witam dziewczyny mam taki problem chciałabym pozbyć sie krostek z pośladków irytują mnie one mimo ze używam balsamów i robię peeling one ciągle sie pojawiają a tak najczesciej i najwiecej jest ich niedaleko odbytu może macie jakies dobre sposoby na pielęgnacje skóry pośladków pozdrawiam
Ja też mam krostki na pośladkach, ale u mnie to wynika z tego, że często mi się tyłek poci
. Zastanawiam się czy może mycie jakimś żelem antybakteryjnym by nie pomogło?
tak to są przeważnie potówki jak zauważyłam, żel można spróbować a może jeszcze jakiś tonik do przecierania stosował ktoś?
Tez mialam takie cos jak krostki na tylku ale znikly po jakims czasie.
Ale chcialam sie spytac czy to jest normalne ze moj chlopak ma tylek owlosiony?
Ale chcialam sie spytac czy to jest normalne ze moj chlopak ma tylek owlosiony?
Myślę, że to normalne.
Na krostki polecam peeling gruboziarnisty i tonik przeciwbakteryjny.
To bardzo normalne, że Twój facet ma owłosiony tyłek, przecież my, kobiety, też mamy włosy, ale raczej niewidoczne ![]()
też mam problem z tymi krostkami od dobrych kilku lat,ostatnio zeszły jak chodziłam na solarium,ale niestety po jakimś czasie wracają
Cześć.
No ja nie mam owłosionego tyłka, dziwnie to musi wyglądać... A tylko tyłek ma, czy gdzieś indziej też?
Co do kwestii krostek - to pewnie tak jak na buzi, skóra się nie złuszcza i sie zatyka i ma sie problem. Sam nie mam problemu, ale słyszałem od koleżanki, że krem złuszczający jakiś a najlepiej i to ponoć działa - mydło siarkowe.
Pozdro.
Hej. Też sie zmagałam z takimi chrostkami. Może to dziwne ale pomaga mi taka mieszanka:cukier,odrobina oleju,sok z cytryny i zazwyczaj zel pod prysznic lub jakiś olejek,mieszam żeby wyszla pasta i robie jak peeling. Dziwny może sposób ale na moją pupcie działa i jest po tym gładziutka:)
Peeling z kawy tez działa. Nawet na całe ciało.
Ja robię dwa razy w tygodniu i naprawdę polecam.
dzięki za podpowiedzi hmm może wypróbuje tą kawę też coś o tym słyszałam tylko czy to jest sama kawa czy jakaś mieszanka
dzięki za podpowiedzi hmm może wypróbuje tą kawę też coś o tym słyszałam tylko czy to jest sama kawa czy jakaś mieszanka
Możesz sobie zmieszać z odrobina oliwki bądź żelem pod prysznic. To juz Twoja wola.
Peeling z kawy tez działa. Nawet na całe ciało.
Ja robię dwa razy w tygodniu i naprawdę polecam.
Ale ze jak to sie robi?
tez cos o tym slyszalam..
Peeling z kawy: zwykła kawa sypana + żel pod prysznic/żel do mycia (coś, by można było tym myć ciało). I gotowe ![]()
To bardzo normalne, że Twój facet ma owłosiony tyłek, przecież my, kobiety, też mamy włosy, ale raczej niewidoczne
No tak wiem ale u niego to doslownie gesto
Nie tylko w jednym miejscu ma tak ![]()
Uf to ddobrze ze to normalka ![]()