Ochrona dla wędrowca - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Ochrona dla wędrowca

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Ochrona dla wędrowca

Kobiety! Planuję we wrześniu wyjechać za granicę. Z tego co się zorientowałam, biuro podróży (sprawdzone na szczęście) ubezpieczy mnie, ale pewnie za jakąś śmieszną kwotę. M.in. dlatego rozglądam się za jakimś dodatkowym ubezpieczeniem, żeby mieć zabezpieczenie w razie W, tfu tfu tfu. Miałybyście propozycję?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ochrona dla wędrowca

przede wszystkim internet. warto się przyjrzeć, które takie ubezpieczenie mają. telefon do BOKu i wiesz już wszystko smile

3

Miałam zasugerować podobne rozwiązanie smile Z tego co wiem, Warta ma coś takiego dla turystów.

4

I Hdi asekuracja. W zeszłym roku skorzystałam z ich usług i jestem zadowolona ze współpracy. Czułam się bezpieczniej wyjeżdżając na wakacje smile

5

dużo agencji ubezpieczeniowych proponuje różnego rodzaju rozwiązania dla turystów, dlatego musisz dobrze popatrzeć , poszukać i wybrać tę najodpowiedniejszą smile

6

wiele agencji ubezpieczeniowych szczególnie w okresie wakacji proponuje różnego rodzaju rozwiązania dla turystów, musisz po prostu poszukać i wybrać cos odpowiedniego dla siebie smile

7

Jeżeli jestem poniżej 26 roku życia to warto wykupić EURO26 = masz tam ubezpieczenie oraz zniżki w wielu miejscach na całym świecie wink

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Ochrona dla wędrowca

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024