Nietypowy mężczyzna.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nietypowy mężczyzna..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 48 ]

Temat: Nietypowy mężczyzna..

Historia ta jest nietypowa, i nie wiem, co dalej począć. Mam słabość do kolegi z klasy (ma 20 lat), który prawdopodobnie mnie nie lubi. Otóż chłopak ten jest wesoły, zabawny, ale wśród znajomych. Gdy ja powiem coś do niego (cokolwiek) , on przestaje się śmiać, poważnieje, i wygląda jakby chciał zakończyć rozmowę. Zwierzyłam się przyjaciółce o zaistniałej sytuacji. Ona niestety, powiedziała mu to. Chłopak spojrzał się na mnie i uśmiechnął, ale od tamtego czasu nic. Staram się z nim pogadać, ale on mnie zbywa. Udało mi się dwa razy nawiązać z nim rozmowę. Raz gadało mi się z nim super, starałam się rozkręcić jak tylko się da. Za drugim , niestety, stwierdził , ze czuje się jak w podstawówce, że nie rozmawia ze mną, bo z kim innym ma akurat więcej tematów. Nie wita się ze mną, bo nie jest przyzwyczajony. Odnoszę wrażenie , ze mnie po prostu olewa. Choć czasami widzę, jak ukradkiem na mnie patrzy. Niejednokrotnie nasze oczy się spotkały. Zauważyłam tez ze zaczął rozmawiać i wszędzie chodzić z dziewczyna, która wcześniej nie znosił. Nie wiem co mam o tym sądzić. Czy są jakieś szanse, abyśmy byli razem? Co mam zrobić, by mnie pokochał?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nietypowy mężczyzna..

musisz bliżej opisać jak t miedzy wamii jest....ale mysle ze kobiety czesto wyolbrzymiaja pewne sprawy:) taka nasza natura:))) wiec moja rada jesli facet 20 letni zachowuje sie w ten sposób to go olej bo to szczyl który mysli ze jest niewiadomo kim...KObieto rób na złość za łatwa nie jest ciekawa dla chłopaka...zacznij szczególnie o siebie dbać ..noś sexi ciuchy i szpilki ale nie jak latawica wszystko w granicach dobrego smaku i nie ciągle..bądz miła ale nie nachalna..pokaż mu ze jesteś KObietą a nie tylko koleżankaż z klasy:):):pozdrawiam

3

Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt ze jestem szarą myszką, która za wszystko chce się z tego wydostać ale niezbyt mi to wychodzi. Z chłopcem jest tak, ze on lubi imprezy, kolegów. Ja jestem typem samotnika. Kolega doradzał mi, żeby zacząć ze wszystkimi gadać, tylko, ze próbowałam, i skończyło się tak, że mnie wyśmiali. Nie wiem co mam robić sad Zależy mi na nim, jakkolwiek by mnie nie traktował. Wiecznie trzyma się w paczce.

4 Ostatnio edytowany przez sueno6 (2009-03-04 21:41:37)

Tygryska...daj sobie spokój!
Przecież to da się wyczuć, że ktoś nie chce z Tobą rozmawiać...
nie uważasz, że się tylko narzucasz?
tylko po co?
wystawiasz się w ten sposób na pośmiewisko...niestety...wybacz, ale chce Ci otworzyć oczy!
Nie wydaję mi się, żebyście mieli jakieś szanse bycia razem...

Szanuj przede wszystkim siebie!
Z takimi żatownisiami to różnie bywa, może Cię kiedyś bardzo zranić...więc lepiej nie wyobrażaj sobie za dużo...
a po za tym, nie myślisz, że może Wasze oczy spotykają się na sobie, bo Ty ciagle na niego patrzysz?

Wiem jedno - większość facetów wręcz nienawidzi narzucania się ze strony dziewczyn...
więc jeśli już jakoś dał Ci to do zrozumienia - więcej się w to nie pakuj!

Uwierz - chce dla Ciebie jak najlepiej!

