NET-CAFEE WOLNE CHWILE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » NET-CAFEE WOLNE CHWILE

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: NET-CAFEE WOLNE CHWILE

Zapraszam do net-caffe WOLNE CHWILE jest adresowana do Was wszystkich kochane, które macie czas wpaść tu tylko po pracy lub w ogóle dopiero po południu smile Pogaduchy o wszystkim. Zapraszam kochane:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: NET-CAFEE WOLNE CHWILE

Witam ja jestem aktualnie w pracy , ale wolna chwile znalazłam:) chętnie przyłącze się do pogaduszek o ile ktoś tu zawita:)

3

hey smile
Ekoola ale ci zazdroszcze tej ciazy smile
Ja się staram od października i nic . .
Kogo takie geny ze bliźnieta ? :*
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego smile

4

Marzena ojciec dzieci jest z blizniaków do tego w rodzinie oprocz jego i brata byly jeszcze 2pary blizniaków i to wszystko z bardzo bliskiej rodziny:)wiec i nam sie poszczescilo:)

a Tobie zycze powodzenia moj brat tez sie stara juz kolo roku i tez nic ,za bardzo sie chce i nie wychodzi wedlug mnie....moja ciaza to wpadka chodz chcielismy dziecko ale nie myslelismy ze tak szybko sie uda:)

po drodze mialam nie przyjemne przygody z ojcem dzieci i sie rozstalismy ale to by duzo tzebabylo pisac:)

na dzien dzisiejszy znowu jestesmy razem i oby jak najdluzej:)

pozdrawiam

5

oj no może się  kiedyś uda, ja narazie mam miesiączkę , czyli zero starań, aczkolwiek w piątym dniu cyklu będę brać już tabletki na owulacje i potrzymanie ciąży.
Powiem Ci że u nas, też jest nić prawdopodobieństwa, że będą bliźniaki, ponieważ partner, ma siostry bliźnieczki, a może i uda się nam?
Ale to nie ważne czy będą bliźniaki czy nie, nie ważne jest czy chłopczyk czy dziewczynka, najważniesze aby było zdrowe i żebym ciąże wogóle donosiła smile

Pozdrawiam

6

a co to rozstania, to chyba nie masz się czym przejmować już?
W każdym związku są jakieś zawirowania smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » NET-CAFEE WOLNE CHWILE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024