Spojrzenia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Spojrzenia

Od kilku tygodni, przechadzając się ulicami mojego miasta, rozpocząłem pewien proceder. Mianowicie zacząłem utrzymywać kontakt wzrokowy z kobietami(miałem przez wiele lat problemy z trądzikiem i unikałem kontaktu wzrokowego, teraz w wieku 21lat całkowicie się wyleczyłem). Najczęściej wygląda to tak: patrze przechodzącej z naprzeciwka kobiecie w oczy, ona odwzajemnia spojrzenie przez około dwie sekundy, po czym ucieka wzrokiem w dół.Było tak prawie zawsze do czasu gdy pierwsza z kilkudziesięciu skierowała wzrok nie w dół, lecz w górę.
Drogie Panie, czy zaobserwowałyście u siebie tego typu różne reakcje, oraz zwróciłyście uwagę na to co oznaczają?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Spojrzenia

Witaj tentypeju :-)....Czy to jakis eksperyment?Nie widze nic dziwnego w tym, ze kobieta spuszcza wzrok, gdy jakis nieznajomy mezczyzna swidruje ja wzrokiem...Gdy jakis typ natretnie wpatruje sie we mnie a ja nie jestem zainteresowana to odwracam wzrok, zeby przerwac te niezreczna sytuacje...jesli bede utrzymywac kontakt wzrokowy pomysli, ze jestem zainteresowana...chyba na tym to polega....

3

Eksperyment na ludziach...
Zwyczajnie przeczytałem artykuł, który traktował o flirtowaniu wzrokiem. Według tekstu ważne jest  to w którą, stronę kobieta odwraca wzrok. Gdy w dół jest to oznaką pozytywnego onieśmielenia, czy wręcz uległości, natomiast wzrok który wędruje w górę daje do zrozumienia brak zainteresowania, "patrzenie z góry". Z jednej strony małostkowe detale z drugiej zaintrygowały mnie, więc chciałem z Waszą pomocą zweryfikować tą tezę.

4

ja często uciekam wzrokiem gdy wstydze się spojrzenia gdy nic mnie nie obchodzi patrzący moge na niego zerknoąc albo patrze się dalej przed siebie czy na kolezanke z którą ide ale raczej wtedy nie patrze się w dół

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024