5

Przykro mi ale niestety nie ma sensu zabieganie o niego...z tego co mówisz wynika ze raczej nie jestes w jego typie.....on raczej mi wydaje sie byc dzieciakiem który podrywa panny na disco i pyknie lub nie ale sie  i tak chwali przed kolegami ze zaliczył...chcesz byc jedna z nich?? nie zdziwiłabym sie gdyby cie wykożystał dla posmiewiska..Rada: wybierz sobie kogoś kto zasługuje na twoja miłość...

6

To przykre zakochałaś się bez wzajemności ale tak to bywa te pierwsze uczucia bywają takie niespełnione, twoje wyobrażenia was razem jest bezsensowne on nawet nie specjalnie ciebie lubi a pamiętaj że wygląd i opinia to troche mało. Ponadto to kolega z klasy to już wogule źle takie sympatie żadko mają szanse przetrwac lepiej pomyśl o kimś innym.

7

Macie racje muszę sobie dać z nim spokój. Jak sadzicie, jeżeli jakiś mężczyzna się mną zainteresuje , sam będzie o mnie zabiegał? Koleżanki mi tak mówiły, ale niestety z życia wiem, że to mało prawdopodobne sad Sporo razy się już na tym przejechałam. On wydawał mi się jako osoba, która ma charakter podobny do mojego. Widocznie jednak się myliłam sad Czy szare myszki też mają szanse u jakiś porządnych mężczyzn? Czy tacy istnieją?

8 Ostatnio edytowany przez sueno6 (2009-03-04 22:36:26)

Tygryska....
podaj mi definicję porządnego faceta?
bo ten, którego opisałąś to porządny nie jest, bo pokazał dosadnie jaki ma stosunek do Ciebie, wyśmiewając Cię....
nie patrz tylko na osoby "barwne", te które chcą za wszelką cenę być w centrum i myślą, że są pępkiem świata!
Chyba troszkę za płytko oceniasz ludzi...trzeba zajrzeć naprawdę głęboko....
możliwe, że nawet jest taki ktoś blisko, tylko, że Ty zwracasz uwagę na zupełnie innych chłopaków...

A jeśli spotkasz "prawdziwego" faceta w szerokim tego znaczeniu - to bądź pewna, że się już o Ciebie postara!

9

Słońce masz dopiero 20 lat Baw się i korzystaj z życia Miłość cie znajdzie smile

10

Dzięki smile najwyższy czas skończyć bujać w obłokach smile Znacie jakiś sposób jak przestać zwracać na niego uwagę i nie patrzeć się na niego ?;p Za każdą podpowiedź będę wdzięczna big_smile

11

mozesz bardzo latwo wzbudzic w nim zainteresowanie poprzez zastosowanie "olewki", czyli czegos do czego nie przywykl. facet wie ze sie w nim kochasz wiec powinnas dawac mu sygnaly tak sprzeczne, ze wydadza ci sie absurdalne. zauwaz, ze kazda ci odradza - jezeli chcesz byc taka jak kazda (szara, rutynowa, przecietna myszka) to sluchaj dalej tych szarych, rutynowych, przecietnych myszek i bedziesz miec to co one - szare, rutynowe, przecietne zycie.

pokabinuj na nim miksu uczuc, a przekonasz sie ze to dziala. jednego dnia "lap" go za oczy, a przez trzy dni pozniejsze ignoruj go tak jak najwiekszego wroga (nawet jesli bedzie chcial z toba pogadac). po tych trzech dniach znowu jeden dzien podrywu (krociutki anonim w stylu: dzis znow mi sie sniles i znow bylam cala mokra zrobi na nim nie byle jakiewrazenie), a nastepnie olewka, ale juz mniejsza, no bo musisz go z niej wyprowadzic.

obserwuj konkurentke. jak sie ubiera, jak wyglada, jej styl i osobowosc... byc moze ma "to cos" czego tobie brakuje. to cos mozesz odbudowac wykazujac sie finezja i gustem dobranym specjalnie do niego. zacznij myslec nie jak przecietniak tylko jak ktos kto nie uznaje porazek.

ps. z doswiadczenia wiem ze takie zwiazki maja niesamowita moc (sa przyszlosciowe). on cie nie akceptuje, a pozniej...

