slowo kocham bez milosci. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » slowo kocham bez milosci.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: slowo kocham bez milosci.

Witam. Od blisko 5lat spotykalam sie ze swoim chlopakiem. Byly rozne sytuacje ale bylam z nim naprawde szczesliwa on sprawial wrazenie ze tez. Spedzalismy ze soba kazda wolna chwile wyglupialismy sie smialismy. I wlasnie tak bylo i tego dnia bylismy razem na zakupach pozniej wrocilismy do domu lezac w lozku przytuleni mocno.do siebie zaczelismy sie piescic,kochac. Patrzac mi prosto w oczy zapewnial mnie o swojej wielkiej milosci do mnie. Po wszystkkim,minol jakis czas poprosilam go zeby mi oddal moje pieniadze ktore mu pozyczylam,ktore dokladnie o tym wiedzial sa mi potrzebne jak dobrze wiedzial.do fryzjera. Odpowiedzial mi ze nie odda mi "dzis"(w dniu klutni)na fryzjera i na wyplate tez nie odda mi calosci. Wiec z nerwow zabralam mu panel od radia i powiedzialam ze jak odda mi pieniadze to ja mu oddam panel. Po chwili otrzymalam os niego smsa ze nie idzie ze mna na komunie. I wogole to chyba juz mnie nie kocha,wszystko chyba sie skonczylo. Zastanawia mnie dlaczego niektore osoby nie z znaja znaczenia slowa kocham i wypowiadaja je bez uczuc. Nie rozumiem jego zachowania. Nie rozumiem jak mozna sie odkochac od kogos od tak.. Przepraszam wszystkich za dlugosc tekstu. Bardzo prosze pomoc. Jestem w tym momecie rozbita i potrzebuje pomocy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: slowo kocham bez milosci.

Nie rozumiem tego jak moze oddac dlug na fryzjera tongue dziewczyno powiedz mu zapytaj czy nie zafundowal by ci ?  A nie tak sie rzucasz odrazu o pieniadze ;p pieniadze w zyciu szczescia nie dadza wink wiec po co tak nie potrzzebna klotnia ?? w sumie z jego strony sie nie dziwie ze nie pojdzie z toba na komunie skoro tak sie zachowalas w stosunku do niego ,,

3

Tak bylam z nim umowiona ze pozyczam mu pieniadze,ale jak przyjdzie dzien do tego fryzjera to mi odda. Uwazasz ze zachowalam sie nie wporzadku bo upomnialam sie o swoje pieniadze obie ane. On nie mial mi zaplacic za fryzjera tylko oddac mi moje pieniadze. Poza tym tu nie chodzi o pieniadze tylko o to ze od kilku miesiecy jestesmy zaproszeni na komunie i jak zawsze kilka dni przed okolicznoscia mnie zostawia. No i przede wszystkim o tego smsa o tresci ze juz mnie chyba nie kocha ze wszystko sie chyba wypalilo.

4

Wypala mu się ta jego "miłość" w momencie gdy musi być odpowiedzialny.
Czyli próbuje grać na Twoich uczuciach,aż żal przyznać ale zdaje się że Twój chłopak uważa iż bezkarnie może pożyczać i oddawać kiedy zechce a Ty w imię miłości powinnaś nie ponaglać ani pytać.
Próbuje Cię szantażować a to wybacz z miłością ma nie wiele wspólnego.
Nie jesteś zobowiązana do finansowego utrzymywania jego choć jak widać o na to właśnie liczy...pomoc owszem ale musi być ta pomoc na pewnych zasadach on ich jak widać nie dotrzymał. Jeśli to nie pierwszy raz to radzę trzymaj się z dala od takich jak on, bo to zaledwie początek.
Co bym  radziła ...idź na tą komunię sama ,baw się dobrze ale wpierw zadzwoń i kategorycznie żądaj zwrotu kasy pod groźbą sprzedaży panelu od radia.

