Jak wam się podobają ? Mnie spoty reklamowe PIS powalają ![]()
Hej mnie też, najlepszy jest ten w którym Wiadomo Kto, ściska rękę Angeli Merkel !!!!!! Hit
)))
3 2007-08-26 14:23:34 Ostatnio edytowany przez zulla (2007-08-26 14:24:24)
Ja jeszcze nie wiedziałam, ale przy najbliższej sposobności nie omieszkam!!!:)No ale wiadomo to tylko spoty, a co będzie potem???:(
Widziałem PiSu i mnie po prostu rozbawił. A chuligani boją się policji rozbawiło mnie. Szkoda, że to tylko żarty, a nie poważna kampania.
Ale generalnie przepychanka pomiędzy PiSem i PO jest zabawna. I w sumie nawet się nie zdziwię jak właśnie im pomoże (w sensie, że nie innym partiom) Przynajmniej będą emocje.
Spoty reklamowe PiS - no a szczególnie ten "Przeciw Obłudzie" to po prostu odpowiedź PiSu na wcześniejszy spot Platformy, kiedy to młoda matka przełącza kanały i wszędzie widzi Kaczyńskiego , że aż dziecko zaczyna płakać!!! Chyba politycy nadal błądzą, o przepraszam specjaliści od marketingu politycznego. Jakoś tak ostatnimi czasy upodobali sobie negatywne kampanei polityczne, które niekoniecznie mogą przysporzyć dodatkowego poparcia i głosów, a może raczej zniechęcić do siebie a nie tylko do oczernianego przeciwnika
raz mieli nawet darmową w wiadomościach. niby to przypadkiem pokazywali przykładów spotów i był tylko spory kawałek spotu pis. ![]()
Widziałam, PiS jest wszędzie!!!Ehh, nie lubię takiej walki na spoty, i to tego pokroiju, gdzie partie się nawzajem oczerniają!!!Zmontowane w odpowiedni sposób materiały, powodują,że nawet jak ktoś powiedział coś w innym kontekście to inni odbiorą to w zupełnie inny sposób. Nie popieram tego typu negatywnych kampanii, i chciałabym aby Partia Kobiet chociaż pokazała klasę.Jeszcze nie widziałam żadnego spotu PK. Jaki jest???
pytanie co ważniejsze, spot czy idee
ja wiem, że polityka należy reklamować jak proszek do prania, ale ta reguła powoli się przeżywa. spoko, gerberku, na razie walką na spoty zajęło się pis, chyba czasami przeleciało mi przed oczami po, reszta chyba siedzi cicho? czas na spoty jeszcze będzie ![]()
No PIS ma żenujące spoty- jakie to smutne. Ale ktoś im to przecież robi i montuje itd., przecież robią to jacyś ludzie. Ja nie wiem , jak można robić coś takiego i mieć spokojne sumienie potem !
10 2007-08-29 01:26:15 Ostatnio edytowany przez Ewcia (2007-08-29 01:29:42)
pytanie co ważniejsze, spot czy idee
ja wiem, że polityka należy reklamować jak proszek do prania, ale ta reguła powoli się przeżywa. spoko, gerberku, na razie walką na spoty zajęło się pis, chyba czasami przeleciało mi przed oczami po, reszta chyba siedzi cicho? czas na spoty jeszcze będzie
Liczą się idee, ale wybory to właśnie czas sprzedaży tych idei! Spot to najszybsza i najprostsza droga (choć nie najtańsza:)) by dotrzeć do szerokiego odbiorcy, dlatego lepiej omamić wyborcę paroma filmikami,niz spotkać się znim, lub walczyć o niego sposobem rządzenia, bo raczej kampania powinna toczyć się cały czas, sposób prowadzenia polityki to też reklama lub antyreklama poszczególnych ugrupowań. Jak na razie wszystkie robią sobie antyreklamę poprzez sposób w jaki rządzą Polską!Nadzieja dla tych, którzy nie pokazali się od tej złej strony i nie zniechęcili do siebie potencjalnego elektoratu.:)
Oglądałam spoty PiS i także Lewicy i Demokratów...Liczyłam,że chociaż Lewica pokaze klasę, ale widze ,że też spot pokazujący polityków różnych dziwacznych ujęciach. Ośmieszają innych i tym samym siebie pokazując taką negatywną kampanią,że siedzi w nich nienawiść i zawiść a nie wartości o których mówią.Brak konsekwencji w postępowaniu> Z niecierpliwością czekam na kampanię Partii Kobiet. Myślę,że wiele osób czeka i dobrze by było to wejście kulturalne:) Tym Panom dziękujemy, nie należy do takich, to też negatywna kampania...
Jestem ciekawa kampanii PK, mam nadzieję,że będzie na wyższym poziomie, niż spoty pozostałych partii!!!Żeby nei było negatywnej kampanii!!!
Jestem ciekawa kampanii PK, mam nadzieję,że będzie na wyższym poziomie, niż spoty pozostałych partii!!!Żeby nei było negatywnej kampanii!!!
zapewniam, nie będzie :-)
Hmmm, ta tajemnica wokół kampanii i to czekanie jak będzie wyglądała to też swego rodzaju trik, mam nadzieję,że będzie warto czekać:) No a wiadomo już coś więcej?