12

Niezły pomysł ... kulturalnie zagrać na jego uczuciach big_smile najbardziej genialny pomysł jaki kiedykolwiek słyszałam! Od jutra wypróbuje.. opiszę, jakie będą tego rezultaty

13

Samiec...
tylko nie szkoda swojego czasu na jakieś zagrywki dla takiego...hmmm...zapatrzonego w siebie żartownisia, który i tak się nią nie zainteresuje!
Czy Ty tego nie zauważyłeś czytając to wszystko co napisała Tygryska!

Pewnie, najlepiej nazwać innych szarymi, zwykłymi ludźmi...
widzę, że bardzo wysoko siebie cenisz...za to innych wręcz przeciwnie!

Pewnie, niech Tygryska znowu będzie jego pośmiewiskiem...niech się chłopak zabawi!

14

Oj ja tez pamietam zawsze byłam szarą myszką,chłopaki miałam wrazenie uciekali odemnie.hehe ale wystarczyło ze troche dorosłam zaczełam sie modnie ubierac to pełno facetów sie znalazło tylko niestety mi z nimi nie wychodzi sad
Ehhh daj sobie spokój z tym cieniasem,znajdziesz innego który sie toba zainteresuje.Miej go gdzies!!!!!!!

15

po pierwsze to nie wolno sie narzucac.
JEzeli on nie chce  Toba rozmawiac,to daj sobie spokoj.

Widzal kto kiedy,zeby mysz za kotem latala?

16

W sumie to chyba racja .. próbuje sposób nr. 1. Postanowiłam poprosić go, żeby poszedł ze mną do biblioteki. Poszedł, ale cały czas był smutny i był cicho. Nie gadał ze mną, może nie chciał. Mimo, ze ja cały czas się do niego uśmiechałam. Nie wiem , czy tak ma się to zaczynać , ale jak zarazie jest nieciekawie. Nie jestem pewna, czy on wziął to za podryw. Wyglądał raczej, jakby się ze mną męczył hmm

17

Miej go w d****, jest kretynem, skoro nie widzi i nie wie, co traci.
Co za tym idzie, nie jest wart tego zebys sie tym przejmowala...
Znajdz sobie takiego osobnika, ktory bedzie odzwierciedlal twoje pragnienia, narazie zle wybralas, przykro mi.

18

Konkretna Odpowiedz smile

19

macie racje dzisiaj się o tym przekonałam .. zawołałam go, on nawet się nie spojrzał ... BA! odwrócił sie tyłem i wyszedł, jakby mnie tam nie było.. nawet się nie pożegnał ...

20

tygryska_tg napisał/a:

macie racje dzisiaj się o tym przekonałam .. zawołałam go, on nawet się nie spojrzał ... BA! odwrócił sie tyłem i wyszedł, jakby mnie tam nie było.. nawet się nie pożegnał ...

To daj sobie spokój. Facet jest dupkiem.

21

Najlepiej odpuść sobie go.. Jeżeli woli gadać z inną laską niż z tobą to znaczy że nic do ciebie nie czuje.. Gdyby czuł coś chociaż trochę napewno by przynajmniej pisal z tobą na gg bo w szkole by może mu było glupio przy kolegach z tobą gadać.. Ale tu ani tak ani siak.. Chłopak nie jest Ciebie wart .. Chyba że wkońcu zostanie sam.. i kiedyś zrozumie co stracił.. A najlepiej znajdziesz sobie lepszego  napewno, nie tylko on jeden na świecie wink POWODZENIA wink

22

Dziewczęta, jak ja mam zapomnieć o tym chłopaku? Ostatnio dostaję już ataków histerii. Nie mogę tego znieść. Tego, jak on mnie traktuje. Koleżanki robią mi na złość, specjalnie do niego zarywają i to w mojej obecności (tylko) aby mieć satysfakcję z mojego cierpienia. Mu to nie przeszkadza. On się z tego cieszy. W tej klasie mam teraz piekło. Im bardziej staram się o nim zapomnieć, tym bardziej nie mogę. Zresztą klasa dopilnowała, bym, nie zapomniała. Co począć? Jest jakiś sposób, by rany szybciej się goiły?

