pomocy boje się rozwodu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » pomocy boje się rozwodu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: pomocy boje się rozwodu

witam mam kilka pytań ; moj mąz pije duzo alkocholu ,robi awantury w domu wzywałam na niego kilkokrotnie policję załozyli mu niebieską karte sciga go policja w belgi poniewaz ukradł samochód i uderzył w tył inej kobiecie auta , mamy 3 letniego syna ...przeprowadzilam sie do mamy i teraz u niej mieszkam 2 miesiące mój mąz był u syna zaledwie 3 razy i do tego jeszcze nietrzezwy ...chodzi o to czy on ma jakies prawa odebrac mi syna ?????? i czy ja jezeli jeszcze nie mam rozwodu czy ja moge sie przeprowadzic do obecnego partnera czy ja nie bede miala przez to na rozprawie problemów .......

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pomocy boje się rozwodu

Przeprowadzenie się do partnera zadziala na twoją niekorzyść.. nie sądze zeby groziło Ci odebraniem dziecka ale napewno rzuci to inne światło na wasza sprawę.

3

czyli nie rozumiem prosze wyjasnij mi

4

patrycja23 napisał/a:

czyli nie rozumiem prosze wyjasnij mi

Malwina69 napisała, iż pomysł z przeprowadzeniem się do obecnego partnera jest ryzykowny. Podczas rozprawy rozwodowej to będzie stawiać Twoją postawę w całej sytuacji w złym świetle. Wybacz, ale utarło się, że nie wypada wiązać się z nawet najlepszym mężczyzną mając wciąż męża, choćby ostatniego gnojka... I sąd na to zwróci uwagę. Ba, może nawet uzna, że winę za rozpad Ty ponosisz, bo znalazłaś sobie gacha, z którym już mieszkasz, a biedny małżonek nie mogąc sobie dać rady z Twoją zdradą rozpił się i stoczył smile
Mam nadzieję, że teraz już to jasne.

5

To znaczy, ze do czasu rozwodu mieszkaj z dzieckiem u rodziny. Nie przyznawaj sie nikomu, ze masz nowego partnera, bo to stawia Cie w niekorzystnym świetle. Sąd Cie zapyta czy jestes z kimś w związku, a Twoja twierdząca odpowiedz moze być uznana, ze odeszłas od meża, rozbiłas rodziną, bo zakochałas sie w innym. Dziecka Ci przez sąd raczej nie odbierze, dzieci zazwyczaj zostaja przy matce.

6 Ostatnio edytowany przez Malwina69 (2012-05-14 15:58:41)

To znaczy,że w pierwszej kolejnosci twój jeszcze maz uzyje takiego argumentu a tym samym rozmydli swoje winy...

7

Witaj Patrycja koleżanka ma rację co do tego że nowy partner przed rozwodem to niezbyt korzystne ale też nie jest to tragedia jeśli Twój mąż ma za skórą wiele brudów nie bój sie mam podobną sytuację tylko jestem krok dalej jestem już po wizytach kuratorów założyłam mu kilka spraw o znęcanie a także o zakaz zbliżania się do mnie i dzieci też mam kogoś i wcale tego nie ukrywam ponieważ mówię jak jest mój nowy związek to konsekwencja zachowan obecnego męża ten nowy natomiast mi pomaga chroni mnie i dzieci pomaga zawsze i tego się trzymam nawet prokurator i kurator wydal mimo wiedzy o nowym partnerze pozytywna opinie . najgorsze dopiero jednak przede mną jutro mam rozprawe rozwodowąi boję się strasznie nie czuje żadnej częsci swojego ciała nie słyszę telefonu nie myśle same nie . jesli chcesz jutro CI dam znać czy to takie strasze dla sądu ze mamy nowych partnerów przed rozwodem trzymaj się i bądz szczesliwa

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » pomocy boje się rozwodu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024