5

Witam niestety nie byl to pierwszy raz. Przykro mi ze naprawde go kochalam jestemm w stanie bardzo wiele dla niego zrobic. Ale nie stac mnie zebym rozdawala po 300zl. Moja jedyna pomoca jaka moge zaoferowac to tz pozyczka. Zastanawia mnie tylko jedno pytanie czy zeczywiscie mogl byc na tyle wyrafinowany i tak bawic sie moimi uczuciami,czy probowal cos tym zdzialac.

6

piszesz ze zawsze kilka dni przed CZYMS cie zostawia..a moze przyjrzyj sie jego sytuacji finansowej..wiadomo ze idac na komunie slub chrzciny czy inne takie okazje nie idzie sie z pustymi rekoma..moze wstyd mu ze pieniedzy nie ma i w taki sposob rozwiazuje te sytuacje

7

Nie chodzi tu napewno o koszty na komunie bo ja nie zadalam od niego nawet zeby dozucil sie do prezentu ja sama uzbieralam na prezent. Poza tym to jest chlopqk ktory ma prace i poza swoim samochodem nie ma innych wydatkow. Nie jestem naprawde materialistko bo kasa to rzecz nabyta dzis jest jutro nie.

8

Bardzo prosze zeby ktos mi pomogl przynajmniej dobrym slowem jestem zalamana mam ochote i mysli nawet samobujcze.  Nie potrafie zyc bez niego chociaz wiem.ze nie zmusze go do milosci czy bycia ze mna. Tlumacze sobie ze ze juz sie wypalilam i sie juz poddaje bo juz nic nie zdzialam ale wiem ze nie poradze sobie bez niego. Jak mam sobieee pomuc.

9

Asia21011989 napisał/a:

Nie chodzi tu napewno o koszty na komunie bo ja nie zadalam od niego nawet zeby dozucil sie do prezentu ja sama uzbieralam na prezent. Poza tym to jest chlopqk ktory ma prace i poza swoim samochodem nie ma innych wydatkow. Nie jestem naprawde materialistko bo kasa to rzecz nabyta dzis jest jutro nie.

Słonko ,a Ty nie przesadzasz czasem z tym "miłosierdziem" ???
Co znaczy "Ja sama uzbierałam " ??
On nie poczuł się w obowiązku jako mężczyzna do dołożenia się,do zapytania?? Jak kochanie zrobimy?? Co zakupimy ,bądź co podarujemy???
Asiu do jasnej cholery!! Jak Ty już się tak nie szanujesz to co będzie dalej?!
Pieniążki i owszem rzecz nabyta...ale dla nie których nie tak ot zwyczajnie nabyta ....bo własną pracą co się rzecz jasna baaardzo  szanuje,nie łatwo bo wynagrodzenie za wykonaną pracę nie takie jak być powinno w obecnych czsach....więc nie szafuj tak lekko,własną pracą Asiu smile
Niech ten Twój wybranek również uszanuje to ,że choć nabyta kasa ..to nie za darmo smile
Dziewczyno jak zaczniesz sama siebie  szanować ...to i Twój mężczyzna to zauważy smile

10

Ja mysle ze w tym przypadku pieniadze byly tylko przykrywka pretekstem. Pytajac sie jego czemu powtarzal caly czas o milosci do mnie czemu chcial sie ze mna kochac jak niic nie czul do mnie to odpisal daj juz spokoj. Mysle ze tak naprawde nigdy mnie nie kochal byla to tylko gra na uczuciach i bycie ze mna dla zabicia czasu badz z korzysci.