23

Nie przejmuj sie.
Wiem,ze to latwo pisac, ale tak bedzie lepiej.
Nie lubie takich zadufanych w sobie d*****w!
Usmiechaj sie caly czas a jego traktuj jak powietrze jak i rowniez te idiotyczne zagrania osob z klasy.
Masz jakies normalne koleznaki w klasie, z ktorymi mozesz spedzac czas na przerwach?

24

No właśnie nie. One się cieszą z faktu, że znalazł się kozioł ofiarny, z którego można się nabijać. Czegoś tak fałszywego nie można już spotkać. Najpierw normalnie gadają, śmieją się  z tobą, a później obrabiają tyłek, jak natrafi się okazja. To jest po prostu piekło. Nie umiem już tego znieść. Poradźcie, co robić?

25

Moja rada:
Nie zwierzaj sie tym bestiom z niczego.
Badz soba i tego goscia sobie odpusc...
Nie zwracaj uwagi na nich, jesli przestaniesz reagowac, to im sie znudzi.
Ale oprocz szkoly masz jakichs znaojomych ?

26

tak, ale żadne nie ma czasu wszyscy mają swoich chłopaków i z nimi spędzają czas hmm

27

Szkoda.
Ale zawsze mozesz nowych znajomych poznac:)
I nieprzejmuj sie glupimi zachowaniami ludzi ktorzy sa emocjonalnie niedojrzali.

28

Dam ci netypowa rade ale bardzo kobiecą, twoje koleżanki i kloedzy są bardzo dziecinni bawi ich znęcanie się nad innymi więc pora na nauczke. Nie ma mic lepszego niż wzbudzic zazdroś w koleżankach i tym chłopcu w jaki sposób najstarszy na świecie plotka.
Zacznij opowiadac koleżankom że na necie poznałaś przystojnego i inteligentnego studenta V roku z którym się umawiasz. Opisz go dokładnie , powiedz że jest taki inteligentny że broni magisterke że ma fajną prace dodatkową i że sama niewiesz jak to się stało ale jest wam razem super. Koleżanki padną z wrażenia jak to starszy wykształcony facet zainteresował się właśnie toba więc coś w tobie jest , tylko co czego inni nie dostrzegają , zaczną ci zazdrościc, plotka pujdzie dalej i dotrze to ukochanego i on również zacznie nad tym myślec. Dobrze by było gdybyś w tym czasie np. zmieniła makijaż uczesanie po prostu zagraj role zakochanej na efekty długo nie poczekasz.

29 Ostatnio edytowany przez tygryska_tg (2009-03-11 19:06:40)

muszę coś dodać, myślę, że jest to dość istotne.. za miesiąc (tzn w kwietniu, nie licząc świąt) mam zakończenie roku szkolnego. Został miesiąc, aby coś zmienić. Dzisiaj jest już niewielka zmiana tzn. Chłopak ten powiedział mi cześć, nie odsuwał się. Nawet usiadł pomiędzy mną a koleżanką (choć ona specjalnie tak zrobiła, bo wiadomo ze chciał z nią siedzieć). Nawet odpowiedział, jak z nim rozmawiałam yikes wygląda na to, ze zaczął mnie już traktować jak zwykłą znajomą w klasie... choć pożegnać się już nie mógł.. Widać, że bardziej faworyzuje koleżankę, ale ważne że choć przemówił!

W poniedziałek był zupełnie dziwny! Przywitał się, cały czas się na mnie patrzał (bo odwróciłam się, a za mną nie było nikogo). Starał się by zabawny w mojej obecności, naśladował tak jakby mnie (wspominał o siatkówce, puszczał muzykę, która słuchał i patrzał, jak zareaguję). Nawet jak wracał do domu, odwracał się za mną. Kolega chciał z nim pogadać, on zobaczył, że się na niego patrzę, to mu przerwał i się na mnie patrzył, jakby czekał aż coś powiem. Niestety, we wtorek już mu przeszło. Ale nie podszedł do mnie, by porozmawiał. Zupełnie tak, jakby naśladował mnie.Podobało mi się to, ale  nie wiedziałam co mam robić. Taka nagła zmiana u niego. Chciałabym , żeby to się powtórzyło. Żałuję , że nie odezwałam się do niego. Byłam nastawiona z weekendu, ze zastosuje się do rad koleżanek i go oleje. Nie wiem, co mam dalej robić. Czy to coś znaczy, czy ja mam już jakąś obsesję.

