Stracona Milosc z ZK - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Stracona Milosc z ZK

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Stracona Milosc z ZK

mialam faceta w wiezieniu , bylam z nim jako nastolatka mialam z 16 lat, pewnego razu poklocilismy sie o cos powaznie i sie rozstalismy on miedzy czasie poszedl siedziec... na poczatku troche ze soba pisalismy, on mi pisal ze mnie kocha ja mu tez, jednak chcialam sie jeszcze zabawic balam sie nie wiedzialam jak to bedzie jak on wyjdzie czy bedzie taki sam jak go poznalam czy sie zmieni ( wiadomo wiezienie robi swoje). Poszed siedziec na 3 i pol roku... Ja miedzy czasie poznalam faceta z ktorym jestem do dzis jestem juz z nim prawie poltorej roku jednak niestety wpadlam z nim i jestem teraz w czwartym miesiacu ciazy, jednak o tym moim lobuzie z wiezienia nadal mysle i wiem ze on o mnie tez, ostatnio napisal mi nawet list z zyczeniami urodzinowymi i pisal w nim jak to bardzo mnie kocha... niestety na list mu nie odpisalam... tesknie za nim i kocham go, jednak nie chce odchodzic od mojego terazniejszego faceta poniewaz nie mam sie nawet gdzie udac ja nie pracuje a rodzine mam alkoholikow wiec z dzieckiem do nich nie pojde... moj lobuz wychodzi w kwietniu wiec juz mozna powiedziec ze nie dlugo... zaluje ze tak sobie spieprzylam zycie i nie zaczekalam na niego bo wiem ze to jest jedyny mezczyzna z ktorym wiem ze moglabym byc szczesliwa
Nie wiem co mam w takiej sytulacji robic... wiem ze jesli on wyjdzie i go zobacze to bedzie po mnie... tym bardziej ze mieszkamy w tej samej miejscowosci sad(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Stracona Milosc z ZK

Nie wiazac sie z kryminalista spieprzylas sobie zycie? O tempora! O mores!

3

spieprzylam pod tym wzgledem ze nigdy juz nie bede z kim kogo kocham ... o ile wiesz co to milosc... a po 2 nie kazdy ktory siedzi w wiezieniu jest taki sam...

4

no ale za coś tam trafił. A dobrzy ludzie tam raczej nie trafiaja. On pisze że kocha bo potrzebuje baby jak wyjdzie z wiezienia......

5

Dussia napisał/a:

no ale za coś tam trafił. A dobrzy ludzie tam raczej nie trafiaja. On pisze że kocha bo potrzebuje baby jak wyjdzie z wiezienia......

Trafil tam za napad... A ja to czuje ze on mnie kocha bo jednak troche ze soba przezylismy

6

Tak mocno jestes w nim zakochana rozumiem ale pomysl o swoim partnerze co on bedzie czul jak sie dowie ze ty szalejesz za kryminalista?
Po 2 jestes w ciazy i pomysl o dziecku nie o facecie z ktorym nie wiadomo jaka bedzie Cie czekac przyszlosc

W kazdym razie postapisz jak zechcesz Powodzenia

7

Mysle o tym i dlatego nic nie robie juz w tym kierunku aby do niego wrocic jednak ja tez chcialabym byc szczesliwa ;( Jedyna osoba teraz bedzie moje dziecko ktore mi te szczescie da.. Szkoda ze z mezczyzna sie nie udalo

8

xxx1234567 napisał/a:

Mysle o tym i dlatego nic nie robie juz w tym kierunku aby do niego wrocic jednak ja tez chcialabym byc szczesliwa ;( Jedyna osoba teraz bedzie moje dziecko ktore mi te szczescie da.. Szkoda ze z mezczyzna sie nie udalo

Przeczytaj swoje posty i zastanow sie nad odpowiedzia, kochasz "kochasz" kogos kto dostal 3,5 roku do odsiadki, napad? Co za napad? Z bronia w reku chyba bo inaczej by tyle nie dostal... Daj spokuj!

9

Nie mysl o nim tylko teraz mysl o dziecku.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Stracona Milosc z ZK

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024