Wasze ulubione kanały filmowe? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Wasze ulubione kanały filmowe?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 29 ]

1

Temat: Wasze ulubione kanały filmowe?

Jestem ciekawa jakie macie ulubione filmowe kanały. Czy to już przeżytek i wszyscy ciągną dziś filmy z internetu, hm?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wasze ulubione kanały filmowe?

Nie tki całkiemn przeżytek... Ja uwielniam Cinemax.. Zwariowałabym ze ściagnaiem z neta wszystkiego...

3

No Cinemax jest super. HBO zresztą podobnie. Szkoda tylko że za takie kanały filmowe trzeba porządnie zapłacić... Na innych moim zdaniem nie leci nic tak ciekawego...

4

Ja wim czy dużo? zlezy na jakie oferty patrzylas. moim zdanie cena za pakiety z tymi kanalami w ence jest bardzo dobra. Z enki zreszta jestem bardzo zadowolona, w nPremiem mam jeszcze filmy w internetowej wypożyczalni wink

Cinemax jest faktyczni bardzo fajnym kanałem. Poza tym podoba mi się ramówka TCM, chociaż mocno denerwuje mnie to, że przez pół roku lecą tam dokładnie te same filmy i wystarczy przysiąść przez miesiąc, żeby mieć wszystko zaliczone na dłuższy czas. Naprawdę ciekawe filmy lecą też na TVP Kultura.

6

Kultura i Fox mi zupełnie wystarczają, ale fox raczej mało osób kojarzy... szkoda, bo dobry kanał a niedoceniony. Swoją drogą ja uwielbiam nagrywać filmy odkąd mam taką możliwośc w dekoderze, wy też? Kiedyś zresztą miałam całą scianę kaset VHS, teraz to i tak jest luksus smile

7

Fox tez jest dobryr, masz racxje, lecą czasem swietne produkcyje. I np. u mnie jest dostepny w tych podstawowych pakietch, wiec nie trzeba za niego szczegolnie placić. No ale hitów z drugiej strony też tam nie ma..

8

Dużo fajnych filmów można spotkać na TVP Kultura, ale też i na TVN, jednak zdecydowanie wolę oglądać filmy w kinie albo na własnym komputerze, to zależy czy mam ochotę na jakąś nowość czy chcę odkurzyć jakieś stare DVD smile.

9

No jaq wlasnie nie djae rady z ogladaniem na kompie. Kino fantastyczna sprawa, ale mieszkam pod miastem i to jest czesto cała wyprawa... Co do nagrywania, tak, mam ten monsterboxa od enki i muszę powiedzieć, że świetna sprawa, tyle ile to ma miejsca... (pamiętam mojj pierwszy taki dekoder  z nagrywarką, to co jest teraz to w ogole nie ma porównania smile Zrobiłam sobie wlasną kolekcję, między innymi kina hiszpanskiego smile

10

Oj tam wielka wyprawa - też mieszkam pod miastem i to raczej kwestia organizacji czasu, tak sądzę?

W jakiej o teraz ofercie można dostać tego monsterboxa, bo aż mnie zaciekawiłaś. Śledze trochę temat techniczny (zabawne, bo mój mąż w ogóle...) i wiem , że to dobry dekoder... To w ence, naprawdę?

11

W filmowej ofercie. Organizacje czassu mam dobra, ale praccy  nie zmienię ;] Co jeszcze się tyczy ofert: tam teraz mją tyle promocji różnych, ze warto się decydować, chyba przed euro taki boom smile

12

Nie no, nie odbieraj tego uszczypliwie, wiem jak jest..

Zerknęłam i wygląda ciekawie. I promocja na abonament przed euro, i biało-czerwony pilot, no nieźle, małżonek zaraz się wkręci. Ci faceci, ech, ech smile

13

Ale promocja za każdego gola miesiac abomanentu gratis brzmi akurat fajnie, przyznasz chyba? No ale nieważne, ja mam już dawno umowe, Ty rozumiem możesz kombinować. A teraz w temacie, bo zaczeliśmy od kanałów idę sobie na wieczór (noc..) z tvp kultura. Dobranoc smile

14

Ja to tak: przede wszystkim hbpo jak o film chodzi, ale cinmax czasem go pobiaja. TVN style lubie często sobie rano, do kawy obejrzec.. Ale to nie filmowy, tak.. Teraz jest przed zmianą umowy, wiec z chęcia zobaczylam co piszecie o tej ofecie enki. Sprzet mnie najmniej akurat ciekawi, ale chyba ta cała N ma teraz najleszpa oferte, choć musze jeszcze posprawdzać.

15

Jak ja brałam telewizje to mieli bezkonkurencyjną ofektet wtedy, ale to sie możne zmienieać, onin się prześciganją w promocjach. Choć takiej jak pisałam ostatnio nie widiałem jeszcze wink szalenstwo przed euro..

16

AXN - czasem..

Discovery Channel

Zone Reality
i te podstawowe TVP1,TVP2,POLSAT,TV4,TVN,TVN7

17

jendak ten konkurs z golami był super smile 2 miesiące można było ugrać, jak ktoś teraz brał to miał fajnie. Choć fakt, że mogli więcej, ale mój facet nawet tyle im nie dawał (pesymista ;P)

18

Nam pilot w barwach narodowych został na pamiętkę ;] Ale jakoś nie śledzę euro zbytnio, ostatnio mam maratony filmowe, wracjąc do tematu. Almodovar, jarmush, bergman...

19

Chyba Jarmusch... Filmowe oferty enki są faktycznie zupełnie zadowalające, także dla wymagających odbiorców. a nowy kanał premium z hitami póki co na plus, lecieli już niepokonani!

20

Oczywiście Jarmusch, zwykła literówka. Po tygodniu kina z enką ciągle nie mam dość, teraz trochę ogłupiam się serialami, ale jest też parę super na tym vod (jak house of lies np.)

21

o dobry sewrial nie jest łatwo, to prawada.. I tutaj takie vod sporo daje.

22

Właśnie, oglądałyście house of lies? Bardzo spkoop jak na mój gust, ambitne poczucie humoru. Drugi serila jaki zobaczyłam na nserialch i jestem bardzo zadowolna.

23

A o tym nyc słyszałaś? To ma być podobno hit.. Z enkowych rzeczy, bo widze że na to się dyskusja przeniosła, to ja ostatnio spokrzystałam z nVODNET. Widziałycie to? Jest bardzo fajny kanał Kino Świat, to znaczy kolekcja filmów.

24

Ja tam lubię smaczki i audycje niedźwiedzkiego. Fajnie posłuchać kogoś, kto naprawdę zna się na muzyce.

25

na filmbox lub filmbox extra można fajne filmy czasem obejrzeć, lubie też tvn style, polsat cafe no i oczywiście podstawowe kanały;)

26

Może TVN nie jest kanałem filmowym ale chciałam wspomnieć że teraz puszczają świetne polskie filmy w każdy czwartek po kuchennych rewolucjach smile

Romance TV jak na niepoprawnego romantyka przystało.

28

Ja lubię Comedy Central, oczywiście też takie podstawowe kanały jak: TVP1, TVP2, Polsat, TVN, TV4, TVN7.

Co jeszcze? Lubię również Eurosport - jestem miłośniczką sportów zimowych. smile

Posty [ 29 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Wasze ulubione kanały filmowe?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024