Co zrobić , mieć piękne wlosy ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Co zrobić , mieć piękne wlosy ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Co zrobić , mieć piękne wlosy ?

Witam
Chcialam miesc jakies doradzctwo aby miec piekne wlosy na lato tongue
Dodam ze mam dlugie wlosy i nie wiem co z nimi zrobic po mimo ze mi tez strasznie wypadaja sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić , mieć piękne wlosy ?

to chyba proste dać o nie ;]

Używaj odżywek, masek, myj średnio co dwa dni, bierz żelazo jak Ci wypadają, a jak dalej będą wypadać to obetnij 2-4 cm bo może są za bardzo obciążone

3

Marzena1 napisał/a:

to chyba proste dać o nie ;]

Używaj odżywek, masek, myj średnio co dwa dni, bierz żelazo jak Ci wypadają, a jak dalej będą wypadać to obetnij 2-4 cm bo może są za bardzo obciążone

stosowalam wszytko co wymienilas ;p chyba pozostaje mi pojsc do dematologa big_smile

4

Napary do picia, płukanki z pokrzywy - na wypadanie. Ponadto gładkość i blask. Oraz olejek rycynowy- też zwalcza wypadanie i poprawia kondycje skóry głowy oraz włosa wink

5

Na wypadanie włosów znam sposób mojej koleżanki, i naprawdę widać po niej, że działa. Ona stosuje szampon Radical, a do tego wspomaga się Humavitem. Powiem szczerze, że jak patrzę na jej włosy, to mnie zazdrość bierze. smile

No a do tego podcina regularnie końcówki! Jeśli problem jest naprawdę poważny, to wizyta u specjalisty nie zaszkodzi (chociaż i tak pewnie zaleci Ci dobre odżywianie i witaminki).

6

Najlepiej jak bedziesz u zaufanej fryzjerki, popros aby ci jakas maseczke polecila albo sprzedala smile
Ja od swojej fryzjerki kupilam duzy szampon za 20zl i maseczki i jestem zadowolona wink

7

hm może czas je podciąć > i dobry szampon pharmaceris taki czerwony na wypadające włosy smile

8

koxidil active hair loss treatment!
wspaniały produkt w formie ampułek.
Skutecznie walczy ze zmianami powodującymi wypadanie włosów,
poprawia mikrokrążenie skóry głowyi stymuluje aktywność komórkową u nasady włosów.
Jego działanie to szybszy wzrost oraz zwiększona gęstość Twoich włosów.
Jest to produkt firmy KOSSWELL professional ,
która wraz z ampułkami KOXIDIL stworzyła szampon regeneracyjny CHAMPU REGENERATE,
stosując te dwa produkty razem masz pewność szybkiego i zadowalającego efektu.
Produkty te można zakupić bezpośrednio u fryzjera lub w sklepach fryzjerskich. POLECAM

9

Tu na tym portalu był taki temat odnosnie włosów jedna z dziewczyn napisała swietna odzywke na włosy ktora mozna samemu zrobic i jest naprawde fajna bo sama ja robiłam:)
zołtko łyzeczka olejku rycynowego łyzka oliwy z oliwek i połowa cytyny nakładasz na 15min i spłukujesz mi przynajmniej pomogła włosy zrobiły mi sie gęstsze i mocniejsze:)

10

Spróbuj brać suplement diety Bellissa Na włosy skórę i paznokcie.Efekt jest widoczny po miesiącu brania.Polecam.

11

Kyaa napisał/a:

Tu na tym portalu był taki temat odnosnie włosów jedna z dziewczyn napisała swietna odzywke na włosy ktora mozna samemu zrobic i jest naprawde fajna bo sama ja robiłam:)
zołtko łyzeczka olejku rycynowego łyzka oliwy z oliwek i połowa cytyny nakładasz na 15min i spłukujesz mi przynajmniej pomogła włosy zrobiły mi sie gęstsze i mocniejsze:)

OO smile mialam zamiar wyprobowac wink Ale olej rycynowy tez jest dobry do rzes ;D to juz na marginesie wink

12 Ostatnio edytowany przez Kyaa (2012-07-20 17:22:13)

tak jest dobry na rzęsy brwi  jesli chodzi o włosy to scala koncowki zamiast niego można użyć nafte kosmetyczna ale ona jest tłusta smile

13

Mogę polecić ampułki przeciw wypadaniu włosów Radical można zakupić w aptece cena za 12 ampułek to ok. 33 zł. ale są dobre, osobiście stosowałam, dodatkowo świetnie odżywiają włosy.

14

Mycie nie ma tu nic do gadania, to ściema , że jak włosy przywyczaimy do częstego mycia to bedą się przetłuszczać. Myj włosy wtedy gdy tego potrzebują, nawet codziennie, nakładaj na nie odżywkę i co kilka dni nakładaj maskę na wlosy smile powinno pomóc smile

15

Używaj odżywek do włosów.

Jedz dużo witamin to je wzmocnisz i też będą ładniej wyglądać. wink

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Co zrobić , mieć piękne wlosy ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024