30 Ostatnio edytowany przez kasiula810 (2009-03-12 00:11:41)

Tak trzymaj!:)
Daj mu odczuc, ze traktujesz go jak zwyklego kolege z klasy:)
To powinno poskutkowac i zacznie myslec co jest, ale nie daj sie zlapac na usmieszki i mile slowka, bo byc moze jesli zobaczy zmiane Twojego nastawienia do siebie, to bedzie chcial sie przekonac czy naprawde juz przestalo Ci na nim zalezec i znow ruszy do boju, a kiedy Ty pokazesz mu ze Ci na nim dalej zalezy znow przestanie sie Toba interesowac jak nudna zabawka sad
Fenix ma racje smile
Zmien cos w sobie, udaj, ze jestes szczesliwa, nowy makijaz, fryzurka:)
I bedzie dobrze:)

31

Ok ;] dzisiaj pierwszy dzień zmiany ... MASAKRA!!!!!!!!!!! ale będzie lepiej big_smile tylko jaki styl ubrań powinnam nosić? Taki poważny? Bo nosze sportowy sad

32

hmm, ciezka sprawa.
Mnie sie podoba kobiecy stroj, taki dziewczecy:)
Zalezy jaka masz figure.

33

mam brzuszek ale lekki za to jestem trochę szeroka w biuście sad jakie kolory powinnam nosić, żeby nie wyjść na tak zwaną lalunię?  jakie są takie kobiece stroje na co można sobie pozwolić? sad ciężko jest z szarej myszki stać się osobą zauważaną sad

34

Na początek wyeksponuj to co najlepsze smile
Bluzka z dekoltem wyeksponuje biust, kobiece ubrania typu obcisłe bluzki lub tuniki zachodzące nieco na pupe do tego spodenki dosyć dopasowane kozaczek lub botki krótka kurteczka i koniecznie dodatki typu kolczyki bransoletka ale z umiarem. Ważny jest makijaż delikatny ale kobiecy.
Co do kolorów to zależy od rodzaju urody jesień , zima, lato, wiosna.
Pamiętaj ubrania dobieraj do figury i wzrostu.

35

Aha polecam wizytę u fryzjera (dobrego) zaszalej z włoskami jakiś kolorek , pasemka taka zmiana jest najbardziej widoczna smile

36

Tygryska napisz do mnie emaila. Mam jedno pytanie do Ciebie smile

37

Niezły pomysł smile być może coś to zmieni big_smile naprawdę zależy mi na tym chłopcu smile

38

Odpisalam smile

39

Z tą nk to nie głupi pomysł, ale boję się, że jak gdzieś dostanie się ten link, to on rozpozna mnie hmm będzie masakra... Jest jakiś dziwny... jak wychodziliśmy z sali patrzał się na mnie... dzisiaj dość często zerkał... no, ale ja go olewałam wg postanowienia smile ale nadal nie chce ze mną gadać hmm

40

Napisz spokojnie na meila smile
Ja tez nie lubie jak moj profil gdzies wedruje smile
To zostanie miedzy nami:)

41 Ostatnio edytowany przez tygryska_tg (2009-03-15 16:41:02)

Jakiś cud chyba yikes od czasu jak go olewam, trochę mniej mi na nim zależy, przez co mogę z nim swobodnie rozmawiać i nie tylko z nim smile a on zaczął ze mną rozmawiać - tzn. zamienił kilka słów, bo nadal nie odpowiada na moje pytania, i nie mam z nim żadnej dłuższej rozmowy.. ale to już coś big_smile byliśmy całą paczką na basenie, nawet cześć mi powiedział ! yikes nigdy mi nie mówił... potem też się pożegnał ! yikes jeszcze piękniej... nawet zapytał czy idę w tamtym kierunku co on! jaka zmiana yikes A co najśmieszniejsze - jak leciała w radiu miłosna piosenka, i zaśpiewało "jesteś częścią mego serca" lub podobnie,  krzyknął "nie, skończcie" i się zakrył rękoma... miał szanse siedzieć ze mną z tyłu auta.. uratowałam go, mówiąc, ze "widocznie nie podoba mu się ta piosenka" to ten na całe auto "nie, ja kocham Andrzejewicz, uwielbiam!" Kierowca do niego ze to nie jest Andrzejewicz.. głupio mu się chyba zrobiło, ale powiedział , ze to wszystko jedno, na jedno kopyto wink  cały czas był zamyślony, nawet nie wiedział o czym gadamy... jak myślał czasami zerkał w moją stronę.. a jak go zapytałam o czym tak myśli, nie odezwał się.. dziwny z niego chłopak, nie sądzicie? Czy to nie jest wielka zmiana ?:)

