krew przy wydalaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: krew przy wydalaniu

Witam, mam taki problem. Zauważyłam u córki 6 -letniej przy podcieraniu pupy, krew na papierze, nie ma tego dużo. W tym czasie dostała rozwolnienia, trwało to z 2 dni, z tym że raz chodziła kilka razy do wc, a raz sporadycznie, za każdym razem leciała praktycznie z niej woda, nie chciała mi jeść, brak apetytu. Jakoś jej to przeszło ale znowu ta krew na papierze, teraz to już nie są żarty i myślę żeby pójść z nią do lekarza. Czy ktoś wie co to może być? Niestety nie odżywia się za dobrze, bo ciągle chce jeść słodkie, nie daje jej, ale tez witamin za dużo nie je, mało owoców, jedynie jabłka, banany, żadnych pomidorów, sałaty itp

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: krew przy wydalaniu

Niedobór witamin , anemia ?
Jest wiele gdybania na ten temat...
Zabierz córeczkę jak najszybciej do lekarza!
Mam nadzieję że to nie będzie nic poważnego.

3

I to jak najszybciej, znajomy miał takie objawy jak wykryli u niego raka jelita, nie twierdzę, że to cos poważnego, ale nie ma co czekać.

4

Prawdę mówiąc dziwi mnie, że jeszcze się do lekarza nie wybrałaś! Czy gdybyś zauważyła taki objaw u siebie też czekałabyś aż przejdzie? Wizyta u lekarza jest niezbędna!

5

czesc wiesz ja milam takie cos pare lat temu...to nie jest zabawne....moze miec twoja coreczka zapalenie jelita grubego...idzi z nia do lekarza...i niech jej zrobia wszytskie badania....to jest powazna choroba...jezeli bedzie mila to co ja ...ja tez nic nie chcilam jesc spadalm z wagi..i milam duza anemie i przy okazji latalam non stop do lazienki.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024