Fascynacja 9-latka dzikimi zwięrzętami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Fascynacja 9-latka dzikimi zwięrzętami

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Fascynacja 9-latka dzikimi zwięrzętami

Mój syn uwielbia krwiożercze bestie. Przez pewien czas mnie to martwiło, bałam się, że to jakaś sympatia do rozlewu krwi, ale okazało się, że chodzi mu bardziej o zwyczaje drapieżników, ich sposoby polowania itd. Próbowałam zainteresować go np. roślinożercami, ale nic z tego... więc się poddałam. Niedługo ma urodziny i chciałam mu zafundować jakiś super prezent. Macie jakieś pomysły?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Fascynacja 9-latka dzikimi zwięrzętami
mousie napisał/a:

Mój syn uwielbia krwiożercze bestie. Przez pewien czas mnie to martwiło, bałam się, że to jakaś sympatia do rozlewu krwi, ale okazało się, że chodzi mu bardziej o zwyczaje drapieżników, ich sposoby polowania itd. Próbowałam zainteresować go np. roślinożercami, ale nic z tego... więc się poddałam. Niedługo ma urodziny i chciałam mu zafundować jakiś super prezent. Macie jakieś pomysły?

nie wiem czy juz byliście, ale może zabierz go do zoo do niedzwiedzi, tygrysów i sobie je pooglada napewno bedzie miał radoche  smile albo moze jakas fajna książke na temat drapiezników mu podaruj smile

3

Do zoo chodzimy kiedy tylko możemy:-) Tak sobie myślałam, że książkę kupię w ostateczności, to dla mnie trochę pójście na łatwiznę

4

Figurki z dzikimi zwierzętami.
Pluszaki.
Tyle z moich pomysłów w 5 minut.

5

A ile lat ma Twój syn? Łatwiej byłoby coś wymyślić... No i ile masz czasu do urodzin?

6

Napisałam w temacie - 9 ;-))) Mam jeszcze 2 tygodnie, więc z czasem nie jest źle, ale dobrze byłoby coś już wymyślić

7

Jednym z prezentów mogą być kapcie z pazurami, ja dostałam takie na 17 urodziny i cieszyłam się jak głupia, to co dopiero 9latek interesujący się dzikimi zwierzami;)

8

Podoba mi się ten pomysł z kapciami smile
Myślę, że odpowiednia będzie też prenumerata, np. "Natural killers" wydawana przez IMP. Moja siostrzenica taką dostała i bardzo jej się podobała. Tylko, że była trochę starsza, ale myślę, że skoro Twój syn już lubi "krwiożercze" zwierzęta, to na pewno będzie zadowolony z takiego "dorosłego" prezentu wink

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Fascynacja 9-latka dzikimi zwięrzętami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024