Kobiety! Planuję we wrześniu wyjechać za granicę. Z tego co się zorientowałam, biuro podróży (sprawdzone na szczęście) ubezpieczy mnie, ale pewnie za jakąś śmieszną kwotę. M.in. dlatego rozglądam się za jakimś dodatkowym ubezpieczeniem, żeby mieć zabezpieczenie w razie W, tfu tfu tfu. Miałybyście propozycję?
przede wszystkim internet. warto się przyjrzeć, które takie ubezpieczenie mają. telefon do BOKu i wiesz już wszystko ![]()
Miałam zasugerować podobne rozwiązanie
Z tego co wiem, Warta ma coś takiego dla turystów.
I Hdi asekuracja. W zeszłym roku skorzystałam z ich usług i jestem zadowolona ze współpracy. Czułam się bezpieczniej wyjeżdżając na wakacje ![]()
dużo agencji ubezpieczeniowych proponuje różnego rodzaju rozwiązania dla turystów, dlatego musisz dobrze popatrzeć , poszukać i wybrać tę najodpowiedniejszą ![]()
wiele agencji ubezpieczeniowych szczególnie w okresie wakacji proponuje różnego rodzaju rozwiązania dla turystów, musisz po prostu poszukać i wybrać cos odpowiedniego dla siebie ![]()
Jeżeli jestem poniżej 26 roku życia to warto wykupić EURO26 = masz tam ubezpieczenie oraz zniżki w wielu miejscach na całym świecie ![]()