MILOSC MEGO ZYCIA CHCE ODEMNIE ODPOCZAC...... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » MILOSC MEGO ZYCIA CHCE ODEMNIE ODPOCZAC......

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: MILOSC MEGO ZYCIA CHCE ODEMNIE ODPOCZAC......

wITAM.
JESTEM W ZWIAZKU OD 6 LAT. OD 4,5 MOJA TERAZNIEJSZA NARZECZONA JEST ZE MNA W UK. OD PEWNEGO CZASU JEST MIEDZY NAMI GORSZA -NUDNA AMOSFERA. JA PRACUJE DLUGIE GODZINY . MOJA PARTNERKA OD PEWNEGO CZASU PRACUJE W JEDNYM MIEJSCU  I ZAPRZYJAZNILA SIE Z PAROMA OSOBAMI Z PRACY. WCZESNIEJ TRUDNO BYLOO JEJ ZNALEZC JAKAS KOLEZANKE GODNA GLEBSZEJ PRZYJAZNI. ZAWSZE NAMAWIALEM JA ABY SIE ZACZELA WIECEJ SPOTYKAC NO I TERAZ TAK SIE STALO. ALE PO PARU TYGODNIACH  KUMPLOWANIA SIE Z NWO POZNANYMI OSOBAMI OZNAJMILA MI ZE CHCE ODEMNIE ODDECHNAC.
MYSLI ZEBY SIE WYPROWADZIC I ZOBACZYC JAK BEDZIE , USAMODZIELNIC SIE BO WCZESNIEJ JA BYLEM OD PLACENIA RACHUNKOW ITP. DLATEGO TYLE GODZIN W PRACY.

JAK MAM PODEJSC DO TEGO WSZYSTKIEGO????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: MILOSC MEGO ZYCIA CHCE ODEMNIE ODPOCZAC......

Poznała nowych ludzi.Chce poznać inne życie.Czy w dalszym ciągu z Tobą u boku?Tego nie jestem pewna

3

MYSLISZ ZE CHCE ODEJSC?

4

Skoro powiedziała, że odetchnąć i się wyprowadzić, to raczej pewne, że chce od Ciebie odejść, tylko delikatnie Ci to przekazuje. Bo jaki byłby inny powód, żeby się wyprowadzać? Gdyby chodziło tylko o płacenie za siebie, to przecież mogłaby zaproponować, żebyście płacili po połowie. Przykro mi.

5

mOZE JAKIES RADY DZIEWCZYNY ?
CO MOGLBYM ZROBIC ? NIECHCE STRACIC TEGO ZWIAZKU, DUZO SIE PRZY NIEJ NAUCZYLEM. POZNALEM SWOJE SLABE STRONY I WARTOSC SLOWA KOCHAM. MA PRZECIEZ ZE MNA DOBRZ(TAK MYSL0 POZA TYM ZE CHYBA PRZYZWYCZAILEM JA DO SAMOTNOISCI KIEDY BYLEM W PRACY.

6

bezradny -uk - proszę, wyłącz CapsLock. Pisanie wielkimi literami w Internecie oznacza krzyk.

7

Musisz z nia szczerze porozmawiac.Zapytaj jej wprost,jezeli okaze sie otwarta powie Ci prawde.

8

Ah co by Ci tu poradzić...Siłą jej nie zatrzymasz.Nie chce żebyś popadał w czarną rozpacz,ale raczej nic sie nie da zrobić.

9 Ostatnio edytowany przez lara29 (2012-06-21 23:46:28)

nie odpoczywa sie od osoby ktora kochamy,draznia mnie takie wypowiedzi,jezeli nam zalezy to chcemy spedzac razem kazda wolna chwile,tym bardziej jak duzo czasu spedzamy w pracy.Poczekaj na rozwoj sytuacji,daj jej troche czasu i swobody(ale tylko troche)ale z drugiej strony jak chce sie wyprowadzic to zbytnio jej nie zalezy,niestety,nic na sile pamietaj,zadziwiajace ile czasu potrafimy stracic na druga osobe tylko po to zeby ja zatrzymac,a i tak po jakims czasie okazuje sie ze to byla strata naszego cennego czasu,nie zmusimy nikogo do milosci.Jestem po dwoch zwiazkach gdzie walczylam o faceta i jego uczucia bo sadzilam ze warto sie wysilac,ale to gowno prawda,sorry,jak ktos kocha to kocha nie ma inaczej,nie oszukujmy sie.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » MILOSC MEGO ZYCIA CHCE ODEMNIE ODPOCZAC......

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024