Ja i on razem czy osobno?!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Ja i on razem czy osobno?!!

Chciałabbym się was poradzić. Mam znajomego na portalu typu fb który daje mi znaki ze jest mną zainteresowany itd. itp.  jednak cos stoi nam na przeszkodzie zeby razem byc i stworzyc pare. On poswieca sie do reszty pracy. Robi nadgodzinnach. jest kierowca. Ostatnio nasze niedoszłe spotkanie nie odbyło sie z powodu jego kuzynki, bo poszedł do niej a bylismy umówieni powiedział ze nigdy nie zrezygnuje ze spotkan z kuzynka i jej dziecmi dla kobiety i na dodatek o tym ze nie przyjdzie powiedział mi o tym w ostatniej chwili. Rozmawiamy czesto telefonicznie to sa długie mile rozmowy ale on odwala focha na zasadzie idz umów sie z kolegą zadzwoń teraz do niego bo, ja nie bede ci przeszkadzał itd. itp. Co o tym mysleć? Zastanawiam sie czy się z nim spotkać, zakończyć znajomość czy pozostać na stopie koleżeńskiej. Nigdy nie byłam w takim układzie żeby tworzyć pare przez internet, raczej tego nie chce. Ale znajomośc z nim w realu mogłaby odkryc jego prawdziwe oblicze. I jak myslicie o co mu chodzi?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ja i on razem czy osobno?!!

Nie wiem o co mu chodzi,ale te jego fochy są strasznie dziecinne.Raczej nie jest zainteresowany tym,żeby Cie bliżej poznać.Gdyby chciał,na pewno znalazłby czas.Niedojrzały facet.Ja bym go sobie darowała jako partnera.

3

Ojej....a w życiu.
Kolega i wystarczy.
Samo zainteresowanie to nie wszystko wink

4

Tak, ale to dopiero początki naszej znajomości nie skreślam go jeszcze, no chyba że zrobi cos naprawdę złego.

5

kolega i tak za wiele, on nie zrezygnuje ze spotkan z kuzynka na rzecz dziewczyny , okropne.

6

Skoro koleś już na początku pokazuje się z takiej strony, to później może być tylko gorzej. Jest strasznie dziecinny i nie wydaje się dobrym kandydatem na partnera. Poza tym i tak zawsze byłabyś tą drugą, bo przecież kuzynka jest dla niego ważniejsza...

7

Racja, a już dałam sobie z nim spokój pozatym okłamał mnie szukał romansu, chciał kochanki i ja miałam nią być. Najgorsze dla mnie jest to że uwiezyłam mu i dałam się wciągnąc w jego gierki. ech... faceci! ;-P

8

No niestety bywa i tak... Życzę powodzenia następnym razem;)

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024