Nadal go kocham. co mam zrobić...? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nadal go kocham. co mam zrobić...?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Nadal go kocham. co mam zrobić...?

Witam! Długo wahałam się czy tutaj napisać, jednak w końcu zdecydowałam się i liczę na pomoc. Znalazłam się w trudnej sytuacji i już chyba sama nie potrafię sobie z tym poradzić. ;< Zacznę może od początku...
Na początku stycznia napisał do mnie chłopak którego poznałam podczas Sylwestra. Dobrze nam się rozmawiało, mieliśmy tematy do rozmowy, łączyły nas wspólne zainteresowania. Szybko złapaliśmy dobry kontakt, nadawaliśmy na tych samych falach. Po niedługim czasie postanowiliśmy się spotkać. Bałam się tego spotkania, lecz zupełnie niepotrzebnie, bo w realu też dobrze nam się rozmawiało. Potem były kolejne spotkania i kolejne... Wspierał mnie kiedy miałam ważne egzaminy na studiach, był wyrozumiały nawet gdy nie miałam dla niego zbyt wiele czasu. Heh wiadomo, miał też wady które mi przeszkadzały (np. ciągle powtarzał, że nic mu się nie chce.. po drugie wyróżniał się dosyć i niektóre jego zachowania były dość dziwne) jednak akceptowałam to.. z trudem ale akceptowałam (a teraz mi tego bardzo brakuje;/). Mieliśmy wiele planów..na wakacje i nie tylko. W marcu zostaliśmy parą. I..niedługi czas po tym wszystko stopniowo zaczęło się psuć. Widzę w tym dużo swojej winy.. zaczęłam tęsknić za wolnością, poznałam znajomych z którymi zaczęłam spędzać sporo czasu (ON niestety nie mógł do mnie tak często przyjeżdżać bo mieszka 20km ode mnie i nie zawsze miał dojazd).. Chyba trochę się pogubiłam w tym wszystkim. Doszły różne inne problemy..na studiach i nie tylko. Pisał do mnie o wiele rzadziej niż na początku znajomości, wysyłał mniej ";*".. Nie raz się o to czepiałam..ale próbowałam też dać mu do zrozumienia, że chciałabym żeby było jak dawniej. .... Ostatnio w końcu doszło do mnie, że oboje zaczęliśmy popełniać głupie błędy, że to nie zmierza w dobrym kierunku. Czekałam aż spyta kiedy znów się spotkamy (nie widzieliśmy się od półtora tygodnia).. Jednak nie doczekałam się. Odkryłam, że... MÓJ IDEALNY dotąd, kochający chłopak zdradza mnie pisząc z innymi dziewczynami ;<. Proponuje im spotkania, wysyła buziaki... Nie wytrzymałam i zerwałam z nim. Wcześniej, zanim się poznaliśmy ponoć już nie raz wypisywał do wielu dziewczyn ale wtedy nie wierzyłam, że to prawda.. a teraz wyszło jak jest. Mi pisał, że 'będzie dobrze'.. żebyśmy jeszcze próbowali wszystko odbudować... a tymczasem pisał już z następnymi.

Tak wiem... jest w tym wszystkim sporo mojej winy. Nie poświęcałam mu ostatnio tyle czasu ile powinnam..ale czy to jest powód do tego, żeby od razu pisać do innych? Chyba powinien najpierw ze mną pogadać i albo próbować ze mną naprawić wszystko albo zerwać jeśli już nie chciał ze mną być.. ;x

Najgorsze jest to, że doszło do mnie teraz jak bardzo mi na nim zależy. Kocham go. sad Żałuję, że z nim zerwałam ale zrobiłam to w złości. Teraz nie mogę spać, jeść..ciągle o nim myślę. Chciałabym, żeby do mnie wrócił..a tymczasem on już chyba nie chce być ze mną i mam wrażenie, że od początku kierował się tym że..'jak nie ta, to inna'.

Nie wiem co mam zrobić. Proszę o rady...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nadal go kocham. co mam zrobić...?

Witam, najwyraźniej szukał tylko przygody wybacz że mówię wprost ale moim zdaniem tak właśnie jest... na początku starał się o Ciebie a gdy już zostaliście parą starał się coraz mniej a z tym pisaniem do innych dziewczyn wynika że nie myślał poważnie o Tobie, wiem co czujesz ale ciesz się że to tak wyszło bo tacy chłopacy jak oni dużo potrafią mówić a swoje myśleć i robić

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nadal go kocham. co mam zrobić...?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024