I co Drogie Panie doradzicie , dac sobie spokoj czy walczyć ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » I co Drogie Panie doradzicie , dac sobie spokoj czy walczyć ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: I co Drogie Panie doradzicie , dac sobie spokoj czy walczyć ?

Cześć !
Poznałem pewną sliczna dziewczyne na studiach, tzn na korytarzu mijalismy sie wzrokiem ( Z tego co wiem nie ma chlopaka )
Zdobyłem jej nr telefonu,  napisalem sms, wytlumaczylem kim jestem
Skojarzyla,  ogolnie popisalismy chwilke smsy,  noi pozniej odpisala z innego nr, ze przeprasza mnie ale jej sie pieniazki na koncie skonczyly. Odpisalem ze nic sie nie stalo spoko itp.
Po 2 dniach napisalem ze zycze milej nocy,  odpisala ze dzisiaj to nie ma spania  jedynie sie zdrzemnie troszke.
Pomyslalem ze pewnie na juwenaliach jest, wiec zapytam jak sie bawi.  Odpisala ze nie nie musi sie uczyc a ze dnia poprzedniego byla chwilke ale nie jej klimaty i w ogole byla brzydka pogoda.  Ogolnie napisalem jej  tez nie moje klimaty itp. ( slucha tej samej muzyki co ja )
Napisalem czy sie czasami nie narzucam albo nie jestem zbyt nachalny czy cos, Odpisala bym wyluzowal i ze juz idzie spac bo jutro ma ciezki dzien  i zebym sie trzymal.
Po 2 napisalem jej smska  jak tam weekend mija.
Noi od soboty ciszaaaaaaaa.
I teraz nie wiem,  czy nie odpisuje bo nie chce utrzymywać ze mną kontaktu i chce by dac jej spokoj ,  skonczyly jej sie pieniazki na telefonie  ( chociaz gdyby chciala to by mogla od kogos napisc czy cos ) , lub czy czasami cos sie jej nie stało. ( brak aktywnosci na FB)
Nie wiem jak sie zachowac  .
Napisac do niej sms ? ale co napisze ...  wyjde na durnia ktory sie narzuca...
Nie ogarniam kobiecego rozumowania smile
Pozdrawiam i licze na jakiejs rady

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: I co Drogie Panie doradzicie , dac sobie spokoj czy walczyć ?

może napisz sms z propozycją spaceru, kawy itp
może odpisze:)

3

Napisz smsa że ostatnio grają taki fajny film w kinie a Ty masz akurat dwa bilety...

4

Wczoraj wieczór napisalem jej sms zeby dala znac czy u niej wszystko ok chociaz bo sie zamartwiam.
Ale cisza do teraz smile  wiec wniosek jest jeden - ma mnie daleko : )
Trzeba bedzie sie ogarnac i zyc dalej

5

no proszę Cię... nie pisz, bo się pogrążasz
Jak ona się odezwie to też jej szybko nie odpisuj... po kilku godzinach dopiero, albo następnego dnia.

6

Kiedys moja była mi powiedziała coś takiego : "Bo za bardzo Ci zależało". Dlatego mnie ignorowała. Nie pokazuj kobiecie że aż tak Ci na niej zależy a zobaczysz będzie Twoja.

7

U kobiety chyba nie odgadne co w niej siedzi . 
U  jednej to lekkie zlewanie jej bedzie dla niej odpychajace , a do innej pisanie sms bedzie narzucanie sie heh smile
No ale tak jak napisala modzia7 juz to zrobilem wiec sie pograzylem  smile

ale mogla chociaz napisac ze zyje  bym mial czyste sumienie ze u niej wszystko ok

8

michal22 napisał/a:

U kobiety chyba nie odgadne co w niej siedzi . 
U  jednej to lekkie zlewanie jej bedzie dla niej odpychajace , a do innej pisanie sms bedzie narzucanie sie heh smile
No ale tak jak napisala modzia7 juz to zrobilem wiec sie pograzylem  smile

ale mogla chociaz napisac ze zyje  bym mial czyste sumienie ze u niej wszystko ok

Da sie odgadnac michal22 co w kobiecie siedzi, wierz mi, trzeba byc bacznym obserwatowem. Moja ex z ktora bylem 3,5 roku mozna bylo latwo rozgryzc. I Tobie sie uda rozgryzc nie jedna kobiete.

9

Może jest po prostu bardzo zajęta przygotowywaniem do kolokwiów, sesji... Może nie ma teraz wystarczająco dużo czasu, bo cos tak bardzo ją pochłania... Zobaczysz za niedługo. Ale nie narzucaj się niepotrzebnie.

10

no tak... bo przy sesji to już nie mozna odpisac na smsa tongue poroszę Cię... można nie odpisać przez godzine czy kilka a nie tak... po prostu ona nie chce... moze cos sie zmieni jak on zacznie ja olewac

11

Do dnia dzisiejszego jak narazie cisza z jej strony.
Martwi mnie tylko ( a moze sobie wkrecam)  brak jek aktywnosci na portalach spolecznosciowych.
od kilku dni.

12

michal22 napisał/a:

Do dnia dzisiejszego jak narazie cisza z jej strony.
Martwi mnie tylko ( a moze sobie wkrecam)  brak jek aktywnosci na portalach spolecznosciowych.
od kilku dni.

Chlopu to trzeba wszystko lopata do glowy wlozyc.
Czlowieku zadzwon,normalnie zadzwon.

13

Moim zdaniem jest pozamiatane, ale kilka rad na przyszłość:

NIGDY nie zadawaj pytań typu "czy nie jestem nachalny"- nawet jeśli jesteś, to milusia dziewczyna Ci tego nie powie, a to będzie Cię kosztowało rysę na wizerunku- facet pewny siebie i swojej wartości wie, kiedy jest nachalny, a kiedy pożądany.

Parę SMSów, trochę milczenia, a Ty już wyskakujesz z pytaniem, co się dzieje i że się martwisz. Ledwo ją znasz, a już taki napalony? Fuj, śmierdzi desperacją. Fajna dziewczyna niiiieee poleci na coś takiego. Kolejny minus.

Kolejne mniejsze uchybienie zależy od tego, co myśli o takich rzeczach dziewczyna- dla jednej będzie urocze, że zdobywasz jej numer telefonu po kątach (bo rozumiem że stwierdzenie "zdobyłem" nie oznacza, że masz go bezpośrednio od niej) i jesteś taki nieśmiały, dla innej będzie oznaką strachu i braku jaj.

I po co w ogóle to długie SMSowanie o niczym? Trzeba było od razu uderzać z zaproszeniem na kino i kawę zamiast tak długo to ciągnąć.

14

Ledwie ja poznales a juz sie martwisz ze nagle jej sie cos stalo, napewno zyje i ma sie super, tylko akurat jest zajeta i nie ma czasu na fb albo znajomych np. takich jak ty.
I nie wmawiaj sobie ze jest cos wiecej, moze zacznij od tego zeby cie polubila, nie ma nic miedzy wami a ty juz sledzisz jej zycie... straszny blad, niedlugo zacznie cie unikac... zacznij od serdecznosci dla niej , moze cie polubi.

mario75 jak tak latwo rozgryzles swoja ex to dlaczego do dzisiaj za nia latasz i nie wiesz jak odzyskac?
Nie osmieszaj sie, gowno wiesz o kobietach.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » I co Drogie Panie doradzicie , dac sobie spokoj czy walczyć ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024