Jak rozkochać w sobie faceta?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak rozkochać w sobie faceta??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

Temat: Jak rozkochać w sobie faceta??

Tytuł brzmi banalnie,ale sprawa wbrew pozorom nie jest banalna,nie chodzi tu o sztuczki strikte manipulacyjne,lecz on rowniez nie sa bez znaczenia. Spotykałam sie z tym tematem na roznych forach..jestem ciekawa czy ktoras z was mam jakies sprawdzone metody? Chodzi przedewszystkim o pogłębienie uczucia w zwiazku oraz o oczarowanie wybranka,na poczatku znajomosci. Może ktorys z panów,byłby w stanie udzielic kilku nie zbednych porad.

Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak rozkochać w sobie faceta??

Ciekawy watek. Mysle ze kazda z nas ma swoje drobne sposoby. Ja niestety ostatnio musialam sie niezle nawysilac zeby osiagnac swoj cel - a i tak jeszcze do konca nie jest osiagniety.
Takze z checia przeczytam cos w tym temacie jesli wypowie sie ktos bardziej kompetentny niz ja smile

Hmm,jesli masz ochote może opowiedziałabyś o swoim "złotym środku"?:)
Z tego co czytałam w twoim poście..udało ci sie dosc szybko osiągnąć "pierwsze" zalozenie "planu":D

4

Ja uważam że ważne jest by być poprostu sobą, niczego nie udawać, jeśli komuś się podobamy to takimi jakimi jesteśmy poprostu. Myśle że nie ma jakiegoś sposobu na rozkochanie.

5

Być sobą i nie udawać nikogo kim się nie jest. Facet zakocha się w naturalniej kobiecie, a nie jej imitacji. Taki moje zdanie.

6

Bardzo ciekawy watek dla mnie jako faceta,troszke wiecej niz deko mozna zauroczyc faceta a dalej to tylko wzorcowa postawa moze przynies ten oczekiwany efekt i rzecz jasna musi byc tez TO "COS",cos czego sie nie wymusi w zaden sposob.Poazdrawiam.

7

Przede wszystkim nie chodzi o to by udawac kogos kim sie nie jest, ale by wykorzystac umiejetnie swoje walory i cechy.
Mnie to dosyc trudno szlo, az wreszcie sie udalo. Z racji tego ze byl to moj sasiad - nigdy sie nie stroilam jak tam szlam, tylko wpadalam w byle dresie i kapciach. I mysle ze glownym bodzcem (poza ciekawa rozmowa) byl wlasnie wyglad. ktoregos dnia gdy wyszykowalam sie w mala czarna na urodziny kolezanki, po prostu przyszlam pod byle pretekstem. faceci to wzrokowcy. Potem chyba poszlo juz z gorki. Tyle ze od razu mowie - nie rozkochalam go, jedynie doprowadzilam nasza znajomosc do punktu dwa wink

No a tak poza tym to tez pokazalam sie z tych grzecznych i niegrzecznych moich stron smile
takze tylko tyle moge ci powiedziec smile

mayk222...hmm wzorcowa postawa ,czyli jaka?

9

Bardzo ciekawy temat.Chętnie poczytam jakieś dobre rady wink chociaż moje skromne zdanie jest takie,że lepiej chyba od samego początku być sobą. smile

10

Ja powiem tak,nigdy nie mialam problemu z rozkochaniem faceta a moze inaczej w poczatkowej fazie do polubienia mnie,kolejnych spotkan przez niego proponowanych a pozniej tego zakochania.Coz ja wielkiego robiłam?Nic,bylam sobą.Byłam usmiechnięta,wesola,zabawna,delikatna,co mi opowiadal o sobie-zachwalalam jego osiągniecia:)jesli chodzi o wyglad,to tak,ubieralam sie ładnie,kobieco.Pozniej jak poznalismy sie juz jakis czas zapraszalam go na ciasto przeze mnie upieczone,na salatkę,czasem jak pierogi na obiad zrobilam i jego zaprosilam.Z facetami problemow jakos nie mialam,z nawiazaniem znajomosci takze.Ot tak,ale za mąz jeszcze nie wyszłam,nie trafilam jeszcze na swojego!

hmm ,czy powinnam mu pokazywac ze sie np o niego martwie? nie jestesmy parą ale spotykamy sie..etc i czasem martwią mnie jego dolegliwosci zdrowotne

12

terrorist itp.wzorcowa postawa jest tak jasno zrozumiala jak pewnik matematyczny.

