dziewictwo - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: dziewictwo

chciałabym się dowiedzieć czy to prawda,że im pózniej kobieta będzie uprawiała seks pierwszy raz to bardziej boli??? jak to zrobić,zeby tak mocno nie bolało?bo z tego co mi koleżanki mowily to ich pierwszy raz był tragiczny...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dziewictwo

to nie jest prawda.

to czy będZie Cię to mocno bolało zalezy od tego jaki rodzaj błony dziewiczej masz.
oczywiście może byc dużo czynników zwiększających ten ból, np. stres przed ciążą, brak poczucia bezpieczeństwa.

3

Dużo też zależy od partnera. Jeśli wie, ze jesteś dziewicą to powinien być delikatny a Ty rozluźniona. Ale,tak jak pisała oazuu, dużo też zależy od rodzaju błony dziewiczej. Czasami też duże znaczenie ma stres, szczególnie, gdy ten pierwszy raz jest zaplanowany a nie wynika spontanicznie.

4

Dori 20 napisał/a:

chciałabym się dowiedzieć czy to prawda,że im pózniej kobieta będzie uprawiała seks pierwszy raz to bardziej boli??? jak to zrobić,zeby tak mocno nie bolało?bo z tego co mi koleżanki mowily to ich pierwszy raz był tragiczny...

Przepraszam Cię - mogę zapytać ile masz lat?

5

Jeżeli będziesz się tym tak stresować to będzie bolało. Nie bój się tego to nie zabija...rozluźnij się i będzie ok. Chociaż mimo to, nie wykluczamy, że masz cienką błonę, bo jeśli masz ją grubą to nawet rozluźnienie na maksa nie pomoże.

6

Mam 20 lat

7

Dori 20 napisał/a:

nieprawda,ze bardziej boli jak jest sie starszą.

KAzda kobieta przezywa inaczej 1 raz.
JEdna bardzo krawawi i ja to boli,
a inna nie czuje bolu i lekko krawi.

Najwazniejsze jest to,zeby chciec tego,kochac tego
czlowieka i nie stresowac sie.Wtdy bol bedzie znikomy.

W moim przypadku to bylo tak,ze czulam lekki bol,
troszke krwi i wedlug mnie bylo ok;)

8

Dziewczyny maja racje! wszystko zalezy od rodzaju blony i naszego nastawienia. POnadto jezeli bedzie stres, beda nerwy, to wtedy miesnie sie zaciskaja, i wtedy bedzie bolalo nawet jak mezczyzna lekko wprowadzi swoj czlonek, nie dotykajac nawet blony

9

w moim przypadku 1 raz bolal slabo, krwawilo tez slabo, ale za to jakies kolejne 3 bolaly ;p

10

Dzięki dziewczyny za rady:)

11

Podobno sa trzy rodzaje błony dziewiczej. Jedne kobiety w ogole nie czuja bolu, a inne muszą przerywać błonę zabiegowo, bo jest tak silna. Ale jeszcze nigdy nie słyszałam ze z wiekiem bardziej boli.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024