gładka pupa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1

Temat: gładka pupa?

witam dziewczyny mam taki problem chciałabym pozbyć sie krostek z pośladków irytują mnie one mimo ze używam balsamów i robię peeling one ciągle sie pojawiają a tak najczesciej i najwiecej jest ich niedaleko odbytu może macie jakies dobre sposoby na pielęgnacje skóry pośladków pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: gładka pupa?

Ja też mam krostki na pośladkach, ale u mnie to wynika z tego, że często mi się tyłek poci big_smile. Zastanawiam się czy może mycie jakimś żelem antybakteryjnym by nie pomogło?

3

tak to są przeważnie potówki jak zauważyłam, żel można spróbować a może jeszcze jakiś tonik do przecierania stosował ktoś?

4

Tez mialam takie cos jak krostki na tylku ale znikly po jakims czasie.
Ale chcialam sie spytac czy to jest normalne ze moj chlopak ma tylek owlosiony?

5

disti napisał/a:

Ale chcialam sie spytac czy to jest normalne ze moj chlopak ma tylek owlosiony?

Myślę, że to normalne.

Na krostki polecam peeling gruboziarnisty i tonik przeciwbakteryjny.

6

To bardzo normalne, że Twój facet ma owłosiony tyłek, przecież my, kobiety, też mamy włosy, ale raczej niewidoczne big_smile

7

też mam problem z tymi krostkami od dobrych kilku lat,ostatnio zeszły jak chodziłam na solarium,ale niestety po jakimś czasie wracają

8

Cześć.
No ja nie mam owłosionego tyłka, dziwnie to musi wyglądać... A tylko tyłek ma, czy gdzieś indziej też?

Co do kwestii krostek - to pewnie tak jak na buzi, skóra się nie złuszcza i sie zatyka i ma sie problem. Sam nie mam problemu, ale słyszałem od koleżanki, że krem złuszczający jakiś a najlepiej i to ponoć działa - mydło siarkowe.
Pozdro.

9

Hej. Też sie zmagałam z takimi chrostkami. Może to dziwne ale pomaga mi taka mieszanka:cukier,odrobina oleju,sok z cytryny i zazwyczaj zel pod prysznic lub jakiś olejek,mieszam żeby wyszla pasta i robie jak peeling. Dziwny może sposób ale na moją pupcie działa i jest po tym gładziutka:)

10

Peeling z kawy tez działa. Nawet na całe ciało.
Ja robię dwa razy w tygodniu i naprawdę polecam.

11

dzięki za podpowiedzi hmm może wypróbuje tą kawę też coś o tym słyszałam tylko czy to jest sama kawa czy jakaś mieszanka

12

ewuska napisał/a:

dzięki za podpowiedzi hmm może wypróbuje tą kawę też coś o tym słyszałam tylko czy to jest sama kawa czy jakaś mieszanka

Możesz sobie zmieszać z odrobina oliwki bądź żelem pod prysznic. To juz Twoja wola.

13

Leila01 napisał/a:

Peeling z kawy tez działa. Nawet na całe ciało.
Ja robię dwa razy w tygodniu i naprawdę polecam.

Ale ze jak to sie robi? tongue tez cos o tym slyszalam..

14

Peeling z kawy: zwykła kawa sypana + żel pod prysznic/żel do mycia (coś, by można było tym myć ciało). I gotowe smile

15

kocimiętka napisał/a:

To bardzo normalne, że Twój facet ma owłosiony tyłek, przecież my, kobiety, też mamy włosy, ale raczej niewidoczne big_smile

No tak wiem ale u niego to doslownie gesto wink
Nie tylko w jednym miejscu ma tak smile
Uf to ddobrze ze to normalka big_smile

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024