Mój syn uwielbia krwiożercze bestie. Przez pewien czas mnie to martwiło, bałam się, że to jakaś sympatia do rozlewu krwi, ale okazało się, że chodzi mu bardziej o zwyczaje drapieżników, ich sposoby polowania itd. Próbowałam zainteresować go np. roślinożercami, ale nic z tego... więc się poddałam. Niedługo ma urodziny i chciałam mu zafundować jakiś super prezent. Macie jakieś pomysły?
Mój syn uwielbia krwiożercze bestie. Przez pewien czas mnie to martwiło, bałam się, że to jakaś sympatia do rozlewu krwi, ale okazało się, że chodzi mu bardziej o zwyczaje drapieżników, ich sposoby polowania itd. Próbowałam zainteresować go np. roślinożercami, ale nic z tego... więc się poddałam. Niedługo ma urodziny i chciałam mu zafundować jakiś super prezent. Macie jakieś pomysły?
nie wiem czy juz byliście, ale może zabierz go do zoo do niedzwiedzi, tygrysów i sobie je pooglada napewno bedzie miał radoche
albo moze jakas fajna książke na temat drapiezników mu podaruj ![]()
Do zoo chodzimy kiedy tylko możemy:-) Tak sobie myślałam, że książkę kupię w ostateczności, to dla mnie trochę pójście na łatwiznę
Figurki z dzikimi zwierzętami.
Pluszaki.
Tyle z moich pomysłów w 5 minut.
A ile lat ma Twój syn? Łatwiej byłoby coś wymyślić... No i ile masz czasu do urodzin?
Napisałam w temacie - 9 ;-))) Mam jeszcze 2 tygodnie, więc z czasem nie jest źle, ale dobrze byłoby coś już wymyślić
Jednym z prezentów mogą być kapcie z pazurami, ja dostałam takie na 17 urodziny i cieszyłam się jak głupia, to co dopiero 9latek interesujący się dzikimi zwierzami;)
Podoba mi się ten pomysł z kapciami ![]()
Myślę, że odpowiednia będzie też prenumerata, np. "Natural killers" wydawana przez IMP. Moja siostrzenica taką dostała i bardzo jej się podobała. Tylko, że była trochę starsza, ale myślę, że skoro Twój syn już lubi "krwiożercze" zwierzęta, to na pewno będzie zadowolony z takiego "dorosłego" prezentu ![]()