Szukam dziewczyny do pokoju do tunezji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Szukam dziewczyny do pokoju do tunezji

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Szukam dziewczyny do pokoju do tunezji

Hej. Mam na imie Ania, lat 23. W czerwu (20-27czerwca) lub lipcu (jeszcze nie wiem) wybieram sie do Tunezji i szukam dziewczyny do pokoju i towarzystwa...
Chcialabym jechac na tydzien:
1.) opcja: hotel "Karawan" w Sousse, 3***, cena za dwie osoby na tydzien to 2390zl (czyli placimy po 1195zl), oferta all in, pokoje 2 osobowe, bo przy jedno osobowych jest doplata.
2.) opcja: hotel "Samira Club", 3 ***, cena za 2 osoby 2958zl (czyli placimy po rownej polowie). oferta all in, pokoje 2 osobowe:).
Oferte polecila mi pani z biura podrozy "My Travel", z ktora mam super kontakt:)
Jezeli ktos jest zainteresowany to prosze pisac na gg: 43107705 (czasami moge byc nie dostepna bo raczej zawsze mam na niewidocznym, ale postaram sie jak najszybciej odpisywac:)). Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam dziewczyny do pokoju do tunezji

Osobiście radzę jeszcze się rozejrzeć, bo ja w tej cenie byłam w hotelu 4****, również w Sousse smile Chociaż w sumie ja była trochę bardziej poza najwyższym sezonem...:)

3

Odp: Szukam dziewczyny do pokoju do tunezji

hej

Wraz z grupka znajomych jedziemy do Tunezji od 21 sierpnia. Szukam wspollokatorki do pokoju dwuosobowego:) mila, bezkonfliktowa, mam 24 lat. all inclusive na tydzien, piszcie,

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Szukam dziewczyny do pokoju do tunezji

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024