Witam, nie wiem jak to rozumieć. Związek rozpadł się 10 miesięcy temu, brak kontaktu był od tamtego czasu. Teraz on dzwoni, mówi, że się zaręczył, że spotkał wspaniałą dziewczynę, wspomina różne chwile między nami i podkreśla, że nie będzimy już uprawiać seksu. Dołącza zdjęcia nagich dziewcząt z tekstem "śniłaś mi się ostatnio". Czy on kpi?
nie wiadomo o co chodzi,czy ty uprawiałaś z nim seks w czasie trwania jego związku z inna dziewczyna?wszystko jakoś to kupy się nie trzyma
Nie, nie miałam z nim seksu, ani żadnego kontaktu od kiedy pokłóciliśmy się i się rozleciało.
to o co mu chodzi?zapytaj go
5 2012-06-09 22:48:50 Ostatnio edytowany przez klarek (2012-06-09 22:49:42)
Brzydko mówiąc: olej go. Może się cymbał czuł pokrzywdzony i daje ci do zrozumienia: a widzisz jak mi dobrze. I jeszcze próbuje wzbudzić w Tobie jakieś uczucia żalu. Siedź cicho i w ogóle nie reaguj. Bo chyba nie można sądzić, że chciałby wrócić do ciebie ![]()
Jeśli nawet tak jest, że czuł się skrzywdzony, i teraz robi popis to nie jest wcale szczęśliwy. Po co miałby do mnie wracać, przecież ma narzeczoną.
A jesteś pewna,że się zaręczył?Jak dla mnie ,to wygląda mi to na bardzo szczeniackie zachowanie.Jak napisał Klarek Twój były się popisuje ,że jest bardzo szczęśliwy,a uwierz mi jeśli faktycznie było by mu tak dobrze,to nie wysyłał by zdjęć z podpisem ,że mu się śniłaś .To jest wołanie o reakcję z twojej strony.I tylko od Ciebie zależy czy zareagujesz ,czy pozwolisz by dalej się wygłupiał.
Jestem pewna, że się zaręczył, bo próbując zrozumiec o co mu chodzi sprawdziłam. On raczej ze szczęścia chce mnie zranić, ale paranoja. Nie mogę uwierzyć. chyba sobie wymyślił, że będzie sobie dzwonił domnie kiedy mu się spodoba, a ja będę słuchać, i robic mu lifting ego.
Ustaw w telefonie odrzucanie rozmów, smsów. Zadzwoń do operatora jak to zrobić jeśli sama nie będziesz potrafić. W moim można. Jak masz w kompie program pocztowy typu outlook itp to tam bodaj też można ustawić wyrzucanie do śmieci. Podobnie w komunikatorach można zablokować wiadomości, "dzwonienie" od niechcianych osób. Zbuduj ścianę.
To duren i ma problemy emocjonalne. olej go !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj,moim zdaniem facet nie ma nikogo,(może miał,ale go zostawiła) i teraz chce wywołać w Tobie coś na podobieństwo zazdrości,czy pokazania Ci,że straciłaś kogoś takiego jak on i już "za karę" nie "zaszczyci" Cię seksem ze swojej strony. Szczeniackie zachowanie z jego strony.
Poczekaj na kogoś kto szanuje uczucia kobiety. ![]()
ktoś kto jest szczęśliwy i kocha swojego partnera/partnerkę nie wypisuje do ex z tekstami jak mi dobrze i wspaniale, mi nawet by do głowy nie przyszło takie coś. Może czeka na to, że wywoła u Ciebie zazdrość, może liczy na to że niby zobaczysz kogo straciłaś żałosne. Dla mnie koles jest nic nie wart nie ma sensu zawracać sobie nim głowy poprzedniczki mają rację Olej typa jak zobaczy, że nie reagujesz to da sobie spokój
Nie rozumiem do końca tego co napisałaś...( chodzi mi o ten sex )
tak czy siak ten facet to zwykły kretyn i nie rozumiem o co mu chodzi. Moze chce byś była zazdrosna ale tak naprawdę o co i o kogo???
Nie odbieraj telefonu i nie reaguj na sms-y . Olej idiotę ![]()