Jestem z moim chłopakiem jakieś 2 tyg i zaproponował mi żebym poszła z nim na wesele jego siostry jako osoba towarzysząca.Moim zdaniem troche za szybko na takie zabawy,przez to że prawie wcale nie znam jego rodziny.Co wy o tym myślicie? Iść czy nie jak tak to co kupić.
Myślę, że możesz się zgodzić. To, że zaprosił Cię, to znaczy, że zależy mu na Tobie.
A jego rodzinę poznasz na weselu
nie masz się czego obawiać, kupuj kieckę i baw się dobrze!
3 2012-08-10 06:40:29 Ostatnio edytowany przez Catwoman (2012-08-10 06:41:02)
Jak tylko lubisz wesela to czemu nie?:) Przecież to nic wiążącego, ani to, ze Cię zaprosił nie oznacza, że jesteś dla niego kandydatką na żonę, ani to, że się zgodzisz iść, nie oznacza, że w jakis sposób wiążesz się z jego rodziną.
Plus jeszcze zabawa za którą nie płacisz- żyć nie umierać!
Oczywiście, że iść. A z kim on ma iść? Zaprosić koleżankę bo dla Ciebie za wcześnie? Przecież do roli osoby towarzyszącej na weselu nie trzeba mieć nawet statusu dziewczyny czy narzeczonej. Jeśli się takiej nie ma to można iść z jakąkolwiek. A ty jakąś sztuczną panikę robisz. To nie Wasz ślub, więc idź i nie szukaj dziwnych wymówek.
Chlopaki z kolezankami, przyjaciolkami chodza, a Ty masz taki problem?
I ja sie dolacze, idz
Powinnaś się wybrać, zdecydowanie zgadam się z dziewczynami
Krótko się znacie ale teraz na wesela nie chodzi się tylko ze swoją drugą połówką, a z osobą z którą sie będzie dobrze bawić, koleżanką, przyjaciółką itd To was może tylko zbliżyć ![]()