opiekunka osób starszych w Niemczech - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » opiekunka osób starszych w Niemczech

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: opiekunka osób starszych w Niemczech

Witam!
Jestem na emeryturze.Poszukuję pracy jako opiekunka osób starszych w Niemczech. W prostych sprawach potrafię sie porozumieć oraz uczę sie języka.Znam pracę opiekunki, bo opiekowałam się babcią.Lubię ludzi starych, schorowanych. Potrafię szybko nawiązać kontakt.Mam prawo jazdy.Mam daleką rodzinę w Niemczech, ale nie mogę liczyć na ich pomoc.Prosze o informację e:mailem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: opiekunka osób starszych w Niemczech

witam ja rowniez jestem opiekunka w niemczech jesli zna pani choc podstawy jezyka to jest pare firm ktore z otwartymi rekoma pania przyjmia.moze nie za wielkie pieniadze ale ten 1000e pewnie bedzie

Odp: opiekunka osób starszych w Niemczech

Zapraszam na bloga dla opiekunek Perly rzucone przed damy. Wazne informacje, ciekawe opowiadania ze zlecen, mnostwo felietonow, nauka niemieckiego, pomysly na niemieckie obiady. Jest tam rowniez chat, na ktorym odpowiem, na kazde pytanie, mozna rowniez pytac na fb profil Kasia Perla. Zapraszam na bloga. Nie moge tutaj podac adresu. Zapraszam na facebooka Kasia Perla lub prosze w google wpisac Perly rzucone przed damy. Widzimy sie na blogu. Pozdrawiam.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » opiekunka osób starszych w Niemczech

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024