13

Być sobą, nie pozwolić żeby się na Tobie zawiódł - zaufaie to podstawa, a poza tym umiejętna rozmowa. Mam na myśli okazanie zainteresowania jego pasji, hobby smile Niech opowiada, tłumaczy... smile a co do wyglądu to cóż o gustach się nie dyskutuje - sama powinnaś najlepiej wiedzieć o ile już się znacie co go kręci wink jeśli chodzi o dłuższy  związek myślę,że dobrym sposobem było by przełamanie rutyny, zaskoczenie go czymś smile

pozdrawiam :>

14

bardzopracowita napisał/a:

Ja powiem tak,nigdy nie mialam problemu z rozkochaniem faceta a moze inaczej w poczatkowej fazie do polubienia mnie,kolejnych spotkan przez niego proponowanych a pozniej tego zakochania.Coz ja wielkiego robiłam?Nic,bylam sobą.Byłam usmiechnięta,wesola,zabawna,delikatna,co mi opowiadal o sobie-zachwalalam jego osiągniecia:)jesli chodzi o wyglad,to tak,ubieralam sie ładnie,kobieco.Pozniej jak poznalismy sie juz jakis czas zapraszalam go na ciasto przeze mnie upieczone,na salatkę,czasem jak pierogi na obiad zrobilam i jego zaprosilam.Z facetami problemow jakos nie mialam,z nawiazaniem znajomosci takze.Ot tak,ale za mąz jeszcze nie wyszłam,nie trafilam jeszcze na swojego!

Prawda - uśmiech i uznanie dla naszych osiągnięć bardzo nas przyciąga. Podobnie jak własnoręczne wypieki i domowa kuchnia. To się ceni.

15

myślę, że trzeba być przyjaciółką. on to doceni smile

Rety, mnie się zawsze wydaje, że to facet się musi napocić, a kobieta może mieć kogo chce i kiedy chce. Naiwne, ale jakoś tak mi się wydaje.
A tu się okazuje, że kobiety miewają podobne problemy...

17

Myślę, że nie mamy wpływu na to czy facet nas pokocha, czy nie. Mnie by też nie rozkochał w sobie facet, który nie ma tego "czegoś". Ale szczęściu można pomóc - wiadomo wink

18

Myślę że wielu facetów zwyczajnie ma problem z właściwym odczytaniem Waszych sygnałów niewerbalnych. Dlatego nawet jeśli Wam się wydaje że zachęcacie go swoim zachowaniem i teraz ruch po jego stronie to często facet zupełnie tego nie widzi. Ja np osobiście lubiłem kiedy kobieta dawała jasny sygnał czego oczekuje czy na co ma ochotę.

19 Ostatnio edytowany przez Wojciech Imielski (2012-05-14 12:50:37)

Otóż to.
Odwieczny problem - bo ona chce, żeby on "się domyślił"...

Pan Bóg do Adama:
"Adamie, daj no mi jedno żebro"
Adam:
"Nieeee..."
Pan Bóg:
"Adamie, no daj, tylko jedno..."
Adam:
"Nie dam"
Pan Bóg:
"A czemu nie chcesz dać?"
Adam:
"Aaaaa, bo mam złe przeczucia..."

20

Jeśli chodzi o mnie;] to może dobrym sposobem będzie pokazanie , że jest się niedostępną :)Bo gdy o kogoś za bardzo zabiegamy możemy tą osobę do siebie zniechęcić.. czyż nie?

21

Uśmiech !!! I luz w zachowaniu - ale taki przyzwoity smile Bo gdy kobieta się nie martwi "jak wypadnie" tylko  "włącza na luz" to wtedy wypada  sto razy lepiej smile

22

A może właśnie trochę gry? Że mi nie zależy, że nie mam czasu, jestem lekko nieprzystepna i nieosiągalna ?;-)

23 Ostatnio edytowany przez kobiecaintuicja (2012-05-15 07:23:04)

A ja wychodzę z założenia że..... co ma być to będzie, więc po prostu trzeba być sobą, jak ktoś ma ciebie pokochać to TAKIM JAKIM JESTEŚ, i z wadami i z zaletami.

24

zgadzam się z koleżanką powyżej ,jeśli ma ktoś nas pokochać to takimi jakimi jesteśmy na prawdę ,natomiast takie zachowanie własnej przestrzeni ,niedostępność raz na jakiś czas jest również ok ,nie mogą mieć nas na wyłączność zawsze i wszędzie ,gdy lekko się oddalamy na chwilę to ich przyciąga ,każdego z nas z resztą:) takie gry w związku są ożywiające i dodawanie takiej pikanterii wpływa pozytywnie i budująco .

25

Dziwne ale mnie takie gry typu" oddalenie aby zatęsknił" jakoś   zupełnie nie przekonują. Wręcz odwrotnie myślę wtedy że coś jest nie tak i czuje się odrzucony. Zdecydowanie wole bliskość i otwartość a nie jakieś gierki.

26

Przemo77 mam praktycznie takie same odczucia w tym względzie.

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak rozkochać w sobie faceta??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024