Jakie prezerwatywy na przedłużanie stosunku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jakie prezerwatywy na przedłużanie stosunku?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: Jakie prezerwatywy na przedłużanie stosunku?

Witam, mam taki problem że krępuję się przy swojej partnerce.. I przy etapie "wsadzenia" są takie nerwy, że gdy już jest w pochwie, to robi się bardziej giętki.. Dlatego mam pytanie... które prezerwatywy pozwalają na przedłużanie stosunku? które sprawiają, że penis jest dłużej efektywny? chyba, że znacie inne metody, bo też jest inna możliwość.. wiem, że przy pieszczotach trochę wylatuje nasienia.. ale nie aż tyle.. czy to jest problemem? czy jak? bo sama partnerka bardzo mnie... pociąga seksualnie, dlatego mam nadzieję, że mi pomożecie smile

pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakie prezerwatywy na przedłużanie stosunku?

Nie nasienia - to jest preejakulat - ze śladową ilością plemników i jest to normalne.

Po drugie nie potrzebujesz prezerwatyw przedłużających stosunek - one są dla tych, którzy zbyt szybko dochodzą i mają środek znieczulający, a więc w twoim wypadku efekt byłby odwrotny.

Po trzecie - wystarczy trochę praktyki i to samo przejdzie. Nie masz powodu do paniki. Po prostu musicie się ze sobą oswoić.

3

Wybacz.. Ale to zbyt długo trwa... I dlatego to mnie martwi.. Bo tak bym nie pisał tutaj smile więc nie ma żadnych sposobów, nic? : / bo nie pójdę po penigre ani nic z tych rzeczy...

4

Co to znaczy "zbyt długo" ?

5

wiedziałem, że zapytasz.. 3 miesiące.. to chyba czas by się oswoić?

6

No to wystarczająco sporo czasu, ale przypuszczam, że po prostu sam się nakręcasz.

A czym się denerwujesz?

7

szczerze? nie wiem smile dlatego myślę, że coś by się przydało... w sumie jestem niby wyluzowany.. a wychodzi na to, że nie... chyba, że może być inny powód?

8

Szczerze mówiąc nie wiem. Może jakaś presja ze strony partnerki? Jakie jest jej podejście do tej sytuacji?

9

bardzo delikatne, spokojne, szczęśliwa jest.. straciła ze mną dziewictwo.. a ja z nią ; ) troszkę mnie smuci, że mówi, że nie podnieca mnie bo nie jest sztywny.. ale podnieca.. i to nie to, że przez ten smutek...

nie znasz, żadnych sposobów by stał? ; /

10

Ale to nie w tym jest problem, żeby stał, ale w tym, abyś się zrelaksował. Po prostu nie myśl o tym.

To co opisałeś to samospełniająca się przepowiednia.

Najpierw był stres - jak to na początku. Zaczęliście o tym rozmawiać, ona stwierdziła, że to pewnie dlatego, że ciebie nie podnieca, ty się denerwujesz,bo wiesz, że tak nie jest i koło się zamyka.

Po prostu zróbcie sobie dłuższą przerwę, aż ciśnienie w tobie wzrośnie do tego stopnia, że nie będzie miejsca na stres. smile

A tak poza tym, to jakie macie podejście do swojej wspólnej nagości? Zdarza wam się widzieć siebie wzajemnie nago, poza momentami, kiedy uprawiacie seks?

11

nie... nagości tak nie widzimy, nie mieszkamy jeszcze razem.. a więc mówisz przerwa, by się tego nagromadziło?

czy to działa na zasadzie masturbacji? jak facet ją uprawia to wtedy mało nasienia jest i wtedy nie ma jak działać z kobietą?

rzecz jasna to nie dotyczy mnie tylko teraz tak pytam wink

12

Nie mieszałbym do tego masturbacji, ale mimo wszystko powstrzymałbym się przed tym.

Nie musicie mieszkać razem. Czasem się zdarza, że ktoś ma wolna chatę, że jest opcja wspólnego spania. Można wtedy na spokojnie poleżeć nago obok siebie, spokojnie się podotykać (niekoniecznie w erotyczny sposób). Porozmawiać o potrzebach, pragnieniach. To pomaga zaakceptować siebie nawzajem, a dzięki temu presja seksu jest mniejsza. Bo nie oszukujmy się - wszędzie tylko orgazmy, punkty G, cuda na kiju i inne bajki. A przecież nie o to w tym chodzi, seks to nie zawody.

13

tak to jest.. czasem tak jest smile nie seks się liczy wink
dlatego to mnie martwi wink

14

Zmieńcie może metodę antykoncepcji na jakiś czas? Gumka ogranicza doznania, więc bez niej będzie lepiej?

15

Zapewne emocje i namiętnośc jest tak wielka że nie możesz tego kontrolować. Musisz dać sobie trochę czasu, przecież to dopiero Twoje początki. Z czasem nabierzesz "wprawy". A do tej pory możecie stosować prezerwatytwy przedłużające stosunek. Polecam DUREX - z moim chłopakiem tez mieliśmy ten problem i one pomogły Nam to przetrwać smile

16

Panna za 2tyg idzie do ginekologa to załatwi tabletki.
A druga sprawa... które to durexy? bo znam tylko.. te classic.. co np są w automacie.. a te żółte w automacie to jakie to są? smile

młodykucyk napisał/a:

Witam, mam taki problem że krępuję się przy swojej partnerce.. I przy etapie "wsadzenia" są takie nerwy, że gdy już jest w pochwie, to robi się bardziej giętki.. Dlatego mam pytanie... które prezerwatywy pozwalają na przedłużanie stosunku? które sprawiają, że penis jest dłużej efektywny? chyba, że znacie inne metody, bo też jest inna możliwość.. wiem, że przy pieszczotach trochę wylatuje nasienia.. ale nie aż tyle.. czy to jest problemem? czy jak? bo sama partnerka bardzo mnie... pociąga seksualnie, dlatego mam nadzieję, że mi pomożecie smile

pozdrawiam

Jak można stresować się przy swojej partnerce? Jak się za mało znacie ,to znaczy ,ze na seks za wcześnie.

18

Jak dla mnie prezerwatywy same w sobie są przedłużeniem stosunku. Naprawdę musze się nieźle postarać, żeby dojść w gumce. Ja praktycznie w nich nic nie czuję, mogą być nawet super cienkie.

19 Ostatnio edytowany przez Olinka (2013-07-02 18:36:29)

osobiście nie polecam takich prezerwatyw. Jak mój chłopak ich używał to dopiero mu opadał, nie wiemy dlaczego, czy ten środek był zbyt mocny, ale naprawdę mu opadał, albo nie mógł dojść... a może troszeczkę więcej zaufania do dziewczyny? może jak już się do siebie przyzwyczaicie to problem zniknie. Ewentualnie może skusisz się na tabletki jest ich sporo np: spam

20

gumki z lidokainą. Dobre na wydłużenie stosunku są też tabletki Stud Pills można znaleźć w necie

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jakie prezerwatywy na przedłużanie stosunku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024