Strach przed przyszłością w związku - facet w ZK - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Strach przed przyszłością w związku - facet w ZK

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Strach przed przyszłością w związku - facet w ZK

jestem z moim facetem juz prawie 4 lata i bardzo go kocham cho od 3 lat przebywa w zk i chcemy wziasc slub to czasem mam watpliwosci jak moze to wygladac jeszcze na dodatek w zk. wiem ze moje uczucie do niego jest bardzo silne ale boje sieze moze nadal nam sie nie udac bo ma jeszcze duzo do odsiedzenia a ja bardzo bym chciala by juz wrócił. strasznie za nim tesknie nie wiem co mam robic , wiem ze niebyłabym wstanie go zostawić w tej trudnej sytuacji dla nas obojga jak bym go zostawila to nie mialby nikogo bliskiego a ja go bardzo kocham

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Strach przed przyszłością w związku - facet w ZK

zastanówsię czy Go kochasz czy to przyzwyczajenie ...

3 Ostatnio edytowany przez sloneczko05 (2012-07-16 20:49:10)

dużo myśle o nas i bardzo mi zalezy na nim kocham go ale to chyba normalne ze boje sie ze moze nam niewyjsc gdyz ma duzy wyrok i jeszcze ten slub w zk boje sie troche tego i reakcji rodziny

tez mam faceta w Zk i po jego wyjsciu mamy zamiar zapomniec o tym miescu bo to nic przyjemnego takze dla Nas najblizszych...pomysl ,czy Ty chcesz wspominac swoj slub ,ktory odbyl sie za murami ?czy bedziesz w tym dniu szczesliwa mowiac "tak "i zostawiajac ukochanego za brama?czy o tym marzy mloda dziewczyna??
Jesli dwoje ludzi sie kocha ,zaden papierek nie jest do tego potrzebny...wspieraj Go i kochaj tak dlugo jak starczy Ci sil i cierpliwosci ,ale nie podejmuj takich krokow,w Waszej sytuacji slub nic nie pomoze wiec bez pospiechu.pozdrawiam

5

w sumie ślub wyszedł od niego chociaż ja też tego chce ale nie w tym miejscu ale dla niego jestem gotowa nawet do tego kroku... wiem ze nie jest to dobry pomysł ale chciałabym mu dać chociaż taki dowód miłości... żeby miał jeszcze większą pewność co do moich uczuć i by było mu choć troche łatwiej...

6

Ja bym się z tym ślubem wstrzymała. Poza tym może wziąć przepustkę na taką okoliczność i można to zrobić w USC / Kościele.
Ale z tym też bym się wstrzymała.
Jak długo jeszcze będzie siedział?

7

ma tego troche wyrok jest długi a czas oczekiwania jeszcze dłuższy ... jesteśmy jeszcze przed apelacją od wyroku łącznego z 8 lat zbili tylo 9 miesięcy ...mamy nadzieję ze teraz będzie coś lepiej... Sylwek bardzo się stara o wszystko w tym zakładzie załatił nawet dodatkowe telefony gdyż w szitalu jestem nawet jak może to siedzimy po 3 godzinki zamiast jednej
a narazie o przepustce nie ma mowy z takim wyrokiem ... jestem rozczarowana polskim prawem ludzie którzy znęcają się nad rodzną dziećmi i żonami przeważnie dostają przepusti i warunkowe zwolnienia a zwykły złodziej że tak brzytko powiem musi tyrać na cokolwiek...

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Strach przed przyszłością w związku - facet w ZK

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024