kobieta czuje się niepotrzebna - pomocy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » kobieta czuje się niepotrzebna - pomocy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: kobieta czuje się niepotrzebna - pomocy

Witam wszystkich,
Wiążę się z takim problemem, otóż:
Jesteśmy razem z dziewczyną 3 miesiące, wszystko pieknie wyglada, kochamy sie, tęsknimi za sobą, bardzo ją szanuję, adoruje itd. Od pewnego czasu zrobiła się chłodna i powiedziała mi w rozmowie iż czuje się niepotrzebna.
Prosze doradźcie mi dlaczego tak sie czuje, czego jej brakuje, co mam zrobic aby miedzy nami było dobrze.
Kieruje moją prośbe tutaj do kobiet, wydaje mi się że najlepiej wiecie co jest powodem, co należy zmienić i jeśli potrzebujecie wiecej informacji to napiszcie jakich a ja postaram się lepiej sprecyzować.

Problem dla wielu może wydawać się błachy ale nie każdy radzi sobie z nim ot tak.
Błagam pomóżcie, Kocham ją i nie chce jej stracić !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kobieta czuje się niepotrzebna - pomocy

czy myslisz chlopczyku,ze my,kobiety na tym forum jestesmy jasnowidzami,czy wrozkami???
Moze porozmawiaj ze swoja kobieta?
piszesz: ' Prosze doradźcie mi dlaczego tak sie czuje, czego jej brakuje'
ale skad my mamy wiedziec czego jej brakuje?!
porozmawiaj z nia koniecznie.
A pozniej sie do nas odezwij.

3

Jest wiele powodów dla których kobiety zaczynaja czuc się niepotrzebne, może twoja adoracja wcale nie jest tak oczywista, byc może ty masz własne życie a ona nie , może po prostu za bardzo ja wyręczasz nie pozwalasz podejmowac własnych decyzji.
Musiał byś troche bardziej nakreślic waszą sytułacje to po pierwsze a po drugie to niestety tylko szczera rozmowa i wyłożenie kawy na ławe da ci odpowiedz czy nie prościej po prostu ją zapytac dlaczego.

4

Wiesz nie ma cudownego leku.Powinieneś z nią porozmawiać,zapytać się dlaczego tak się czuje,wtedy będziesz wiedział co zmienić lub zrobić,aby poczuła się lepiej.

5

Każda z nas jest inna. Powiem więcej, jesteśmy jak labirynt. To Ty wszedłeś w ten labirynt, nie my. Aby znaleźć drogę do wyjścia musisz uzyskać wskazówki od swojej dziewczyny. Może wydawać się to trudne, błądzić możesz długo. Ale słuchaj tego co mówi to na pewno Ci się to uda.

6

To, co dobre, każe na siebie czekać. Nie brakuje kogucików, którym się wydaje, że jeśli położyli rękę na babskim tyłku, a baba nie protestuje, to już ją mają. Serce niewiasty to labirynt subtelności stanowiący wyzwanie dla szulerskiego umysłu prostackiego samca. Jeśli chce pan naprawdę zdobyć kobietę, musi pan zacząć myśleć jak ona, a rzecz pierwsza to zdobycie jej duszy. Cała zaś reszta, owo słodkie i miękkie odurzenie, które rozum odbiera i prawość, przychodzi samo. Carlos Ruiz Zafón, Cień wiatru

7

samiec napisał/a:

To, co dobre, każe na siebie czekać. Nie brakuje kogucików, którym się wydaje, że jeśli położyli rękę na babskim tyłku, a baba nie protestuje, to już ją mają. Serce niewiasty to labirynt subtelności stanowiący wyzwanie dla szulerskiego umysłu prostackiego samca. Jeśli chce pan naprawdę zdobyć kobietę, musi pan zacząć myśleć jak ona, a rzecz pierwsza to zdobycie jej duszy. Cała zaś reszta, owo słodkie i miękkie odurzenie, które rozum odbiera i prawość, przychodzi samo. Carlos Ruiz Zafón, Cień wiatru

Niezły tekst! smile

8

Każdy facet  powinien ten tekst poznać, przemyśleć i działać.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » kobieta czuje się niepotrzebna - pomocy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024