Upokorzyłam go, ale wiem, że zrobiłam źle. Potrzebuję szybko pomocy :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Upokorzyłam go, ale wiem, że zrobiłam źle. Potrzebuję szybko pomocy :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Upokorzyłam go, ale wiem, że zrobiłam źle. Potrzebuję szybko pomocy :(

Witam.
Wole byc anonimowa. Potrzebuje naprawde teraz szybka pomoc,bo nie potrafie sobie sama dac rade.
Jestem z chlopakiem ponad 10 mies. Niestety musialam zepsuc wszystko glupim tekstem.Na Skypie bylo smiesznie,byla konferencja.Ja z moim Skarbem wyglupialismy sie i troche przesadzilam.Chcial isc na chwile a ja glupia powiedzialam bezmyslnie: "siad" ehhh...on poczul sie strasznie zle i on ma zamiar zerwac. Teraz niby na dworze jest "zajety". Nie wiem czy czasem on nie chce sie spytakac z inna. On sie glownie poczul jak pies i bardzo zle traktowany.Wiem co zrobilam zle i znam swoj blad- przepraszam ze pisze to w obojetnej tonacji,ale pisze na szybko i chce go jak najszybciej odzyskac. Kazda minuta sie liczy(on jest strasznie niecierpliwy)

Wiec prosze,doradzcie mi...mieszkamy od siebie 120 km i nie wiem co zrobic by go odzyskac lub co powiedziec by dal mi kolejna szanse. Zalezy mi na nim strasznie....Kocham Go ponad wszystko.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Upokorzyłam go, ale wiem, że zrobiłam źle. Potrzebuję szybko pomocy :(

ile masz lat? bo z tego co piszesz to niewiele, bo co żartowalas z chłopakiem a on się obraził za takie coś? śmiech na sali. naprawdę.. i żeby z takiego powodu zrywać?:o

3

mlodamala napisał/a:

Wiec prosze,doradzcie mi...mieszkamy od siebie 120 km i niewiem co zrobic by go odzyskac lub co powiedziec by dal mi kolejna szanse. Zalezy mi na nim strasznie....Kocham Go ponad wszystko.

Chcesz go odzyskać, to nic nie rób. Traktuj go jakby się nic nie stało. Bądź twarda smile
Przecież to był głupi żart.. masz nauczkę i bardzo wrażliwego faceta..

4

albo przewrażliwiony jakiś, albo tylko szukał pretekstu do zerwania. po 10miesiącach powinien już znać Twoje poczucie humoru...

5

mlodamala napisał/a:

Witam.
.Ja z moim Skarbem wyglupialismy sie i troche przesadzilam.Chcial isc na chwile a ja glupia powiedzialam bezmyslnie: "siad" ehhh...on poczul sie strasznie zle i on ma zamiar zerwac. Teraz niby na dworze jest,"zajety". Niewiem czy czasem on niechce sie spytakac z inna. On sie glownie poczul jak pies i bardzo zle traktowany.Wiem co zrobilam zle i znam swoj blad- przepraszam ze pisze to w obojetnej tonacji,ale pisze na szybko i chce go jak najszybciej odzyskac. Kazda minuta sie liczy(on jest strasznie nie cierpliwy)

Wiec prosze,doradzcie mi...mieszkamy od siebie 120 km i niewiem co zrobic by go odzyskac lub co powiedziec by dal mi kolejna szanse. Zalezy mi na nim strasznie....Kocham Go ponad wszystko.

Ile macie lat ? Sądząc po tym, w jaki sposób opisałaś zaistniałą sytuację nie wróżę wam przyszłości. Dorośnij.

6

ja 18 a on 25

7

masakra a myślałam że on ma z 5 :-). dziewczyno skoro on robi takie fochy o głupi żart to pomyśl co bedzie dalej......    co nie będziesz żartowała bo może się obrazi?
jak to mówi mój mąż powaznie to się w trumnie leży :-)

8

xD tak,wszyscy mi mowia ze on sie zachowuje jak dziecko czasem...a co ja na to poradze?kocham go sad mamy tyle wspolnego i czasem czuje ze jest to przeznaczenie...jedynie te jego fochy i nerwy nie umiem ogarniac.teraz to sie fochnal za to co wczoraj napisalam...mowi ze nie jest pewien do ego zwiazku i niechc ebyc tak juz traktowany.walczylam do 0:40 w nocy zeby go przekonac aby nie zerwal...mial mnie juz centralnie dosc.wiem ze to ponizajace,ale niechce go stracic a dzisiaj mowil mi ze niewie czy mu przejdzie....

Ogolnie rzecz mowiac,widze ze mu powoli przechodzi,ale niechce zeby on sie tak zachowywal i o byle co fochal.Moze doradzicie mi jakos abym go do 100% przekonala do tego zwiazku i jak moge go ogarnac sad moze sie jednak da xD

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Upokorzyłam go, ale wiem, że zrobiłam źle. Potrzebuję szybko pomocy :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024