Witam, mam 19 lat jestem z dziewczyną od ponad roku. Od jakiegoś p?ł roku czasu odczuwam bardzo silny popęd seksualny. Mianowicie chcę robić to z moją partnerką codziennie. Dodam jeszcze, że mam na to ochotę tylko przy niej i tylko z nią. Moje pytania brzmią następująco:
czy to jakąś choroba lub problem?
jak to opanować?
Kościół Katolicki zaleca siadanie w misce wypełnionej lodowatą wodą + zdrowaśki w super seriach aż do osiągnięcia pełnego ukojenia.
Żadna choroba. Nic się nie martw chłopaku- najnormalniej w świecie kręci Cię Twoja laska i odczuwasz zdrowy popęd seksualny. Jeśli tylko ona może tak samo często jak Ty, to nie ma problemu. Jak mnie i mojego faceta zamkniesz w jednym pokoju, to też się zachowujemy jak napalone króliczki;D Nie stresuj, ciesz się seksem i pamiętaj o zabezpieczeniu ![]()
Kościół Katolicki zaleca siadanie w misce wypełnionej lodowatą wodą + zdrowaśki w super seriach aż do osiągnięcia pełnego ukojenia.
:D:D.
Men93, to nie jest żadna choroba hehe. Jak to opanować? A po co? Bierz kobitkę na ręce, zanieś do sypialni i zrób pożytek z tej chcicy
.
Jak to opanować? A po co? Bierz kobitkę na ręce, zanieś do sypialni i zrób pożytek z tej chcicy
.
Dokładnie- najlepszym sposobem na opanowanie jest rozładowanie- if you know what I mean ![]()
"Kościół Katolicki zaleca siadanie w misce wypełnionej lodowatą wodą + zdrowaśki w super seriach aż do osiągnięcia pełnego ukojenia."
haahhahahahahaahahhahah ;D
men93, najprościej będzie po prostu współżyć ze swoja partnerka, to normalne, a Ona raczej nie powinna narzekać
. Nie, to nie choroba, lecz zdrowe pragnienie każdego normalnego, zdrowego młodzieńca
Chyba, ze wolicie poczekać z tym do ślubu, wiec... pozostaje tylko Renia Grabowska
, albo zajmuj sobie czas i umysł, może jakiś sport, im mniej czasu tym mniej myślisz ![]()
Ja ROBIĘ to codziennie. To normalne.;)
wszyscy jesteście zboczeni! a men93 jedyny, który się uchronił w tym świecie przesyconym seksem!
A ja coś czuję, że autor zrobił sobie z Was żarcik:)
Nie sadze, żeby to był żart
. GLOCK, powiedziałam Twój tekst koleżance na co Ona: "To już szklanka lodowatej wody nie wystarczy????"
)
Witam, mam 19 lat jestem z dziewczyną od ponad roku. Od jakiegoś p?ł roku czasu odczuwam bardzo silny popęd seksualny. Mianowicie chcę robić to z moją partnerką codziennie. Dodam jeszcze, że mam na to ochotę tylko przy niej i tylko z nią. Moje pytania brzmią następująco:
jak to opanować?
Potrzeba aktywności seksualnej u mężczyzn jest największa około 20. roku życia, to nie dziwota, nie choroba tylko dar boży ;-) Oby tylko partnerka dotrzymała Ci kroku i będzie pięknie :-) Do dzieła !
jak to opanować?
a dlaczegoby nie codziennie? codziennie jest dobrze.
ty sie czlowieku ciesz, ze taki poped odczuwasz tylko ze swoja partnerka. wiesz jakiego stracha kobiety mialby jakbys tak do kazdej. i to jeszcze non-stop ![]()
Więc do dzieła kolego ![]()
Wszystko z Tobą ok. Twoja dziewczyna Cię kręci i tyle ;D
Masz 19 lat, to normalne, w Twoim wieku też miałem fijoła na punkcie seksu.