Chciałbym zobaczyć żonę używającą dildo - czy to normalne? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Chciałbym zobaczyć żonę używającą dildo - czy to normalne?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Chciałbym zobaczyć żonę używającą dildo - czy to normalne?

Mam ochotę podarować swojej żonie dildo i widzieć jak ona je używa. Nie wiem tylko czy ona przyjmie taki podarunek i czy nie będzie zła że mam takie potrzeby. Co wy na to?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Chciałbym zobaczyć żonę używającą dildo - czy to normalne?

Chyba powinienes znac swoja żone najlepiej, a strefa seksu nie powinna miec dla Was tajemnic. Ja swojej zonie podarowalem i byla zadowolona. Ale ja wiedzialem ze bedzie.

3

Podobno dildo to najlepszy przyjaciel kobiety wink Moja ma prawdziwy arsenał w połowie zakupiony przeze mnie a w połowie prze Nią.

4

Skoro nie jesteś pewny jej reakcji to najlepiej nie robić takich niespodzianek...nie wiadomo jak zareaguje.
Porozmawiaj najpierw o tym, albo pokaż jej filmik i się zapytaj czy chciałaby spróbować...
Wielu facetów to bardzo podnieca.

5

Modzia7 - dzięki za radę, chyba masz rację. Problem w tym że ona generalnie nie przepada za filmikami tego typu. Ale muszę z nią pogadać. Boję się tylko reakcji - coś w stylu - co ty zboczony jesteś itp.

6

A nie dotykała się nigdy sama przed Tobą? Jeśli nie, to radziłabym zaczać od tego- zaproponuj, żeby sie trochę pomacała, a Ty popatrzysz. Jak na to pójdzie, to spokojnie możesz kupić jej zabaweczkę wink

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Chciałbym zobaczyć żonę używającą dildo - czy to normalne?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024