Witam
Chcialam miesc jakies doradzctwo aby miec piekne wlosy na lato ![]()
Dodam ze mam dlugie wlosy i nie wiem co z nimi zrobic po mimo ze mi tez strasznie wypadaja ![]()
to chyba proste dać o nie ;]
Używaj odżywek, masek, myj średnio co dwa dni, bierz żelazo jak Ci wypadają, a jak dalej będą wypadać to obetnij 2-4 cm bo może są za bardzo obciążone
to chyba proste dać o nie ;]
Używaj odżywek, masek, myj średnio co dwa dni, bierz żelazo jak Ci wypadają, a jak dalej będą wypadać to obetnij 2-4 cm bo może są za bardzo obciążone
stosowalam wszytko co wymienilas ;p chyba pozostaje mi pojsc do dematologa ![]()
Napary do picia, płukanki z pokrzywy - na wypadanie. Ponadto gładkość i blask. Oraz olejek rycynowy- też zwalcza wypadanie i poprawia kondycje skóry głowy oraz włosa ![]()
Na wypadanie włosów znam sposób mojej koleżanki, i naprawdę widać po niej, że działa. Ona stosuje szampon Radical, a do tego wspomaga się Humavitem. Powiem szczerze, że jak patrzę na jej włosy, to mnie zazdrość bierze. ![]()
No a do tego podcina regularnie końcówki! Jeśli problem jest naprawdę poważny, to wizyta u specjalisty nie zaszkodzi (chociaż i tak pewnie zaleci Ci dobre odżywianie i witaminki).
Najlepiej jak bedziesz u zaufanej fryzjerki, popros aby ci jakas maseczke polecila albo sprzedala ![]()
Ja od swojej fryzjerki kupilam duzy szampon za 20zl i maseczki i jestem zadowolona ![]()
hm może czas je podciąć > i dobry szampon pharmaceris taki czerwony na wypadające włosy ![]()
koxidil active hair loss treatment!
wspaniały produkt w formie ampułek.
Skutecznie walczy ze zmianami powodującymi wypadanie włosów,
poprawia mikrokrążenie skóry głowyi stymuluje aktywność komórkową u nasady włosów.
Jego działanie to szybszy wzrost oraz zwiększona gęstość Twoich włosów.
Jest to produkt firmy KOSSWELL professional ,
która wraz z ampułkami KOXIDIL stworzyła szampon regeneracyjny CHAMPU REGENERATE,
stosując te dwa produkty razem masz pewność szybkiego i zadowalającego efektu.
Produkty te można zakupić bezpośrednio u fryzjera lub w sklepach fryzjerskich. POLECAM
Tu na tym portalu był taki temat odnosnie włosów jedna z dziewczyn napisała swietna odzywke na włosy ktora mozna samemu zrobic i jest naprawde fajna bo sama ja robiłam:)
zołtko łyzeczka olejku rycynowego łyzka oliwy z oliwek i połowa cytyny nakładasz na 15min i spłukujesz mi przynajmniej pomogła włosy zrobiły mi sie gęstsze i mocniejsze:)
Spróbuj brać suplement diety Bellissa Na włosy skórę i paznokcie.Efekt jest widoczny po miesiącu brania.Polecam.
Tu na tym portalu był taki temat odnosnie włosów jedna z dziewczyn napisała swietna odzywke na włosy ktora mozna samemu zrobic i jest naprawde fajna bo sama ja robiłam:)
zołtko łyzeczka olejku rycynowego łyzka oliwy z oliwek i połowa cytyny nakładasz na 15min i spłukujesz mi przynajmniej pomogła włosy zrobiły mi sie gęstsze i mocniejsze:)
OO
mialam zamiar wyprobowac
Ale olej rycynowy tez jest dobry do rzes ;D to juz na marginesie ![]()
12 2012-07-20 17:20:24 Ostatnio edytowany przez Kyaa (2012-07-20 17:22:13)
tak jest dobry na rzęsy brwi jesli chodzi o włosy to scala koncowki zamiast niego można użyć nafte kosmetyczna ale ona jest tłusta ![]()
Mogę polecić ampułki przeciw wypadaniu włosów Radical można zakupić w aptece cena za 12 ampułek to ok. 33 zł. ale są dobre, osobiście stosowałam, dodatkowo świetnie odżywiają włosy.
Mycie nie ma tu nic do gadania, to ściema , że jak włosy przywyczaimy do częstego mycia to bedą się przetłuszczać. Myj włosy wtedy gdy tego potrzebują, nawet codziennie, nakładaj na nie odżywkę i co kilka dni nakładaj maskę na wlosy
powinno pomóc ![]()
Używaj odżywek do włosów.
Jedz dużo witamin to je wzmocnisz i też będą ładniej wyglądać. ![]()