Cześć!
Mam 37 lat, jestem mężatką, mam syna. Ale nie mam przyjaciół
,dlatego jest mi bardzo smutno.
Dobrze, że pracuję, to mam jakiś kontakt z ludźmi. Czy znajdzie się ktoś chętny do popisania?
Moje GG-35849900
Hej Mila! A dlaczego nie masz przyjaciół? To, że jestes żoną i matką nie znaczy, żeś już stracona dla świata ![]()
Czasami przyjaciel z internetu jest lepszy niż taki z reala
Nie wiem dlaczego nie mam przyjaciół:( Chyba coś nie tak z moim charakterem...
Jesteś zarozumiała, niesympatyczna, wiecznie naburmuszona i narzekająca ? A może ludzi traktujesz jak zło konieczne ? Tak myślałam, że to nie Twój opis
Skąd jesteś ?
6 2012-06-09 20:40:29 Ostatnio edytowany przez Nowa 40 (2012-06-09 20:43:56)
Cześć !
Mam 40 lat, jestem mężatką, mam dzieci ale czuje się bardzo samotna. Bardzo brakuje mi przyjaciółki do pogadania.
ja zyczliwa...tu nie znajdziesz przyjaciol..dobrych duszkow itp.tez kiedys tak myslalam...nie warto...serio...pa
dzięki za radę - ale miałam nadzieję, że poznam nowych ludzi z którymi można porozmawiać na ciekawe tematy
A pewnie, że poznasz ![]()
Dzięki -tylko gdzie i jak szukać?
Wchodzę ci ja na forum, patrzę, oczom własnym gotowam nie wierzyc, a jednak fakt pozostaje faktem, koleżanka Betka, jak nic, zbanowana. Czymże, uczciwa niewiasta, sobie na to zasłużyła? Oj dolosz moja, dolo... ![]()
Jesteś zarozumiała, niesympatyczna, wiecznie naburmuszona i narzekająca ? A może ludzi traktujesz jak zło konieczne ? Tak myślałam, że to nie Twój opis
![]()
Skąd jesteś ?
Kaja- chyba nie jestem zarozumiała, niesympatyczna, naburmuszona, ale narzekająca chyba trochę.
Mieszkam w zachodnio-pomorskim. Cieszę się, że już jedna netkobietka nawiązała ze mną kontakt.
Zapraszam też inne.
Cześć !
Mam 40 lat, jestem mężatką, mam dzieci ale czuje się bardzo samotna. Bardzo brakuje mi przyjaciółki do pogadania.
Mam podobnie, aczkolwiek nie do końca. Nie ma dzieci ani męża, ale czuję się dość samotna. ![]()
Mila, jak będziesz aktywnie uczestniczyć w życiu forum, to nie ma możliwości, żebyś nie nawiązała nowych znajomości. Mieszkasz całkiem blisko mnie. Ja jestem z lubuskiego ![]()
Cześć!
Mam 37 lat, jestem mężatką, mam syna. Ale nie mam przyjaciół,dlatego jest mi bardzo smutno.
Dobrze, że pracuję, to mam jakiś kontakt z ludźmi. Czy znajdzie się ktoś chętny do popisania?
Moje GG-35849900
Witaj
JA tez czuje sie bardzo samotna i odezwe sie do ciebie na gadu
Pozdrawiam
Witam serdecznie,obecnie mieszkam w angli i szukam ludzi do pogadania.
tez szukam ludzi do popisania
Cześć!
Mam 37 lat, jestem mężatką, mam syna. Ale nie mam przyjaciół,dlatego jest mi bardzo smutno.
Moje GG-35849900
Czesc.Nie mam jeszcze wprawy do pisania na klawiaturze ,ale probuje.Mam 37lat.Jestem bardzo samotna.Od urodzenia musze zmagac sie z alkoholikami.Mam tego juz dosc.Czy jest ktos z kim mozna czuc sie szczesliwym.Mam wrazenie ze otaczaja mnie sami obludnicy.Czy na swiecie jest ktos komu mozna jeszcze zaufac?
mila pisała to w zeszłym roku.