Jestem młoda osoba i od niedawna jestem w pierwszym zwiazku. Na poczatku przeszkadzalo mi to, ze chlopak jest ode mnie rok mlodszy, lecz z czasem przestalam na to zwracac uwage. Czuje, ze naprawde Go Kocham. Ale nie wiem skad biora sie u mnie jakies dziwne podejrzenia.. Ostatnio podczas rozmowy na czacie powiedzial, ze musi isc po czym widzialam go z kolezanka.. potem tlumaczyl, ze to kolezanka z dawnych lat i chciala powspominac, i zapewnial, ze nikt inny sie nie liczy.. Mimo wszystko obawiam sie, ze moze znalezc sobie kogos innego.. Albo tego, ze nie jest szczery w swoich uczuciach.. Wiem, ze jest zabiegany, ale brakuje mi spotkan z nim.. Ostatnio widujemy sie rzadko.. czasem nawet raz w tygodniu.. Mam wrazenie, ze kiedy jeszcze nie bylismy razem mielismy czestszy kontakt.. Teraz rzadziej pisze, rzadziej sie widujemy.. Rozmawialam z nim nawet na ten temat, poniewaz od jakiegos czasu bardzo mnie mecza te sprawy. Powiedzial, ze wszystko sie zmieni, kiedy tylko bedzie mial wiecej luzu w szkole, ale boje sie, ze powiedzial to aby mnie uspokoic..
Byc moze szukam dziury w calym.. wiem tez, ze to facet i oni maja inne podejscie do 'tych' spraw, ale chcialabym wiedziec co Wy o tym sadzicie, jako bardziej doswiadczone..
Nie chce i boje sie go stracic..
Wiec nie szukaj. Dziury w calym. Napisalas, ze to nowy zwiazek. Jesli od samego poczatku bedziesz probowala go do siebie przywiazac, ucieknie szybciej niz myslisz.
A jesli tak bardzo Ci to przeszkadza, to odizoluj sie na troche. Sama przestan pisac, domagac uwagi i spotkan. Jak zobaczy, ze nie czekasz jak wierny piesek na kazdy jego ruch, sam do Ciebie przybiegnie
Faceci lubia polowac.
Wlasnie dlatego ja stwierdzilam, ze czekam az on sie troszeczke wykaże
Jak narazie nie jest najgorzej
Dzieki za zainteresowanie ![]()