Mam ochotę podarować swojej żonie dildo i widzieć jak ona je używa. Nie wiem tylko czy ona przyjmie taki podarunek i czy nie będzie zła że mam takie potrzeby. Co wy na to?
Chyba powinienes znac swoja żone najlepiej, a strefa seksu nie powinna miec dla Was tajemnic. Ja swojej zonie podarowalem i byla zadowolona. Ale ja wiedzialem ze bedzie.
Podobno dildo to najlepszy przyjaciel kobiety Moja ma prawdziwy arsenał w połowie zakupiony przeze mnie a w połowie prze Nią.
Skoro nie jesteś pewny jej reakcji to najlepiej nie robić takich niespodzianek...nie wiadomo jak zareaguje.
Porozmawiaj najpierw o tym, albo pokaż jej filmik i się zapytaj czy chciałaby spróbować...
Wielu facetów to bardzo podnieca.
Modzia7 - dzięki za radę, chyba masz rację. Problem w tym że ona generalnie nie przepada za filmikami tego typu. Ale muszę z nią pogadać. Boję się tylko reakcji - coś w stylu - co ty zboczony jesteś itp.
A nie dotykała się nigdy sama przed Tobą? Jeśli nie, to radziłabym zaczać od tego- zaproponuj, żeby sie trochę pomacała, a Ty popatrzysz. Jak na to pójdzie, to spokojnie możesz kupić jej zabaweczkę