Szukam przyjaciół- napisz - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam przyjaciół- napisz

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1

Temat: Szukam przyjaciół- napisz

Cześć!
Mam 37 lat, jestem mężatką, mam syna. Ale nie mam przyjaciół sad ,dlatego jest mi bardzo smutno.
Dobrze, że pracuję, to mam jakiś kontakt z ludźmi. Czy znajdzie się ktoś chętny do popisania?
Moje GG-35849900

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam przyjaciół- napisz

Hej Mila! A dlaczego nie masz przyjaciół? To, że jestes żoną i matką nie znaczy, żeś już stracona dla świata smile

3

Czasami przyjaciel z internetu jest lepszy niż taki z reala

4

Nie wiem dlaczego nie mam przyjaciół:( Chyba coś nie tak z moim charakterem...

5

Jesteś zarozumiała, niesympatyczna, wiecznie naburmuszona i narzekająca ? A może ludzi traktujesz jak zło konieczne ? Tak myślałam, że to nie Twój opis  smile
Skąd jesteś ?

6 Ostatnio edytowany przez Nowa 40 (2012-06-09 20:43:56)

Cześć !
Mam 40 lat, jestem mężatką, mam dzieci ale czuje się bardzo samotna. Bardzo brakuje mi przyjaciółki do pogadania.

7

ja zyczliwa...tu nie znajdziesz przyjaciol..dobrych duszkow itp.tez kiedys tak myslalam...nie warto...serio...pa

8

dzięki za radę - ale miałam nadzieję, że poznam nowych ludzi z którymi można porozmawiać na ciekawe tematy

9

A pewnie, że poznasz smile

10

Dzięki -tylko gdzie i jak  szukać?

11

Wchodzę ci ja na forum, patrzę, oczom własnym gotowam nie wierzyc, a jednak fakt pozostaje faktem, koleżanka Betka, jak nic, zbanowana. Czymże, uczciwa niewiasta, sobie na to zasłużyła? Oj dolosz moja, dolo... wink

12

Kaja74 napisał/a:

Jesteś zarozumiała, niesympatyczna, wiecznie naburmuszona i narzekająca ? A może ludzi traktujesz jak zło konieczne ? Tak myślałam, że to nie Twój opis  smile
Skąd jesteś ?

Kaja- chyba nie jestem zarozumiała, niesympatyczna, naburmuszona, ale narzekająca chyba trochę.
Mieszkam w zachodnio-pomorskim. Cieszę się, że już jedna netkobietka nawiązała ze mną kontakt.
Zapraszam też inne.

13

Nowa 40 napisał/a:

Cześć !
Mam 40 lat, jestem mężatką, mam dzieci ale czuje się bardzo samotna. Bardzo brakuje mi przyjaciółki do pogadania.

Mam podobnie, aczkolwiek nie do końca. Nie ma dzieci ani męża, ale czuję się dość samotna. smile

14

Mila, jak będziesz aktywnie uczestniczyć w życiu forum, to nie ma możliwości, żebyś nie nawiązała nowych znajomości. Mieszkasz całkiem blisko mnie. Ja jestem z lubuskiego smile

15

Mila5 napisał/a:

Cześć!
Mam 37 lat, jestem mężatką, mam syna. Ale nie mam przyjaciół sad ,dlatego jest mi bardzo smutno.
Dobrze, że pracuję, to mam jakiś kontakt z ludźmi. Czy znajdzie się ktoś chętny do popisania?
Moje GG-35849900

Witaj
JA tez czuje sie bardzo samotna i odezwe sie do  ciebie na gadu
Pozdrawiam

16

Witam serdecznie,obecnie mieszkam w angli i szukam ludzi do pogadania.

tez szukam ludzi do popisania

18

Mila5 napisał/a:

Cześć!
Moje GG-35849900

Czesc.Nie mam jeszcze wprawy do pisania na klawiaturze ,ale probuje.Mam 37lat.Jestem bardzo samotna.Od urodzenia musze zmagac sie z alkoholikami.Mam tego juz dosc.Czy jest ktos z kim mozna czuc sie szczesliwym.Mam wrazenie ze otaczaja mnie sami obludnicy.Czy na swiecie jest ktos komu mozna jeszcze zaufac?

19

mila pisała to w zeszłym roku.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam przyjaciół- napisz

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024