11

nie sztuka jest problem ominac.Sztukajest go rozwiazac :)i glowa do gory! nie warto cierpiec z powodu takiego nikogos smile bardzo mi sir podoba to co napisalas. Ja jestem osoba z ktora naprawde latwo sie dogadac,jak moge to pomoge i jestem ugodowa gdybym wiedziala ze musze zmienic swoje zachowanie albo ze on uwaza ze cos sie psuje to postaralabym sie to naprawic. Tylko do naprawy bledow nie moze byc tylko jedna osoba. Zaangazowalam sie w ten zwiazek calym sercem i cialem to moj pierwszy mezczyzna a raczej chlopiec. Wszystko mozna zgrac razem tylko trzeba chciec ale musza chciec dwie strony. Wszystko do czlowieka wraca ze zdqojona sila
Jego zachowanie w stosunku do mnie wroci do.niego pp pieciu latach zasluzylam sobie na smsa z taka wiescia. Przykre ale realne

12 Ostatnio edytowany przez Asia21011989 (2012-11-12 21:11:13)

Witam:-)niestety nastapil czas kiedy znowu pisze na forum i prosze o pomoc. Od czasu poprzedniego posta wiele sie zmienilo mianowicie....po jakims czasie,po spotkaniach i rozmowach wrucilismy do siebie. Stwierdzil ze zagubil sie w tamtym momecie,ze mnie kocha,prosil o kolejna szanse. Oczywiscie dalam bo dalej go kochal nie zaluje dzis swej decyzji. Jestesmy ze soba szczesli,nie klucimy sie,dogadujemy sie swietnie kazdy problem rozwiazujemy wspolnie,zmienil sie od poprzedniej sytuacji. Niestety zawiodlam sie na nim,prowadzilismy rozmowy na temat usamodzielnienia sie,mielismy wynajac mieszkanie,ja przemyslalam wszystko i powiedzialam ze nie damy rady sie utrzymac poniewasz za droga jes oplata za mieszkanie on sie zgodzil bez zadnej aluzji. Kolejnym planem byly zareczyny,stwierdzilismy zew listopadzie kupi mi pierscionek i.zwyczzajnie sie oswiadczy,niestety nie dotrzymal slowa,stwierdzil zebym dala.mu czas do konca grudnia bo nie ma.pieniedzy. Denerwuje mnie ze to wszystko stoi w miejscu,na nic sie nie moze zdecydowac,nie potrafi wydoroslec. Powiedzialam jemu ze to jest jego ostatnia szansa. Mam dosc tego dziecinnego.zwiazku. Czuje sie jakbym byla dla niego nie wazna a to wszystko.byly wymowki.prosze was poradzcie mi cos wtej sytuacji

13

to Ty jestes dziecinna.

najpierw wyskakujesz do niego, ze ma teraz juz oddac Ci kase, zabierasz mu jakas tam plyte czy bog wie co innego od radia. a teraz mowisz, ze ma ostatnia szanse zeby byc z Toba. dziewczyno!! halo!! zejdz na ziemie!! jak nie jest gotowy to na sile ma Ci sie oswiadczac??
dzizas... Ty jestes jedynaczka??

14

Nie rozumiem dlaczego wiekszosc z.was uwaza za dziecinne moje dot. Kasy. Chyba jest to logiczne ze skoro pozyczasz to musisz oddac,nawet  swojemu chlipakowi nie bd ich.darowala bo on zarabie duzo wiecej ode mnie. Ja mu ich nie dalam tylko pozyczylam zabralam mu panel bo wiem.ze przywiazuje do takich rzeczy uwage. A nie uwazasz ze on sie zachowuje dziecinnie obiecujac zlote gory,a pozniej w ostatniech chwili sie wycofuje. Bo ja uwazam ze zwyczajnie mu tak wygodnie nie angazowac sie na maksa i robic kroki do przodu. Aaaa no i jedynaczka nie jestem mam 3rodzenstwa

15

Moja koleżanka wciąż trafia na takie przypadki facetów co szukają sponsorek, najpierw kochają, potem szantaż emocjonalny, że uczucia gasnął. Kochana uciekaj od niego jak najprędzej, bo to nie jest warte nerwów.

16

Dziekuje,wlasnie tez sie nad tym zastanawiam. Przede mna trudna decyzja. Ale juzale juz czuje ze pomalu sie wypalilam.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » slowo kocham bez milosci.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024