Przyjaciółka na całe życie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Przyjaciółka na całe życie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Przyjaciółka na całe życie

Witam wszystkie kobietki. Która z Was nie ma lub nigdy nie miała prawdziwej przyjaciółki?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyjaciółka na całe życie

ja raczej nie mam.. bo kiedys myslalam ze mam, ale skoro juz nie jestesmy przyjaciolkami to raczej przyjazn to nie byla.
A teraz mam sporo kolezanek, znajomych, ale przyjaciol.. nie

3

ja mam jednego najlepszego przyjaciela, który wiem że nigdy nie nie opuści jest nim mój narzeczony wink

Pozdrawiam smile

4

kiedyś mojĄ NAJlepsza przyjaciółkA była moja siostra,razem sie śmiałyśmy, pogadszki o byle czym żalenie się,ale ona odwróciłą sie odemnie kiedy jej najbardziej potrzebowałam,tak to tylko bliskie koleżanki ale daleko mieszkają,a w domu tylko sama z dziećmi ,do kogo gęby odezwać, choć podobnie jak u marzeny moim "spowiednikiem"jest mój mąż:-)

5

Witam
Myślę że dobrze trafiłam ,jak widać po  nicku nie dość że samotna to jeszcze i zła może nie Ja jako osoba lecz na całą sytuacje życiową i częściową porażkę , niemożność poradzenia sobie z wieloma sprawami
Mam nadzieje że niebawem zaczną rozwiązywać się moje kłopoty ....ach dość narzekania  bo co to Mi da ???

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Przyjaciółka na całe życie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024