Od pół roku nie karmię juz piersią ale ponieważ moja waga nadal nie wróciła do stanu sprzed ciąży chciałabym skorzystać z jakiejś "pomocy". Ostatnio na allegro znalazłam ofertę 14aVital i zastanawiam sie nad kupnem tego bo to podobno bardzo skuteczna dieta.To popularny produkt w Niemczech ale w Polsce to nowość. Czy ktoś mógłby mi coś więcej powiedzieć na temat tego specyfiku?
Można powiedzieć, że jest to bardzo popularny produkt w niemczech ze względu na to że jest skuteczny, i dosyć łagodny dla naszego organizmu, można go porównać do takiej bardzo naturalnej diety. Osobiście wiele dobrego słyszałam o tym, i sama przymierzam się aby zacząć ją stosować ![]()
Ja jestem amatorką różnych specyfików przeznaczonych do odchudzania, o tym także słyszałam ale niestety nie próbowałam jeszcze ze względu na inne wydatki. Na allegro kosztuje ok. 90zł, nie wiem czy opłaca się wydać taką kwotę na takie coś zwłaszcza że nie wiem, czy jest skuteczne. Do tej pory stosowałam różnego typu szejki, napoje, Novoslim, Aqua - Slim, i wszystko przynosiło marny efekt.
14aVital różni się od tamtych środków tym że niby mimo dużej redukcji ilości przyjmowanych kalorii nie czuje się głodu bo dłużej zostaje w żołądku, i podobno te 4 posiłki które sporządza się każdego dnia dają organizmowi wszystko to, co potrzebne.
Niestety jest to teoria tylko ze strony internetowej, może znajdzie się ktoś kto może powiedzieć jak jest w praktyce?
Moja koleżanka też sie skusiła na ten środek i tez chyba przez all kupowała, bo w sklepach u nas to go chyba jeszcze nie ma. W ciągu tygodnia schudła prawie 3 kg, więc uważam, że wynik imponujący, bo ja żeby schudnąć 3 kg, to muszę się sporo naprodukować a ona zrobiła to bez większego wysiłku. Mówi, że nie chodzi głodna, dobrze się czuje, że zawarte tam sa wszystkie składniki odżywcze potrzebne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Wydaje sie być naprawdę złotym środkiem na schudnięcie. Poczekam jeszcze na dalszy rozwój sytuacji, jak nic jej nie będzie i dalej bedzie chudła, to może sama sie zdecyduję.
Ja stosowałam 14aVital gdy zrzucałam kilogramy przed ślubem. Dostałam ten środek od cioci z Niemiec i sprawdził się doskonale. Dostarcza on organizmowi komplet niezbędnych składników odżywczych - mimo drastycznego obniżenia wartości kalorycznej, organizm jest w pełni zaopatrzony. I najważniejsze nie ma po nim efektu jojo. Jak dla mnie najlepszy specyfik na odchudzanie jaki istnieje.
No to chyba nie mam wyboru skoro tak zachwalacie. Właśnie zamówiłam sobie dwa opakowania. Pewnie dojdą jutro więc od zrazu zacznę sie stosować. Mam nadzieję, że i na mnie zadziała i pod koniec lata uda mi się wejść w mój strój kapielowy, bo na razie to szkoda gadać ![]()
kobietka, daj znać po skończonej diecie jak Ci poszło i pochwal się osiągnięciami.
Moja koleżanka właśnie dowiedziała się, że jest w ciąży
i przerwała dietę, tak więc nie wiem ile by schudła gdyby dalej ją ciągnęła.
pierwsze słyszę, nie znam tego środka ale brałam kiedyś Novoslim i jak spojrzę wstecz to był jedyny suplement którego działanie było faktycznie odczuwalne no i widoczne