Urodziny faceta... co ? jak ? i gdzie zorganizować ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Urodziny faceta... co ? jak ? i gdzie zorganizować ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: Urodziny faceta... co ? jak ? i gdzie zorganizować ?

Witam.
Dziewczyny mam taki problem. Pod koniec marca mój chłopak ma urodziny i szczerze przyznam, że mam problem . Nie mam żadnego pomysłu. Nie chciałabym, żeby to by po prostu wręczony prezent, kupiony w godzinę np w jakiejś galerii. Zależy mi, żeby to było coś fajnego, jakaś zorganizowana niespodzianka czy ciekawe wyjście. Mogłybyście mi pomóc? Napiszcie jak wy kiedyś zaskoczyłyście swojego faceta i czy macie jakieś pomysły. Będę Wam niezmiernie wdzięczna:) aaa i istotnym faktem jest , że są to 20 urodziny:)

pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc:) w końcu musimy sobie pomagać;)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Urodziny faceta... co ? jak ? i gdzie zorganizować ?

Eee.. wiem, może już nudna z tym jestem ale to jest chyba coś na każdą okazję... zrób mu super kolację przy świecach, a potem małe co nieco.. ale przedtem super striptiz w Twoim wykonaniu smile Oni to lubią smile

3 Ostatnio edytowany przez wczesajka (2010-12-13 12:57:45)

...

4

mój tez już niedługo będzie świętował, więc ja myślę o nocy w hotelu, sexy ciuszki, dobre jedzonko, nastrój i powinno być gitara smile

5

a moze zerknij na strone rynair smile warto za 10 zł mozna poleciec gdzies.... smile

6

1. oazuu mój kochany ma w maju i tez o tym myslimy ^^
2. co to za strona wczesajko?

7

dokładnie, napisz coś więcej Wczesajka smile

8

bardzo interesujące podróże za 10 pln ^^

9

Wczesajka, a to sprawdzone jest ?

10 Ostatnio edytowany przez wczesajka (2010-12-13 12:58:08)

....

11 Ostatnio edytowany przez noelle87 (2009-03-08 23:23:15)

kolacyjka przy świecach,winko,  masażyk, buziaczek i ten tego tam big_smile .. a na drugi dzień śniadanie do łóżeczka big_smile

Wczesajko jakoś nie jestem pewna czy taki wypadzik zmieścił by się w kwestii 300 zł.. ja pamiętam w tamtym roku leciałam z ryanaira do Londynu na majówkę i miałam bilety za 1zł!!!! , ale jak przyszło co do czego to opłaty, podatki i cała reszta to w jedną stronę wyszło mi ok 100 zł za sam lot a dojazd do lotniska, jakieś rozrywki itd.. no ale będę szczerze zazdrościć jeśli wyfruniesz ze swoim kochanym do Rzymu smile

12

Wyczesajka to naprawdę brzmi nieźle... ale czy czas pozwala na takie pomysł ? do końca marca już nie długo... sad

13

a co do kolacji itp to wiecie...to nie są nasze pierwsze wspólne urodziny bo jesteśmy ze sobą ponad 3 lata więc nie chciałabym się powtarzać:)  zależy mi, żeby to było coś oryginalnego:)

14 Ostatnio edytowany przez wczesajka (2010-12-13 12:59:01)

....

15

Na walentynki dla mojego mężczyzny zrobiłam prezentację z naszymi wspólnymi zdjęciami, wierszykami, moimi "wynurzeniami" itp. Bardzo mu się spodobało i docenił fakt, że się nad tym napracowałam. Poza tym kolacyjka, wspólna kąpiel, może seksowny ciuszek... i bedzie fajnie smile

16

Wczesajka, ja na rocznicę naszą zrobiłam mojemu taki śliczny album ze zdjęciami smile
tylko się trochę na przeróbce nie znam ;/

17

ojej podroz do Rzymu... to by bylo cudowne ! i zdecydowanie oryginale smile

18 Ostatnio edytowany przez wczesajka (2010-12-13 12:59:31)

.....

19

Ja na ostatnie urodziny mojego faceta zabrałam go na koncert jego ulubionej kapeli, na który bilety było ciężko było dostać... smile Nie mogłam się napatrzeć na jego uradowaną minę przez cały czas... smile więc w tym roku trudno mi to będzie przebić chociaż on mówi, że jemu to buziak wystarczy:):P

20

Szukam podpowiedzi co mogę wesołego-albo jakąś niespodziankę zorganizować na imprezce urodzinowej meża .Kończy 50 lat i imprezkę organizuję mu w restauracji (małej) na około 50 osób .

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Urodziny faceta... co ? jak ? i gdzie zorganizować ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024