DZiewczyny !! POMÓC proszę !! związek na odległość !! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » DZiewczyny !! POMÓC proszę !! związek na odległość !!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: DZiewczyny !! POMÓC proszę !! związek na odległość !!

Witam,

Wiem wiem, i znowu jakiś facet prosi o pomóc, ale potrzebuje rady kobiet.

Sprawa wygląda tak ....

Ja mieszkam za granicą, ona w polsce ...
znalismy sie od dziecinstwa ....

minelo z 8 lat po tym jak ona do kraju wrocila z swoimi rodzinacmi, i urwal sie kontaktr
znalazlem ja na fejsie ... i tak sie zaczelo ....

gadki gadki, wspomnieniaa bardzo dobrze sie dogadalismy ....

ona jest skryta sama w sobie, mala co mowi o swoich problemach ... ale nieraz potrafila sie wygadac ...
coraz lepiej szlo ... spedzalismy noce na komunikatorach ... smsy ....

zaczalem ja lubic wiecej niz kolezanke .. przypuszczalem ona tez ...

w koncu jej to mowilem ... ze po prstu ja lubie .. i ze ona o tym dobrze wie .. i dobrze wie o co mi chodzi .... i chcę więcej ... ja jestem taki mowię co myślę nie zastanawiam się, ale ta moja cecha przeciwdziałała na mnie ....

jak jej to mowilem zaczela mi mowic ze nie wie coczuje i blablab ... i ze narazie najwazniejsze w jej zyciu to jej ojciec (on jest 2 lata po ciezkim wypaadku, a ona poswieca swoj czas dla niego)

w kazdym razie... powiedzialem jej, ze przeciez ja jej o reke nie prosze ani nie mowie ze ja kocham, po prostu chce ja poznac lepiej ...

ona boi sie zeby jej ojciec o tym nie wiedzial ...

zaczela takie gadki jak .. usun mnie zapomnij o mnie i blablabla
mowielm, jeli chodzi o ojciec, moge z nim porozmawiac oficjanie, zebym chcial poznac jego corke ....
ja jej mowilem ze nie
i nie podam sie ... i ze ją chcę ....

po prostu chcialem robic wszystko zeby byc z nia sad

moje kolezanki mowia przestraszylem ją, tym ze jej mowilem ze nie dam za wygraną ...

teraz unika mnie... nie rozmawiamy... widzi jestem dostepny olewa ... jakbym byl nikim dla niej ....

Ja ją dalej chcę, co mam robić ... jestem facetem a dumę swoją też mam ...

ale z kolei jestem taki ze mowi co mysle i juz .. nie robie gierek i nie lubie ...

pomozcie co zrobic???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: DZiewczyny !! POMÓC proszę !! związek na odległość !!

Nie rozumiem dlaczego ona sie obawia tego ze jej ojciec sie dowie ze poznala jakiegos chlopaka? dziwne troche... Ile ona ma lat jesli moge zapytac?

3

Zaraz bedzie miala 20. Ona ojca tak bardzo kocha, ze poswieca mu swoje zycie po tym wypadku ... obiecala mu ze bedzie z zadnym facetrem dopki sie nie wyleczy itd itd itd .... Nie boi sie go w sensie ze jest zly albo ze kare moze za to dostac .. on mnie zna, ogolnie nawet nasze rodzice sie znaja ... wiec ze razmawiamy, ale ona boi sie tego ze jej ojciec dowie sie ze nasza znajomosc zaszla w pewnym momencie rtak daleko. .. bo nie wie jakby zareagowal !!!

4

Jak dla mnie to dziwna ta dziewczyna. Ja rozumiem ze tak kocha ojca itp. Ale bez przesady...  Pewnie ja troche przestraszyles,poczekaj kilka dni i mozesz sprobowac nawiazac z nia kontakt ale narazie bez milosnych wyznan,tylko czysto kolerzensko.

5

Uważam, że związki na odległość w sytuacji, gdy jedna osoba w najbliższym czasie nie zamierza się przeprowadzić w okolice miejsca zamieszkania drugiej osoby są zupełnie bez sensu. To jest tylko moja opinia i nie zamierzam się tu nad tym rozwodzić.
Jeśli chodzi o Wasze rozmowy, przez literki nie wyczujesz zainteresowania kobiety, więc Twoje przypuszczenia, że ona Cię bardziej lubi mogą być mylne. Poza tym zbyt długie rozmowy nie są dobre dla przyszłego związku. Wydaje mi się, że od początku wyłożyłeś kawę na ławę i pokazałeś jak bardzo Ci na niej zależy i jak bardzo chcesz ją zdobyć. W takiej sytuacji kobieta może się wystraszyć i najczęściej tak jest. Gdy kobieta Ci mówi, że nie wie co czuje, to znaczy, że jej na Tobie nie zależy i nie chce w to brnąć dalej. Musiałeś ją naprawdę mocno zirytować, skoro napisała Ci wprost, żebyś o niej zapomniał i uwierz mi, że z tego już nic nie będzie. Wyobraź sobie co ona mogła sobie pomyśleć, gdy napisałeś do niej po ośmiu latach i od razu dążyłeś w stronę związku. Desperat. Za szybko chłopie, za szybko! Odpuść ją sobie, bo z tego już nic nie może być.

6

Dzięki za odpowiedź !!!

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » DZiewczyny !! POMÓC proszę !! związek na odległość !!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024