Czy taki makijaż pasuje na ślub? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Czy taki makijaż pasuje na ślub?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

1 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2012-07-24 11:56:27)

Temat: Czy taki makijaż pasuje na ślub?

hej dziewczyny, szukam pomysłów na makijaż ślubny, chcę sobie sama zrobić, bo u kosmetyczki byłam raz i już nie pójdę, może jakaś mało doświadczona była, ale się zraziłam, najlepiej się czuję jak sobie sama zrobię, co myślicie o takim? http://yeeti.com/yeeti/2012/06/877917_4fec2c5dc46c8_500.jpg        próbowałam i fajnie w takim wyglądam, tylko czy pasuje na ślub?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy taki makijaż pasuje na ślub?

Moim zdaniem pasuje.Oczy są ładnie podkreślone i nie za mocno.Czyli tak jak powinno być w makijażu ślubym-wszystko z umiarem.

3

super , jestem za !

4

cieszę się że się wam podoba, jeszcze sobie zrobię fotkę jak wyglądam w takim makijażu to tutaj wrzucę, ocenicie na mnie smile

5

Super ten makijaż, koniecznie się w nim pokaż smile

6

bardzo ładnie:)

7

piękny ! pasuje jak najbardziej

8

kombinatorka napisał/a:

próbowałam i fajnie w takim wyglądam, tylko czy pasuje na ślub?

Najważniejsze, że Tobie się podoba. Przecież to Twój dzień.
Pamiętaj tylko o "technicznych" kwestiach makijażu ślubnego: dobrze obierz podkład i puder oraz zadbaj o to, by ciemne cienie były nowe i dobrej jakości. Niestety sztuczne oświetlenie i aparat wyłapią wszystkie niedoskonałości. Trzeba o tym pamiętać, aby na zdjęciach nie wyglądać jak w masce lub jak miś panda wink

manda26 napisał/a:

Oczy są ładnie podkreślone i nie za mocno.Czyli tak jak powinno być w makijażu ślubym-wszystko z umiarem.

Nie zgadzam się, że najważniejsza zasada to wszystko z umiarem. Najważniejsze aby Młodej i Młodemu się podobało. W nosi powinni mieć co się powinno.

Jeśli ktoś ma ochotę na super mocny makijaż, jego sprawa. Ja na przykład rzadko i raczej delikatnie się maluję, dlatego na wesele postanowiłam zaszaleć i miałam b. mocny wieczorowy makijaż. Czułam się super, a mąż był zachwycony.
To magiczny i wyjątkowy dzień spełniania wielu zachcianek wink

9

rewelacja !!!

10

Jest idealny! Na ślub, na co dzień jak dla mnie , gdybym ja jeszcze potrafila sie tak malowac....

Mi się jak najbardziej podoba smile super sprawa, i te oko! ekstra podkreślone, makijaż wydobywa głębie. Jak najbardziej!

12

Super!

13

super makijaż pasuje na ślub i na impreze wink

14

Bardzo podoba mi się ten makijaż. Koniecznie pokaż jak w nim wyglądasz smile

15

Przepiękny! Jest taki subtelny i kobiecy... Użyte kolory są raczej neutralne, więc myślę, że większości kobiet byłoby w nim ładnie, niemniej jeśli zależy Ci na opinii, to oczywiście chętnie służymy pomocą wink.
I zgadzam się z dorota.f, że to jest Twój dzień i to Ty, bez względu na swój wybór, powinnaś czuć się w nim wyjątkowo.

16

To dosyc neutralne kolory wiec psowac bedzie do wszystkiego. Na slub tez smile

17

Piękny smile pasuje na ślub smile

18

ja też boję się robienia makijażu u wizazystki. wolę zrobić sama. a ten, który pokazujesz jest naprawdę ładny.

19

kombinatorka napisał/a:

hej dziewczyny, szukam pomysłów na makijaż ślubny, chcę sobie sama zrobić, bo u kosmetyczki byłam raz i już nie pójdę, może jakaś mało doświadczona była, ale się zraziłam, najlepiej się czuję jak sobie sama zrobię, co myślicie o takim? próbowałam i fajnie w takim wyglądam, tylko czy pasuje na ślub?

Makijaż jest naprawdę śliczny smile. Pasuje do większości typów urody. Pamiętaj jednak o dobrym dobraniu kosmetyków i utrwaleniu makijażu fixerem, żeby wytrzymał cały dzień i noc smile

20

Ale fajny, wypróbuję go koniecznie.

21

Bardzo pasuje, bardzo efektowny ale nie przesadzony smile.

22

Myślę, że jak najbardziej makijaż jest świetny. Muszę się podzielić informacją, że jeśli ktoś jest z okolic Łukowa to polecam salon makijażu Ilave w Łukowie. Makijaż okolicznościowy jaki tam wykonują to arcydzieło. Myślę, że każda z was będzie zadowolona.

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Czy taki makijaż pasuje na ślub?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024