Popędu seksualny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

1

Temat: Popędu seksualny

Witam, mam 19 lat jestem z dziewczyną od ponad roku. Od jakiegoś p?ł roku czasu odczuwam bardzo silny popęd seksualny. Mianowicie chcę robić to z moją partnerką codziennie. Dodam jeszcze, że mam na to ochotę tylko przy niej i tylko z nią. Moje pytania brzmią następująco:
czy to jakąś choroba lub problem?
jak to opanować?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Popędu seksualny

Kościół Katolicki zaleca siadanie w misce wypełnionej lodowatą wodą + zdrowaśki w super seriach aż do osiągnięcia pełnego ukojenia.

3

Żadna choroba. Nic się nie martw chłopaku- najnormalniej w świecie kręci Cię Twoja laska i odczuwasz zdrowy popęd seksualny. Jeśli tylko ona może tak samo często jak Ty, to nie ma problemu. Jak mnie i mojego faceta zamkniesz w jednym pokoju, to też się zachowujemy jak napalone króliczki;D Nie stresuj, ciesz się seksem i pamiętaj o zabezpieczeniu wink

4

Glock napisał/a:

Kościół Katolicki zaleca siadanie w misce wypełnionej lodowatą wodą + zdrowaśki w super seriach aż do osiągnięcia pełnego ukojenia.

big_smile:D:D.

Men93, to nie jest żadna choroba hehe. Jak to opanować? A po co? Bierz kobitkę na ręce, zanieś do sypialni i zrób pożytek z tej chcicy wink.

5

Good Man napisał/a:

Jak to opanować? A po co? Bierz kobitkę na ręce, zanieś do sypialni i zrób pożytek z tej chcicy wink.

Dokładnie- najlepszym sposobem na opanowanie jest rozładowanie- if you know what I mean wink

6

"Kościół Katolicki zaleca siadanie w misce wypełnionej lodowatą wodą + zdrowaśki w super seriach aż do osiągnięcia pełnego ukojenia."

haahhahahahahaahahhahah ;D

men93, najprościej będzie po prostu współżyć ze swoja partnerka, to normalne, a Ona raczej nie powinna narzekać wink. Nie, to nie choroba, lecz zdrowe pragnienie każdego normalnego, zdrowego młodzieńca wink Chyba, ze wolicie poczekać z tym do ślubu, wiec... pozostaje tylko Renia Grabowska wink, albo zajmuj sobie czas i umysł, może jakiś sport, im mniej czasu tym mniej myślisz wink

7

Ja ROBIĘ to codziennie. To normalne.;)

8

wszyscy jesteście zboczeni! a men93 jedyny, który się uchronił w tym świecie przesyconym seksem!

9

A ja coś czuję, że autor zrobił sobie z Was żarcik:)

10

Nie sadze, żeby to był żart wink. GLOCK, powiedziałam Twój tekst koleżance na co Ona: "To już szklanka lodowatej wody nie wystarczy????" wink)

11

men93 napisał/a:

Witam, mam 19 lat jestem z dziewczyną od ponad roku. Od jakiegoś p?ł roku czasu odczuwam bardzo silny popęd seksualny. Mianowicie chcę robić to z moją partnerką codziennie. Dodam jeszcze, że mam na to ochotę tylko przy niej i tylko z nią. Moje pytania brzmią następująco:
jak to opanować?

Potrzeba aktywności seksualnej u mężczyzn jest największa około 20. roku życia, to nie dziwota, nie choroba tylko dar boży ;-) Oby tylko partnerka dotrzymała Ci kroku i będzie pięknie :-) Do dzieła !

12

men93 napisał/a:

jak to opanować?

a dlaczegoby nie codziennie?  codziennie jest dobrze.
ty sie czlowieku ciesz, ze taki poped odczuwasz tylko ze swoja partnerka. wiesz jakiego stracha kobiety mialby jakbys tak do kazdej. i to jeszcze non-stop wink

Wieczne Miasto BG

13

Żaden żarcik dziękuję za cenne informacje, bardzo mi się one przydały. smile Biorę się do roboty ^^

14

Więc do dzieła kolego wink

15

Wszystko z Tobą ok. Twoja dziewczyna Cię kręci i tyle ;D

16

Masz 19 lat, to normalne, w Twoim wieku też miałem fijoła na punkcie seksu.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024