofaj, ale tez nie draz tego tematu. A kiedy sie spotkacie, zachowywuj zupelnie natualnie. Bedzie to zapewne ciezkie, ale WYKONALNE wink. Po przyjacielsku, otwarcie, z usmiechem. Jak gdyby nigdy nic smile.

4

Dobrze zrobiłaś, niech wie! big_smile przejdź nad tym do porządku dziennego teraz,- skoro nic nie zrobił to trudno. Najważniejsze, że spróbowałas i masz czyste sumienie, że zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy, o. Ty zrobiłaś krok. Niech teraz zrobi go on. Jak nie zrobi- jego strata;)

No dobra, napisał. Niby jakieś pierdoły, co u mnie i jak minął wyjazd ( byłam aktualnie na wakacjach gdy rzucałam mu te wyznania).

Jest miły, nie chce się odsuwać, czy traktować to jako sygnał?

6

Na razie nie.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Stara baba a problemy jak u nastolatki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024