hej dziewczyny, szukam pomysłów na makijaż ślubny, chcę sobie sama zrobić, bo u kosmetyczki byłam raz i już nie pójdę, może jakaś mało doświadczona była, ale się zraziłam, najlepiej się czuję jak sobie sama zrobię, co myślicie o takim?
próbowałam i fajnie w takim wyglądam, tylko czy pasuje na ślub?
1 2012-07-23 14:47:28 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2012-07-24 11:56:27)
Moim zdaniem pasuje.Oczy są ładnie podkreślone i nie za mocno.Czyli tak jak powinno być w makijażu ślubym-wszystko z umiarem.
super , jestem za !
cieszę się że się wam podoba, jeszcze sobie zrobię fotkę jak wyglądam w takim makijażu to tutaj wrzucę, ocenicie na mnie ![]()
Super ten makijaż, koniecznie się w nim pokaż ![]()
bardzo ładnie:)
piękny ! pasuje jak najbardziej
próbowałam i fajnie w takim wyglądam, tylko czy pasuje na ślub?
Najważniejsze, że Tobie się podoba. Przecież to Twój dzień.
Pamiętaj tylko o "technicznych" kwestiach makijażu ślubnego: dobrze obierz podkład i puder oraz zadbaj o to, by ciemne cienie były nowe i dobrej jakości. Niestety sztuczne oświetlenie i aparat wyłapią wszystkie niedoskonałości. Trzeba o tym pamiętać, aby na zdjęciach nie wyglądać jak w masce lub jak miś panda ![]()
Oczy są ładnie podkreślone i nie za mocno.Czyli tak jak powinno być w makijażu ślubym-wszystko z umiarem.
Nie zgadzam się, że najważniejsza zasada to wszystko z umiarem. Najważniejsze aby Młodej i Młodemu się podobało. W nosi powinni mieć co się powinno.
Jeśli ktoś ma ochotę na super mocny makijaż, jego sprawa. Ja na przykład rzadko i raczej delikatnie się maluję, dlatego na wesele postanowiłam zaszaleć i miałam b. mocny wieczorowy makijaż. Czułam się super, a mąż był zachwycony.
To magiczny i wyjątkowy dzień spełniania wielu zachcianek ![]()
rewelacja !!!
Jest idealny! Na ślub, na co dzień jak dla mnie , gdybym ja jeszcze potrafila sie tak malowac....
Mi się jak najbardziej podoba
super sprawa, i te oko! ekstra podkreślone, makijaż wydobywa głębie. Jak najbardziej!
Super!
super makijaż pasuje na ślub i na impreze ![]()
Bardzo podoba mi się ten makijaż. Koniecznie pokaż jak w nim wyglądasz ![]()
Przepiękny! Jest taki subtelny i kobiecy... Użyte kolory są raczej neutralne, więc myślę, że większości kobiet byłoby w nim ładnie, niemniej jeśli zależy Ci na opinii, to oczywiście chętnie służymy pomocą
.
I zgadzam się z dorota.f, że to jest Twój dzień i to Ty, bez względu na swój wybór, powinnaś czuć się w nim wyjątkowo.
To dosyc neutralne kolory wiec psowac bedzie do wszystkiego. Na slub tez ![]()
Piękny
pasuje na ślub ![]()
ja też boję się robienia makijażu u wizazystki. wolę zrobić sama. a ten, który pokazujesz jest naprawdę ładny.
hej dziewczyny, szukam pomysłów na makijaż ślubny, chcę sobie sama zrobić, bo u kosmetyczki byłam raz i już nie pójdę, może jakaś mało doświadczona była, ale się zraziłam, najlepiej się czuję jak sobie sama zrobię, co myślicie o takim? próbowałam i fajnie w takim wyglądam, tylko czy pasuje na ślub?
Makijaż jest naprawdę śliczny
. Pasuje do większości typów urody. Pamiętaj jednak o dobrym dobraniu kosmetyków i utrwaleniu makijażu fixerem, żeby wytrzymał cały dzień i noc ![]()
Ale fajny, wypróbuję go koniecznie.
Bardzo pasuje, bardzo efektowny ale nie przesadzony
.
Myślę, że jak najbardziej makijaż jest świetny. Muszę się podzielić informacją, że jeśli ktoś jest z okolic Łukowa to polecam salon makijażu Ilave w Łukowie. Makijaż okolicznościowy jaki tam wykonują to arcydzieło. Myślę, że każda z was będzie zadowolona.