42

Odpisalam na wiadomosc smile
Fajnie,ze cos sie zmienilo smile

43

Dowiedziałam się, że gustuje w dziewczynach w styl Avril Lavigne. Jak ubierają się takie dziewczyny? Na zdjęciach widzę, że mają silne podkreślone oczy...  jakie ubrania nosi się pod ten styl?

44

Z dniem dzisiejszym daruję go sobie kompletnie. Nie chcę już o nim pamiętać, nie chcę mieć z nim nic wspólnego. Próbował umówić się z moją dobra koleżanką (też klasy?). Ta na szczęście (mam taką nadzieję) mu odmówiła.Znała całą sytuację, jak zresztą wszyscy, i chamstwem by było, jakby mi zrobiła takie świństwo Jest kompletnym draniem, nic nie wartym samolubnym egoistą. Siedziałam jakieś 30 cm od niego. Kumpela mówiła bardzo "cicho", abym tego "nie usłyszała". On zresztą też. Czułam się tak okropnie, ze załączyłam sobie piosenki, aby go nie słyszeć. Spojrzał na mnie, parsknął śmiechem i pokiwał głową. Nigdy w całym życiu nie widziałam takiego chamstwa. Rozumiem, ze mu się nie podobam, ze nic do mnie nie czuje, nawet koleżeństwa, ale to co uczynił, było szczytem wszystkiego. On ma mnie za zwykłego śmiecia, jestem dla niego tylko głupią dziewuchą, z której może sobie kpić i się nabijać. Boże, jak mogłam być tak głupia, żeby pokochać człowieka, dla którego jestem nikim innym jak tylko zwykłym wrzodem, uciążliwa gumą na podeszwie. To przykre, że nie chciał nawet mnie poznać, a mamy naprawdę wiele wspólnego. Więcej, niż by się kiedykolwiek domyślał. Ale skoro nie wykorzystał szansy, ja już nie dam sobą pomiatać jak śmieciem. Dlaczego mam być wyrzutkiem, głupia naiwniaczką, z której można się wyśmiewać, a ona i tak przymnie z otwartymi rękami. Myliłam się co tego faceta.Nie wykorzystał okazji, ja już nie zamierzam mu dawać kolejnej. Skoro jestem dla niego, kim jestem, on i tak jej nie potrzebuje. Zresztą, ma gdzieś, co ja czuję. On nawet nie interesuje się moim istnieniem.Skoro jest tak lubiany i taki super, za jakiego się uważa, to bardzo proszę. Nie potrzebuję zadufanego w sobie pawia, który nie wiadomo kim jest. Chciałam mieć chłopaka, który przede wszystkim będzie moim przyjacielem, do którego będę mogła iść  z każdym problemem i który będzie mnie kochał taką, jaką jestem. Nie liczy się dla mnie kasa, jakie nosi ubrania , jakie ma wady. Wystarczy , żeby po prostu był. Niestety, przejechałam się po raz kolejny. Widocznie mam zbyt wysokie wymagania sad

45

Noi bardzo dobrze ze sobie go odpuscilas.
Sama widzisz jaki z niego .....
Kiedys spotkasz ta swoja druga polowke (jestem pewna), dla ktorej nie bedziesz sie zmieniac i zostaniesz soba i za to Cie pokocha.
:***

46

dziękuję za wsparcie :* mam nadzieje ze kiedyś tak będzie :* w końcu to chłopak winien starać się o dziewczynę nie ona o niego smile)

47

Racja:)

Posty [ 48 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nietypowy mężczyzna..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024