ciaza - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: ciaza

Czesc mam pytanie mam taki klopt bo nie wiem kiedy is c do ginekologa miesiaczke mialam  4 lipca i milam dostac 30 lipca i nie dostalam tej ostsniej ..zrobilam 2 testy i wyszly mi pozytywnie (2 kteski) i nie wiem kieyd isc do ginkologa ...prosze szybko o pomoc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ciaza

spokojnie mozesz jeszcze poczekać,jak ja pamietam 2 lata temu miałam okres dostać 12 maja,test zrobiłam 16 maja wyszedł z dwoma kreskami:)poszłam do lekarza dopiero chyba 8 czy 9 czerwca,był to jakoś już 8 tydzień ciąży

3

Aha....ja wlasnie nie pamitam jak bylo przy pierwszej ciazy ja nie robial testu i poszlam ale nie apmieta po ilu....Ale ja bym poszla za pare dni to on moze juz pwoiedziec co i jak /.?

4

a to zależy od lekarza,może Ci powiedzieć ze jeszcze jest za wcześnie żeby zobaczyć pęcherzyk ciążowy,możesz poczekać jeszcze ok 2 tygodni z wizytą u lekarza

5

tak najlepiej poczekać na wizytę u lekarza dwa tygodnie po zrobieniu testu..jeśli pujdziesz wcześniej lekarz powie " nic tu nie widze proszę przyjść za dwa tygodnie " a po co masz czuć się rozczarowana mimo wyniku smile kup sobie kwas foliowy pij soczki i żyj i zapisz się za dwa tygodnie na wizyte smile

ps.. Gratuluje smile

6

Dziewczęta mają racje, poczekaj tydzień-dwa i pójdź do lekarza, wtedy na pewno Ci coś powie smile)

7

tak około 6/8 tygodnia ciąży to spokojnie można iść big_smile

8

Witam wszystkie Kobietki ! Mam takie pytanie.. Współżyłam z facetem 10,11 i 12 bez zabezpieczenia doszedł po za mną lecz mógł trochę za późno wyciągnąć wiem że jest możliwość ciąży ale chodzi o to że tego 12 przy kochaniu dostałam okres który miał być ok 15 sierpnia czy jest możliwa ciąża? chodzi o to czy okres może mieć jakieś znaczenie i wpływ  ...

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024