Pożądanie czy miłość lub tylko przygoda... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Pożądanie czy miłość lub tylko przygoda...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Pożądanie czy miłość lub tylko przygoda...

Witam. Jakiś czas temu spotkałam fajnego faceta, który o mało mnie nie potrącił- wygarnęłam to jemu przez gg (a jego zna całe miasto to łatwo było dostać). Pisaliśmy i zaczął przepraszać- wybaczyłam. Nastepnego dnia mój chłopak powiedział mi że ma dziecko z inną, to ja rozgoryczona napisałam do tego co mało mnie nie rozjechał żeby mnie rozjechał bo wydawało mi się że moje życie nie ma sensu, no i tak się rozgadaliśmy. Później się spotkaliśmy w nocy, jakoś tak wyszło i gadaliśmy, tylko że on był z kolegami. Ja poczulam wtedy coś do niego- myślałam że to było tylko pożądanie, ale jak się okazało to było coś więcej bo nie mogłam jego zapomnieć przez pare miesięcy, to zaczęłam puszczać do niego sygnały z tel, on do mnie tak samo- troche pomogło. Starałam się o nim zapomnieć bo jest ode mnie o 8 lat starszy i słyszałam plotki, że lubi to robić z każdą kobietą, próbowałam go sobie wybić z głowy (powiedziałam nawet  żeby mnie wyzwał (wiem to głupie) ale to tylko mnie zraniło). Pisaliśmy od czasu do czasu i zawsze wchodziliśmy na temat seksu albo pieszczot i zawsze był chętny, chciał już przyjechać ale ja się na to nie zgadzałam. ( Jak powiedział mi że ma dwa domy, to powiedziałam mu że dwie laski do jednego domu i sex,on na to że dwie do jednej, a ja że cztery by były, on powiedział że zamiast tych czterech wolałby mnie jedną. Jak myślicie czy on też coś do mnie czuje? Czy tylko chce mnie przelecieć?). Mówił też że mam ładne ciało i pociągam go. Czy to tylko pożądanie z jego strony? (Jak już zauważył,że ja nie chce romansu, to spytał się czego oczekuje od niego?) Proszę pomóżcie mi jak możecie,bo nie wiem co już robić to już trwa przez dobre miesiące. Jak myślicie, jak bym powiedziała mu że go Kocham...co by mógł zrobić? Odtrąciłby mnie czy zrozumiał i odwzajemnił uczucie?A  i tak mi się zdaje że o tym wszystkim (wszystkim) wiedzieli jego koledzy.

PROSZĘ! Pomóżcie mi, doradźcie co robić, bo na prawdę się zakochałam w nim! A nie chce żeby mnie odtrącił, bo to mnie chyba zabije.Proszę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pożądanie czy miłość lub tylko przygoda...

Dobra rozrywka z rana jak sie czyta takie rzeczy smile

3

wiek o niczym nie swiadczy. sama tak jak wspominałam w innym poscie mam 6 lat starszego od siebie chłopaka i wcale nie czuc tej roznicy. no chyba ze ty masz 13 a on 21 to moze jeszcze daj sobie czasu:)
moim zdaniem facet zawsze duzo mowi (zamiast czterech wolałby Ciebie jedną). To było bardzo miłe. I niech poprze swoje słowa argumentami. niech pokaze ze mu zalezy. niech sie stara. niech zaprosi do głupiego kina, na kawe. czy tak trudno?

jesli teraz polecisz bez zastanowienia do niego, podasz mu sie na tacy to nic z tego nie bedzie. mezczyzna jest typem "zddobywcy". Nawet jesli bardzo Ci na nim zalezy musisz go troche trzymac na dystans(ale oczywiscie bez przesady). przeciez miłe jest to jak facet nas uwodzi, zabiega, walczy o nas. nie odbierajmy sobie i jemu tej przyjemnosci. na tym jest swiat zbudowany i kolej rzeczy musi byc zachowana!:)

4

No właściwie to zapraszał mnie już kilka razy np. na przejażdżkę do innych miast- pare razy ale odmawiałam mu,nie bardzo chciałam jechać na dodatek jeszcze z jego kolegami- których znam i wiem jacy są. A zawsze jak pytał czy wyjdę (wtedy to była gdzieś 12 w nocy) to też mu odmawiałam-mogli być z nim jego koledzy i robić jako jego przyzwoitki- jak by się bał sam przyjść. Szczerze mówiąc- nie rozumiem o co jemu biega. A już pare tygodni nie gadamy ze sobą... a ostatnio to jego koledzy zapraszali mnie na ognisko, na którym był on... Nie wiem co myśleć o tym...

5

kurcze ... rzeczywiscie ciezka sprawa. wydaje mi sie ze facet jest typem takiego "maczo" na którego do tej pory dziecinnie mówiąc leciała masa dziewczyn, jemu sie to podobalo, bawil sie nimi, nie przywiązywał do tego uwagi. a teraz Ty zabiłaś mu klina. Moze zaczęło mu zalezec, przychodzi z kolegami bo sam nie wie jak ma sie zachowac. jest to dla niego inna sytuacja, niecodzienna.

z drugiej strony patrzac moze myslal ze z Tobą bedzie jak z  innymi dziewczynami. ze szybko za nim polecisz. a tu taka niespodzianka. podcięłas mu troche piórka;)

patrząc jeszcze z innej perspektywy facet sie zwyczajnie bawi Tobą.

spotkajcie sie na luzie, sami, bez kolegow. pogadajcie jak chlopak z dziewczyna i po sprawie;)

6

Jest 8 lat atarszy od Ciebie, ale nie wiem ile ty masz lat żeby sobie dodać:P

Dziewczyno jak dla mnie zależy mu tylko na jednym, sama mówiesz ze większość waszych rozmów schodzi na tematy seksu.
Wydaje mi sie że powinniście porozmawiać w ustronnym miejscu, napewno nie u niego w domu. Jeśli nawet wtedy będzie gadał o seksie i swoich podbojach to daj sobie spokój, bo to jest zachowanie nie dojrzałego mężczyzny.

7

Myślę, że chyba mną tylko bawi się,bo już nie odzywał się do mnie przez parę tygodni, a nie dawno jego koledzy zaczęli do mnie się przystawiać- to chyba raczej nie zależy mu. A i jak gadaliśmy o seksie to zapytałam się czy taki bez zobowiązań,on się spytał -jak wolę,i powiedziałam że mi to odpowiada, on że jemu też, ale nie zamierzałam tego robić bo słyszałam różne plotki o nim i nie wiem komu wierzyć (nie wiem czy to prawda), ale po tym już się nie odzywał i nie odzywa:(

8

Chyba wszystko skończone:( Dzisiaj jakoś się mi wymckneło:( Napisał do mnie w sprawie ostatniego smsa i jakoś zeszliśmy na takie tematy sad Niedobrze:(

9

Był taki ostatnio jeden dupek, który chciał mnie prze*****ć i myślałam że zapomniałam o tamtym wcześniejszym, czyli tym którym mnie potrącił, ale jednak myliłam się, i już wiem że chce tylko ode mnie jednego. Powiedziałam mu, że jestem w nim zakochana, a on na to tylko ''oj he miło no''. Już wiem,że zakochałam się w nim po uszy i że to nic nie zmieni, nawet wtedy gdy spotkam innego, to tylko on jedyny na mnie tak działa i tylko on mi się podoba, nie żaden inny. Mówił, że jak bym chciała to zobaczyło by się, jak chce czegoś więcej, ale ja nie jestem łatwo wierna... i  po prostu mu nie wierzę...co robić?

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Pożądanie czy miłość lub tylko przygoda...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024