JAK to znieść,co zrobic aby tak nie bolalo... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » JAK to znieść,co zrobic aby tak nie bolalo...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: JAK to znieść,co zrobic aby tak nie bolalo...

Typowe... zostałam zdradzona.Mam dowody,jestem pewna...on sie wyparl mimo wszystko ,, to nie jest tak jak wyglada,,
Rozstalam sie .niechce juz sluchac tłumaczen.Po czterech latach klamstw,niespelnionych obietnic....bardzo go kocham nadal.trudno tak z dnia na dzien zmienic uczucia...prawda???? bardzo mi jest zle, ciągle myśle o nim,staram sie zajac ,czymkolwiek innym,ale mysli same pchaja sie do glowy.Co mam zrobiC? jak zapomnieć szybciej,zeby tak nie bolalo.???jak sobie poradzic? wiem...powiecie ,że czas leczy rany... no tak,ale jak przetrwać  ten okres,póki ni minie???
Jak na razie nie odbieram telefonów  (nawet i 100 dziennie), to mój pierwszy krok...do zapomnienia,ale co dalej? Rozwala mi glowe.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: JAK to znieść,co zrobic aby tak nie bolalo...
Rosario napisał/a:

...Mam dowody,jestem pewna...

OK. Masz dowody... Wiesz, czasami bywa tak, że dla kogoś przewrażliwionego niewinny sms typu np. "co słychać?" jest ...ewidentną zdradą. Tak samo ciepły gest typu przytulenie. Również uśmiech komuś przesłany... Wszystko zależy w jakich okolicznościach, komu i w jaki sposób... Piszesz, iż masz dowody. Być może, a być - również - może, że te dowody są naciągane i służą tylko i wyłącznie na poparcie Twojej tezy, że jesteś zdradzana.
Póki nie przybliżysz nam więcej szczegółów o owych dowodach - nic tu nikt nie pomoże...
Poświęć, pomimo szargającym Cię emocjom, więcej czasu na SPOKOJNE i rzeczowe opisanie sytuacji w Twoim życiu, opisz co "masz w ręku" (dowody).
Wówczas znajdą się osoby potrafiące Ci pomóc...

3

Odp: JAK to znieść,co zrobic aby tak nie bolalo...

Witaj.Rzeczywiście mogłabyś napisać co to są za dowody w ten sposób łatwiej byłoby  ocenić całą sytuację.Mimo tego,iż facet Cię zdradził będzie długo bolało...niestety.Moim zdaniem nie ma określonego"złotego środka"na przetrwanie tych dni,tygodni czy też nawet miesięcy.Wiem jedno nie możesz być z tym sama,zadręczać się i w kółko o tym myśleć.Czasami przychodzi taki czas,że osoby zdradzane często potem myślą,że to ich wina.Spotykaj się z przyjaciółmi,nie przestanie boleć z dnia na dzień ale dobrzy przyjaciele pomagają.Jeżeli jesteś pewna swej decyzji to bądź wytrwała.Życzę Ci powodzenia i główka do góry:)

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » JAK to znieść,co zrobic aby tak nie bolalo...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024