co doradzic 40letniemu dobremu,uczciwemu mężczyźnie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co doradzic 40letniemu dobremu,uczciwemu mężczyźnie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez apoteoza (2012-06-26 19:27:45)

Temat: co doradzic 40letniemu dobremu,uczciwemu mężczyźnie?

witajcie
mam nietypowa sytuacje, która dręczy mnie od...praktycznie paru lat.
razem z mężem mamy wspólnego przyjaciela, facet ma ciut powyżej 40stki, jest mily, uczciwy, lagodny...ale sam
jest rozwodnikiem, pracuje za granica w kraju jest co miesiąc.
mimo zapisania sie na portalach randkowych i aktywnym zaglądaniu na nie, nic od 2 lat nie wychodzi, a raczej wychodzi, tylko klęska np Rosjanka ktora chce owszem przyjechac ale jakies dziwne tematy ze potrzebuje 1000dolarow...
wszystko z facetem jest ok, niebrzydki, powiedzialabym ze zamożny, uczciwy i co najważniejsze szuka kobiety na stały związek.
a teraz pytanie od was, gdzie znaleźć kobiete jesli na potrtalach randkowych sa raczej same oszustki(wniosek po 2letnim starzy przyjaciela) a w realu raczej niewielkie szanse bo bedac za granica ciagle pracuje i niezbyt zna język.

chcialabym mu pomoc, bo facet jest zloty a przyjeżdza do nas i tak widac ze jest samotny ze az czuje sie winna ze my mamy siebie, mowi ze teskni nawet za odkurzaniem czy trzepaniem dywanu...
dodatkowo martwie sie o niego, bo widzę, ze to jego cel w zyciu-staly, trwaly zwiazek a to ze jemu nie wychodzi powoduje obniżenie samooceny

prosze o rady poniewaz to ma wplyw takze na nas, bo nasza bezsilnosc przeraza sie w frustracje

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co doradzic 40letniemu dobremu,uczciwemu mężczyźnie?

A może pomyśl o zaaranżowaniu większego spotkania w gronie znajomych, poproś ich może znają jakieś wolne kobiety? Internet nie jest według mnie dobry miejscem dla takich facetów.

3

problem jest tego typu ze j amam znajomych w swoim wieku i naprawde wszyscy sa zajeci.

dla tego wlasnie sie zastanawiam, czy to wiek, po 40stce jest tak wielkim problemem aby kogos poznac?

4

A w jakim kraju pracuje?
Dlaczego wybiera rosjanki?

Co do internetu to znam pare parek ktore poznaly sie w ten sposob i dobrze im razem, nawet w rodzinie juz po slubie, a wiek tez nie ma znaczenia.

5

pracuje w niemczech, ale aby zaczac kontakt np przez gg czy inny komunikator nie ma problemu gdzie pracuje, a co do rosjanej, takie sie zglaszaja na portalach randkowych, tylko ewidentnie chodzi im o kase, a raczej o wyrwanie sie z rosji, bialorusi czy innego zamknietego kraju...
ja sama meza poznalam w internecie, jestesmy razem, ale my mamy po 25-27lat, jak sie poznalismy bylismy mlodzi, dlaczego on nie moze nikogo znalesc?
martwie sie o niego, widze ze brakuje mi celu w zyciu

6

Skoro jak piszesz jest tak bardzo zapracowany, to nic dziwnego, ze nie może znaleźć partnerki. Na to też potrzeba czasu. Może gdyby zaczął mieć trochę czasu wolnego i zaczął go zagospodarowywać jakimś hobby, to miałby szansę spotkać osobę o podobnym temperamencie i zainteresowaniach. Ludzie się poznają w różnych miejscach, nawet na spacerze z psem smile. Nie znam ani jednej pary, która poznałaby się na portalu randkowym.

7

dziekuje wszystkim za rady oraz dziekuje paniom ktore sie odezwaly prywatnie z pomoca.
  dlugo myslalam nad tym co pisalyscie i owszem ma malo czasu dla siebie, a nawet jesli juz go ma i pozna kogos np przez internet to potrafi 2 dni myslec co napisac zeby sie nie zblaznic, mowilam mu ze przesadza, ale coz...on wie swoje i chce byc idealny bo kazda pania od poczatku traktuje idealnie...

8

To tak jak ja mam, byle nie byc w jego wieku i gonic za tym samym, dzis jak gosc mowi co mu brak jest mieczakiem, dziwakiem itp a jak nie ma dobrej przyjaciolki to umrze ze swymi pieknymi marzeniami, sam..
W realu nie widze tez checi poznawania, kazdy udaje ze nie widzi innego, boi sie czy co albo wywoluje wrazenie ze ma kogos wiec co bedzie ktos zaczepial i sie wyglupial.

9

moja mama jest rozwodka, od kilku lat. w listopadzie poznala wlasnie na portalu randkowym mezczyzne, ktory jest naprawde w porzadku. nie wiem na jakich on portalach siedzi? tak naprawde wszedzie idzie spotkac kogos kim sie zainteresujemy. szkoda tylko ze ja na odpowiedniego nie trafiam:D

10

Jak ktos nie chce poznac odpowiedniego to szuka bez konca, proste, wiekszosc kobiet szuka jednak efekciarza i potem placze z jego powodu, co jemu poradzic - nie byc idealny, pojsc do agencji i otworza mu sie oczy

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co doradzic 40letniemu dobremu,uczciwemu mężczyźnie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024