Nieśmiałość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez oliwias1515 (2012-05-11 16:40:50)

Temat: Nieśmiałość

Witam . Mam dziś się spotkać ze swoim chłopakiem. I prawdopodobnie dojdzie do naszego pierwszego pocałunku...
Strasznie się boję że coś zrobię nie tak, albo mnie wyśmieje ... : C
Nie chciałabym się przed nim zbłaźnić ... Strasznie mi na nim zależy i nie chce go stracić ...
Proszę pomóżcie mi . neutral

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nieśmiałość

Skoro to jest Twój chłopak to czemu miałby Cię wyśmiać? Nawet gdyby coś poszło źle to i tak nie jest to powód do zerwania.

3

Samo wyjdzie naturalnie prędzej czy później, zobaczysz... Jeśli cię kocha, to będzie to dla niego pięknym przeżyciem, a nie okazją do wyśmiania.

4

Oczywiscie że nie wyśmieje.Dlaczego miałby Cię wyśmiać.Będzie oki,nie lam się.

5

jak jest uczucie to pocałunek wyjdzie idealny wink

6

oliwias1515 napisał/a:

Witam . Mam dziś się spotkać ze swoim chłopakiem. I prawdopodobnie dojdzie do naszego pierwszego pocałunku...
Strasznie się boję że coś zrobię nie tak, albo mnie wyśmieje ... : C
Nie chciałabym się przed nim zbłaźnić ... Strasznie mi na nim zależy i nie chce go stracić ...
Proszę pomóżcie mi . neutral

Wiesz, sądzę, że jeżeli jest Twoim chłopakiem to w razie "wypadku" nie wyśmieje Cię, przecież nie o to tu chodzi. Nie ma czego się obawiać, nie ma co o tym rozmyślać. Po prostu musisz wczuć się i dalej samo pójdzie.

Hej, Pierwszy pocałunek o coś niesamowitego Ale !!! moim zdaniem nie powinno się tego planować jeśli czujesz że nastąpi to dziś to fajnie ale nie możesz dokładnie tego zaplanować potrzeba odpowiedniej chwili momentu miejsca na to jest wyznaczony odpowiedni czas i miejsce serio :  ))) I jeszcze jedno ważne jest by czuć się luźno nie spięta a wszystko będzie okey : - )))

Pozdrawiam, ; _)

8

Moim zdaniem tylko chłopak na poziomie podstawówki by się zraził do dziewczyny po jednym pocałunku,które na początku są hmm... nie tak jak sobie wyobrażaliśmy,ale piękne w swym uroku.
Zawsze wyjdzie a to niechcące ugryzienie w wargę,a to stuknięcie czołem,ale jeśli to pierwszy wasz pocałunek,to później będzie tylko lepiej smile

9

Każdy normalny facet, któremu powiesz, że to Twój pierwszy pocałunek, po prostu Cię tego nauczy. Wyśmieją Cię tylko szczyle z podstawówki, którym bardziej gry komputerowe w głowie niż kobiece serce. Więcej luzu smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024