Każda z nas pragnie o siebie zadbac i każda ma pewne niedoskonałości jednak jak to robic by uzyskac najlepszy efekt?
Mam balsam brązujący bo mam jasną karnacje, balsam ujędrniający i balsam na celulit i teraz jak to pogodzic by osiągnąc najlepszy efekt?
Czy rano stosowac jeden a wieczorem drugi jak u was to wygląda.
ja proponuje tak: po kapieli ujedrniajacy. na noc na celullit i rano brazujacy. ![]()
ale nie wiem czy bedzie dobrze. ![]()
a moze zamiast ujedrniajacego i na celulit cwiczeni zastosuj i zostanie tylko jeden ![]()
Same cwiczenia to troche za mało niestety natomiast kąpiel biore wieczorem ![]()
i uważaj na brązujący, bo mogą zrobić się nieładne smugi np przed samym wyjściem.. no i zapach niektórych z nich jest dość..hmm.. dziwny niestety ;/ aaa i jest z nimi podobnie jak z niektórymi kremami że jak się nakłada to nic nie widać a dopiero po czasie wychodzi kolor a efekt nie zawsze jest zadowalający...
ja też mam balasamy do suchej skóry, brązujący, na cellulit i rozstępy i nakładam je właśnie w jakiś odstępach czasu
i zawsze po kąpieli, a rano to zależy do nie zawsze jest czas, i nie lubię jak posmaruję sobie nóżki a potem nałożę jeansy.. ;/ nie lubię tego uczucia-jakbym się kleiła;p